Robert_Myslowice 27.05.2003 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 "kto by mógł mieszkać w takiej ruderze? Ja. Wiesz co? Podoba mi się!! Przy tak skromnym budżecie !!!" "Kremówki na ten przykład, znasz kogoś kto nie lubi kremówek?, wszyscy lubią kremówki!!!" PS:eek:czywiście teksty ze Shreka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 28.05.2003 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 - Jestem wesoły Romek mam na Śródmieściu domek a domku światło gaz więc śpiewam jeszcze raz. - Nie bój nic, zaraz ci wyłączą. Klasyka z Bareji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniczka 29.05.2003 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 On 2003-04-11 10:07, Smok wrote: "Nie, no bomba, ja się będę musiał po tym poddać jakiejś terapii" - Osioł w "Shrek'u" cd- ...już mi oko mruga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 05.06.2003 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 w czytaniu mało śmieszne, warto posłuchać w oryginale: Rewiński - no to chłopaki idźcie sie tera oszuszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mordka 09.06.2003 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 "Kumpel z wojska czy z roboty?". Tekst z filmu Monidło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zutewa 12.06.2003 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Wyrwana z kontekstu wypowiedź Guntera Verheugena:Polska jest cenną zdobyczą, ponieważ będzie dużo kiełbasy i wódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 12.06.2003 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 15 rzeczy, które możesz robić w centrum handlowym, w czasie kiedy twoja małżonka/małżonek/narzeczona/narzeczony/partner/partnerka/etc. oddaje się zakupom.1. Weź 24 pudełka z prezerwatywami i wrzucaj po jednym do koszyków innych ludzi.2. W dziale elektronicznym ustaw budziki tak, by dzwoniły co pięć minut.3. Zrób smugę z soku pomidorowego prowadzącą do toalet.4. Podejdź do jednego z pracowników i powiedz mu oficjalnym tonem: "Kod 3 w dziale AGD". Zobacz jak zareaguje.5. Podejdź do okienka ratalnego i poproś o raty na paczkę M&M-sów.6. Przesuń znak "Uwaga. Mokra podłoga" na wykładzinę.7. Rozbij namiot w dziale kempingowym i powiedz innym klientom, że ich wpuścisz pod warunkiem, że przyniosą poduszki.8. Kiedy ktoś z obsługi spyta cię, czy może ci jakoś pomóc, załkaj "Czy nie możecie po prostu zostawić mnie w spokoju" i rozpłacz się.9. Spójrz prosto w kamerę ochrony i potraktuj ją jak lustro dłubiąc sobie w nosie.10. Oglądając broń w dziale myśliwskim, spytaj sprzedawcę czy wie, gdzie możesz kupić leki antydepresyjne.11. Biegaj po sklepie z dziwną miną, nucąc motyw z "Mission Impossible".12. W dziale samochodowym pozuj na Madonnę, używając lejków różnej wielkości.13. Ukryj się za wiszącymi ubraniami. Kiedy klienci będą je przeglądać, wykrzykuj "WEŹ MNIE! WEŹ MNIE!".14. Kiedy z głośników podawać będą jakiś komunikat, upadnij na ziemię, przybierz pozycję embrionalną, chwyć się za głowę i krzycz: "O nie, to znów te głosy!" .15. Wejdź do przymierzalni i krzyknij naprawdę głośno: "HEJ, papier toaletowy się skończył!!!" NAGRODA! PROSIMY O ADRES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zutewa 18.06.2003 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Są rzeczy znane i nieznane, a pomiedzy nimi drzwi. William Blake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.06.2003 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Z bilboard'u reklamującego kondomy Pepino: "Załóż software na swój hardware" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 30.06.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Miejsce akcji - targowisko w Będzine (targi od czasów króla Kazimierza Wielkiego)Czas akcji - koniec lat 70-tychOsoby dramatu - sprzedawca lepu na muchy, potencjalny klient. Potencjalny klient - A ten lep to chociaż dobry?Sprzedawca - Panie! Czy doby? Mucha nie siada... NAGRODA! PROSIMY O ADRES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 01.07.2003 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 "Nie mamy Pana płaszcza i co Pan nam zrobi" (kierownik szatni z "Misia") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.07.2003 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 "Cham sie uprze i mu daj.. Jak dam, jak nie mam!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 01.07.2003 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Tak, Ponury, to ta sama scena... Moja ulubiona. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.07.2003 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Dzięki! Miś: Napijesz się czegoś ? Irena: Nie !! Dziękuję. Tragarz: A ja, jeśli Pan pozwoly, z przyjemnością ! Wszystkie Ryśki to porządne chłopy. Bardzo Cię polubiłem chłopie... Irena: Przechodziliśmy, po prostu i wpadliśmy ! Miś: Jak to przechodziłaś ?!!! Z tragarzami ?!!! Minister: Taa !! Przechodziliśmy. Z tragarzami. Bardzo Cię polubiłem chłopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario5 02.07.2003 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 (edytowane) A Edytowane 1 Grudnia 2016 przez mario5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 10.07.2003 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 "Obżeniłeś sikory i nie chcesz się podziałkować?!?" [Ekstradycja]"Kituś bajduś" [tamże] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 10.07.2003 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 A tak w ogóle, to kto przeniósł tu mój wątek?!? Pasuje jak Giertych do Unii Europejskiej... Refresh!!! Oprócz powiedzonek o pochodzeniu jak na wstępie, proponuję rozszerzyć wątek na teksty niejednoznaczne, może być też mowa dzieci [zawsze komiczna - one to mają skojarzenia!!!] *batman - 1.ksiądz; 2.woźnica *luzaczek - niby wiadomo co, ale w szkole mówiliśmy tak na ostatniego fajka w paczce [i nikt nie wiedział, czy to od "loose" - luźny, swobodny, czy od "lose"-tracić czy po prostu ten fajek miał luźno] Dodatkowo w szkole było ulubione: *ty chyba dzisiaj nie srałeś - gdy ktoś gadał bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 10.07.2003 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 "wygladasz jakby ci ktos geste z zupy wyjadl" - uslyszane niedawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.07.2003 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Mój brat na herbatę mówił "ELIAPA", a na tulipan "LIUMBALIBAPAM" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.07.2003 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Z vlepek; 1. Saneczki, ale dałbym głowę, że narysowane z dwóch fajek i paru skrętów, i podpis: Nowoczesna zabawa fajnej młodzieży COOLIG 2. Wielki jastrząb z rozpostartymi skrzydłami i podpis: ANTYKANAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts