joola 30.07.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Nieczynne z powodu że zamknięteNieczynne z powodu bogactwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smigly1 11.11.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 -Cześć-Cześć, co u Ciebie?-Założyłem kwartet.-Taaaak? A ilu was tam jest?-Trzech.-A kto?-Mój brat i ja.-To ty masz brata?-Nie... A czemu pytasz? Kabaret Dudek chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wesolyromek 23.12.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Mam takie pytanie, moze ktos z was zna ten tekst piosenki i moze mi podpowiedziec kto to spiewa i gdzie to moge znalezc, oto fragmenty ktore pamietam.O ile sie nie myle tytul to" Skarga snoba" i do tej pory myslalem ze to Jacek Klejff, ale mam spore watpliwosci. ... Cwicze jogging gram w tenisaweekend spedzam polowaniem w domu skore mam tygrysaoraz losia leb na scianiedo teatru pojde czasem na premiery do opery znam aktorow cala mase garderoby foyery... i na tym film mi sie urywa, bede wdzieczny za rozwiazanie zagadki.Pozdrawiam Roman G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 24.03.2008 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 http://www.kakofonia.pl/PL/PLnicsmi/chciwd.mp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 24.03.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Mam takie pytanie, moze ktos z was zna ten tekst piosenki i moze mi podpowiedziec kto to spiewa i gdzie to moge znalezc, oto fragmenty ktore pamietam. O ile sie nie myle tytul to" Skarga snoba" i do tej pory myslalem ze to Jacek Klejff, ale mam spore watpliwosci. ... Cwicze jogging gram w tenisa weekend spedzam polowaniem w domu skore mam tygrysa oraz losia leb na scianie do teatru pojde czasem na premiery do opery znam aktorow cala mase garderoby foyery... i na tym film mi sie urywa, bede wdzieczny za rozwiazanie zagadki. Pozdrawiam Roman G. Jakiś czas to trwało - wesolyromek - jeżeli jestes zainteresowany, to mogę Ci przepisać cały tekst, mam oryginalne nagranie - (chyba z Bazuny 82). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieslav33 13.06.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Przypomniał mi się natychmiast numer: "Winda zepsuta. Najbliższa winda w bloku naprzeciwko" Oj, jak miło sobie przypomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 07.08.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Poprosze przyczłapy do bulbulatora.. Nie ma - za tydzien przywioze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts