Gość z notatnika psychiatryka 25.09.2004 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2004 Lajf is brutal end soł sentymental Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.09.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Napis na parkanie na Krakowskiej w Poznaniu: (niestety parkan po kilku latach rozebrali) LEPSZE JUTRO BYŁO WCZORAJ Kolor oryginal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 04.10.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Ja jeszcze gdzieś mam w jakiejś szufladzie zwiniętą z SAM-u tekturkę z ceną od towaru o nazwie kiefir, a przy własnych kluczach od mieszkania noszę cudowną (podwędzoną z przyszpitalnej przychodni szpitala im. B. Orłowskiego przy ulicy Rozbrat w Warszawie) przywieszkę do kluczy zrobioną z blaszki z wybitymi koślawo literkami: PSZYHOD. Mam też wycięte z jakiejś gazety zatytułowane przez redakcję ''Logika słowa'' zdjęcie witryny bodajże szewca z karteczką: Zakład nieczynny z powodu że zamknięty. A na śmietniku osiedlowym widziałem: pojemniki są na śmieci a nie obok!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.10.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Reklamówka Rexony na poniedziałkowym dodatku: PRZED ROZMOWĄ KWALIFIKACYJNĄ NIE ODMAWIAJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 05.10.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Pani do pani w kolejce w spożywczym " Pani Kaziu, a siostra męża mówiła jak widziała w mleczarni ile oni tego UHT sypiom do mleka..sama chemia teraz we wszystkim".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 05.10.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Świetne, ziaba ! Jak czytałem Twoje, przypomniała mi się zasłyszana pod budką z piwem rozmowa, po której całkiem mnie zatkało - że można być aż takim ignorantem, nawet jak się jest żulem. To szło mniej więcej tak (czytać powoli, z pijackim bełkotem): - A wieś co ci powiem? U mojej ciotki to stoi w pokoju takie śklane pudełko, o takie duże, koło telewizora, a w niem takie coś siedzi i oczy wybałusza! - No i co, może jakaś świnka abo cuś. - No nie, a bo zapomniałem: to jest pełne wody, to pudełko, mówię ci! - Jak to wody, niemożliwe! - No mówię ci jak komu dobremu, że tam siedzi takie coś w tej wodzie i oddycha! - No jak, k..., Franiu, oddycha?! - No mówię ci że siedzi i oddycha!!! - Co mi tu bedzieś pi...lił! No to se, k..., wsadż łeb do wanny i oddychaj!!! - No ja ci k... mówię, ... - No to wsadź łeb do wanny i oddychaj! NO WSADŹ I ODDYCHAJ !!! Dłużej nie mogłem słuchać, ale zdaje sie że na koniec doszło do rękoczynów. Że też są w Polsce ludzie, którzy nie wiedzą co to jest RYBA ... Trach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.10.2004 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 On " Dobrze sie Pani trzyma ..." Ona " dobrze sie trzymam, bo sie nie puszczam " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 18.10.2004 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 "Mówią, że wszyscy mężczyźni to szowinistyczne świnie. Mnie to w sumie wszystko jedno, bo i tak nie jem wieprzowiny" - Shazia Mirza, gwiazda monologu komediowego _______________________________________ W podrzędnej kafejce: - Ty, zobacz, co pływa w tej kawie ? - Bo ja wiem ? Może to te kalorie, o których tyle w gazetach piszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 22.10.2004 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 ŻENA ZA PULTĄ - kobieta za ladą po czesku Paty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 22.10.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Nie mówi się ino ino tylko, tylko tylko ... Cytat z "Daleko od szosy" Jestem samotna jak ta sztacheta wydarta z płotu ... "Daleko od szosy" A ty se cycki baranie przyprawiasz ..... Seksmisja( jak zdemaskowali Exscelencje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.12.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Autentyczne! Wykład z "wojska" dla studentów: CO TO JEST LUFA? - lufa jest to walec powietrza oblany metalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wmw 31.01.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Podpatrzone na parkingu przu supermarkecie.Mloda kobieta z bardzo zapakowanym wozkiem otworzyla drzwi swojego samochodu i lekko stuknela odbojkiem drzwi sasiada. Szkody zadnej nie bylo, nawet chyba nie uszkodzila mu warstwy blota, ale czlowiek byl jakis nerwowy i zaczal sie na nia strasznie wyzwierzac. Trwalo to jakis czas, lagodna uwaga, ze ona przeprasza, ale przeciez nic sie nie stalo dolala tylko oliwy do ognia. Chyba jakis psychopata to byl, a w kazdym razie mocno niezrownowazony typ, bo wykrzykiwal i grozil policja. I ta dziewczyna po pewnym czasie westchnela i powiedziala " Jezuu, odpierdol sie pan". Czlowiekowi szczeka stuknela o beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 26.02.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Z życia wzięte. Naście lat temu składałam z kolegami papiery na studia w Krakowie. Spotkaliśmy na Karmelickiej znajomego jednego z wyżej wspomnianych, który przyjechał w takim samym celu. Kolega, chcąc się go pozbyć, rzucił, że nam się spieszy, bo jeszcze musimy zanieść papiery na UJot.- A co to jest? Ja jeszcze tego nie mam... Niedawno odwiedzałam Święty Krzyż. Przy punkcie widokowym na gołoborze pewien pan dziwił się niezmiernie, jak też się komuś chciało te kamienie wozić tu i układać, bo jak on był pięćdziesiąt lat do tyłu, to ich jeszcze nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 26.02.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 A teraz poeeeeetyyyyckoooo Ponury, ponieważ zbliża się wiosna, pora bielenia świątków, przesyłam Ci do kolekcji wierszyk, który zawsze mnie wzruszał, dlatego zachowałam pożółkły tom Wydawnictwa Związkowego CRZZ (cokolwiek to było). PomnikW małym ogródku,opodal drogi,posrebrzony Leninnad klombem stoi.Malarz z drabinąprzychodzi co roku,obieli jak świątkai wraca do domu. Jakże nieszczelnejest serca naczynie,co ból tworzeniana pacierze zmienia.W smutnym ogródkubielone kamienie,pomnik nad drogą,bratki na klombie. Choć co dzień tą drogąludzie, co idą,tworzą jego imię,gdy sieją ziranoziemskich nadziei,gdy ciężar czasudźwigają w skupieniu. [Jerzy Lau] W tym tomie są i inne ładne bratki, tzn. kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 27.02.2005 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 :D Jeszcze, jeszcze A ja swoje kwiatulki wkleję tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krzymi 07.08.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 CRZZ to byla Centralna Rada Zwiazkow Zawodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szakuana 10.08.2005 02:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Mania!- Kury bic! Jutro wesele a rosol na dwoch nogach spaceruje. ( Nie ma mocnych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 10.08.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Zasłyszane w środku komunikacji miejskiej:" - Wiesz że ściągnęli reklamę Heyah z czerwonym kapturkiem?- No co ty? Niemożliwe...- No, bo Krajowej Radzie w głowach się nie mieściło, że czerwony może wpaść" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 10.08.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Ja tu jestem kierownikiem - tej szatni!!!Niech pan nie krzyczy na naszego pracownika! nie mamy pańskiego płaszcza, I CO PAN NAM ZROBI?!!? - cham sie uprze i mu daj , no skąd wezme jak nie mam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 29.08.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Zakopane lata sześćdziesiąte. Przy Krupówkach spora drewniana tablica z napisem: "DO PANA SZEWCA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts