ponury63 17.04.2003 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 Prowadzący telewizyjny show: -Każdy ma w swoim życiu jakieś marzenia, czegoś pragnie, czegoś oczekuje... Co pani, pani Walentyno, chciałaby najbardziej usłsyszeć? Kobieta wyjmuje kartkę z kieszeni i czyta: -Piosenkę pan Korkoracza-Orawy nabardziej bym chciała usłyszeć... -Tak się akurat składa, że pan Korkoracz-Orawa jest dzisiaj z nami... Gwiazdor wyskakuje i zaczyna śpiewać piosenkę o przeuroczym refrenie: "Plaster, maść na siebie kłaść Czy w ogóle warto żyć...? Warto!" NAGRODA! PROSIMY O ADRES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facelia 17.04.2003 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 a moze masc na szczury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.04.2003 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 "bierzem takiego szczura za przednie łapki i smarujemy go maścią -cyk, cyk...na drugi dzień szczur źle się czuje....na trzeci dzień szczur gotów..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 17.04.2003 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 Następująca sceneria - ok. 10 lat temu: zlewnia ścieków, za płotem stoją beczkowozy do opróżniania szamb i same się opróżniają. Zapaszek jak...Nad ogrodzeniem wielki baner reklamowy z hasłem:"Czysta prawda - Gazeta Wyborcza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facelia 17.04.2003 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 No co? No co? No co? No co? No co? No co? No co ja ci zrobilem?!Coz ja takiego zrobilem? [ Ta wiadomość była edytowana przez: facelia dnia 2003-04-17 23:32 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.04.2003 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 oprócz dzieciątkaaaaa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facelia 17.04.2003 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 "robilem ci kakao" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.04.2003 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 Bardzo mi przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facelia 17.04.2003 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 przynajmniej co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.04.2003 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 Instrukcja obsługi spacerówki dziecięcej:Przed złożeniem wózka należy wyjąć dziecko... (oprócz dzieciątkaaaa...) NAGRODA! PROSIMY O ADRES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facelia 17.04.2003 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 "W chwili szalenstwa?oprocz raczek oraz nozi..."tez brak polskich liter mnie doluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.04.2003 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 Dobranoc... dobranoc...już czas.... na sen..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facelia 17.04.2003 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 dobranoc, dobranoc mezczyzno,zabiegany za groszem jak mrowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 18.04.2003 01:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 [ Ta wiadomość była edytowana przez: Frankai dnia 2003-04-18 04:10 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 18.04.2003 02:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Uwaga - kto nie widzi buziek może je ujrzeć korzystając z: http://fabrika.pl/bb/viewtopic.php?topic=9449&forum=59&start=60 Oglądałem przed chwilą filmik z urywkami teleturniejów w USA (głównie Familiada). Oto przykłady wspaniałych /bb/images/smiles/icon_wink.gif odpowiedzi :1. Pytanie: Co trzeba znać idąc z kimś do ślubu?---Odpowiedź: Imię /bb/images/smiles/icon_biggrin.gif2. P: Czego w ludzkim ciele jest więcej niż 2?---O: Ramion /bb/images/smiles/icon_eek.gif3. P: W jakim kraju wyprodukowany ostatni zagraniczny samochód który prowadził ostatnio twój mąż?---O: USA /bb/images/smiles/icon_lol.gif ---Podpowiedź: chodziło o zagraniczny /bb/images/smiles/icon_wink.gif ---O: Texas /bb/images/smiles/icon_lol.gif4. P: Podaj nazwisko znanego aktora?---O: Shakespeare /bb/images/smiles/icon_eek.gif5. P: Zwierzę którego jaj nie zjesz na śniadanie?---O: Rak /bb/images/smiles/icon_eek.gif6. P: Podaj co (org.:what) jest w nastawni (org.: Operating Room)?---O: Operator /bb/images/smiles/icon_biggrin.gif7. P: Czego nie chciałbyś przeżyć ani razu w swoim życiu?---O: Seks w pociągu /bb/images/smiles/icon_rolleyes.gif---Komentarz prowadzącego po tym jak liczba odpowiedzi była 0: widać wszyscy chcą /bb/images/smiles/icon_wink.gif8. P: Jaką pamiątkę zabiera się najczęściej z pokoju hotelowego?---O: Lampy /bb/images/smiles/icon_eek.gif---Kom.: Wiesz to ze swojego doświadczenia /bb/images/smiles/icon_wink.gif9. P: Podaj słowo najlepiej określające biust Twojej żony i zaczynające się na tą samą literę co jej imię:---Żona: tasty (smaczny, smakowity) /bb/images/smiles/icon_rolleyes.gif---Mąż: tiny (malutki, malusieńki) /bb/images/smiles/icon_rolleyes.gif---Kom. męża na odpowiedź żony: Jak mogę wiedzieć czy są smaczne, jak ja ich nie mogę nawet znaleźć /bb/images/smiles/icon_lol.gif10. Trzy kolejne pytania w finale---P1: Co zabrałbyś ze sobą na plażę?----O1: Indyka /bb/images/smiles/icon_eek.gif---P2: Co kupujesz po wejściu do hipermarketu:----O2: Indyka /bb/images/smiles/icon_biggrin.gif---P3: Wymień rodzaj żywności----O3: Indyk /bb/images/smiles/icon_biggrin.gif---Kom.: Na pytanie gdzie pojedziesz na wczasy za wygraną, pewnie odpowiedziałbyś Turcja (turkey to indyk lub Turcja) /bb/images/smiles/icon_lol.gif11. W finale odpowiadają ojciec i syn---P1: Wymień zwierzę na 3 litery----S: Frog /bb/images/smiles/icon_confused.gif----O: Aligator /bb/images/smiles/icon_confused.gif---P2: Co wiąże się z burzą?----S: Śnieg /bb/images/smiles/icon_confused.gif----O: Ruscy /bb/images/smiles/icon_eek.gif---Kom.: Jaki ojciec taki syn /bb/images/smiles/icon_wink.gifNAGRODA! PROSIMY O ADRES [ Ta wiadomość była edytowana przez: Redakcja dnia 2003-05-27 17:02 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 18.04.2003 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 No to coś z klasyki (budowlanej zresztą):1. Jak piękna katastrofa! - Grek Zorba2. Nic to! - Wołodyjowski chwilę przed wysadzeniem Kamieńca wraz z sobą w powietrze.3. Co by tu jeszcze spieprzyć panowie? - Wojciech Młynarski (motto wszystkich "fachowców" świata) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 18.04.2003 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Humor zeszytów: Samouk to taki, za którego lekcji nie odrabiają rodzice. Savoldo znał się bardzo dobrze na anatomii człowieka, więc namalował młodzieńca z fujarą. Seks jest to coś między fynf a ziben. Serce znajduje się na mostku. Siarka ma właściwości samobójcze. Siarka występuje na zapalkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 18.04.2003 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 On 2003-04-18 04:05, Frankai wrote: 10. Trzy kolejne pytania w finale P1: Co zabrałbyś ze sobą na plażę? O1: Indyka P2: Co kupujesz po wejściu do hipermarketu: O2: Indyka P3: Wymień rodzaj żywności O3: Indyk Kom.: Na pytanie gdzie pojedziesz na wczasy za wygraną, pewnie odpowiedziałbyś Turcja (turkey to indyk lub Turcja) -Wymień trzy zwierzęta na "i". -Indyk, ipopotam i skowronek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 18.04.2003 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 - Halo. Pomoc techniczna, w czym mogę pomoc?- Mam problem z Word Perfectem.- Jaki to problem?- No wiec pisałam sobie kiedy nagle wszystkie słowa poszły sobie.- Poszły sobie?- Znikneły.- Hmm. Wiec jak wygląda pani monitor w tej chwili?- Nic.- Nic?- Jest pusty; nie przyjmuje niczego co pisze.- Ciągle jest Pani w Word Perfeccie czy wyszła Pani?- A po czym mam to poznać?- [Aha, tak myślałem. Spróbujmy inaczej]. Nieważne. Czy może Pani poruszać kursorem po ekranie?- Ale tu nie ma żadnego kursora. Mówiłam już Panu, ze program nie przyjmuje niczego co wpisuje.- [Przynajmniej wie co to jest kursor. Wygląda to na problem sprzętowy. Być może wyłączyła wtyczkę.] Czy Pani monitor ma wskaźnik włączonego zasilania?- A co to jest ten monitor?- To taka rzecz z ekranem, która wygląda jak telewizor. I czy to ma taka mała lampkę, która wskazuje, ze jest włączona?- Nie wiem.- Wiec proszę spojrzeć z tylu monitora i proszę poszukać miejsca gdzie wchodzi kabel. Czy widzigo Pani?- [Odgłosy szelestania i potrącania][Przytłumionym głosem] Tak mi się wydaje.- Świetnie. Proszę podążać za kablem aż do wtyczki i proszę mi powiedzieć, czy kabel jest wetknięty do ściany.- [Chwila milczenia] Tak, jest wetknięty.- [Hmm. Ciekawe. Nie sadze żeby go przypadkowo wyłączyła, a nie chce jej posyłać na poszukiwania wyłącznika prądu bo nie wiem jaki ma typ monitora a monitor może mieć kilka przełączników. Może kabel video wypadł albo cos takiego.] Kiedy była Pani za monitorem, czy zauważyła Pani, ze są tam włączone dwa kable a nie jeden?- Nie.- No wiec są. Chciałbym aby Pani tam zajrzała jeszcze raz i znalazła drugi kabel.- [Przytłumiony glos.] Okay, mam go.- Proszę wiec sprawdzić czy jest on włączony z tylu komputera.- [Wciąż przytłumionym głosem.] Nie mogę go dojrzeć.- No i co, widać go?- Nie.- A gdyby Pani przyklęknęła?- Oh, to nie dlatego, ze patrzę pod złym katem - tutaj jest ciemno.- Ciemno?- Tak - światło w biurze jest wyłączone a jedyne, które tu dochodzi to z okna.- Wiec proszę zaświecić światło w biurze.- Nie mogę.- Nie? Dlaczego niby?- Ponieważ jest zanik prądu.- (Zanik - !?! ...[AAAAAAAARGH!]) Zanik prądu? Aha! OK, a wiec jesteśmy w domu. Czy ma Pani pudełka i podręczniki oraz opakowania od komputera?- Tak, trzymam je w szafce ściennej.- Dobrze! Proszę je wziąć, wyłączyć zestaw i zapakować go tak jak wtedy gdy go pani dostała. Następnie proszę go zanieść do sklepu, w którym go Pani kupiła.- Doprawdy? Czy jest aż tak źle?- Tak, obawiam się, ze tak?- No cóż, w porządku. A co mam im powiedzieć?- Proszę im powiedzieć, ze jest Pani ZA GŁUPIA ŻEBY MIEĆ KOMPUTER! NAGRODA! PROSIMY O ADRES [ Ta wiadomość była edytowana przez: Redakcja dnia 2003-05-27 17:03 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 18.04.2003 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Poniżej trochę zwrotów języka angielskiego przetłumaczonych na polski. Oczywiście nie istnieją na prawdę, chociaż mogłoby się wydawać, że są całkiem sensowne ) Rail on you! - Kolej na ciebie! Time swimming allowed - Czas płynie wolno I feel train to you - Czuję do ciebie pociąg First from the shore - Pierwszy z brzegu Brain tire fire - Zapalenie opon mózgowych Tom divided their lottery coupon - Tomek podzielił ich los Go out on people - Wyjść na ludzi I'll cut myself a nap - Utnę sobie drzemkę Without small garden - Bez ogródek The matter/case not suffering corpse - Sprawa nie cierpiąca zwłoki I see in boat - Widzew Lódź Refugee of circumstances - Zbieg okoliczności In the face of hedgehog! - W mordę jeża! Without pictures - Bez obrazy My girlfriend is very expensive to me - Moja dziewczyna jest mi bardzo droga Coffee on the table - Kawa na ławę Don't boat yourself - Nie łudź się Don't tear yourself - Nie drzyj się Heritage of prices - Spadek cen To go to the second page of the street - Przejść na drugą stronę ulicy To cut percentage feet - Obniżyć stopy procentowe Do you divide my sentence? - Czy podzielasz moje zdanie? Give me the second time - Daj mi sekundę czasu It is after the birds now - Jest już po ptakach The Universal Pregnancy Law - Prawo Powszechnego Ciążenia To make the profit on time - Zyskać na czasie He killed her the nail - Zabił jej ćwieka A man from iron - Człowiek z żelaza The profits are flying into the hole - Zyski lecą w dół White without - Biały bez Post him shoping - Wyślij go na zakupy Kiosk of movement - Kiosk ruchu Don't make a village - Nie rób wiochy I have no other exit - Nie mam innego wyjścia To divorce the bright facts - Rozwodzić się nad jasnymi faktami Serious music concert - Koncert muzyki poważnej Don't turn my guitar - Nie zawracaj mi gitary Shit is walking around me - Gówno mnie to obchodzi I tower You - Wierzę Ci I animal to you - Zwierzę Ci się Close meetings of the third grade - Bliskie spotkania trzeciego stopnia Street robots - Roboty drogowe To shave a glass - Golnąć kielicha A respectable penis - Członek honorowy He was her right hand in driving the left businesses - Był jej prawą reką w prowadzeniu lewych interesów Sugar in ankles - Cukier w kostkach To step someone's hand - Pójść komuś na rękę A train to the buried - Pociąg do Zakopanego Oh, chicken! - O, kurczę! Can you throw me up? - Możesz mnie podrzucić? It doesn't hold the shit - To nie trzyma się kupy There's a window-pane in the bed - W łóżku jest szybka Thank you from the mountain - Dziekuję z góry NAGRODA! PROSIMY O ADRES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts