Hadraadae 17.07.2003 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Autentyk z matury próbnej z angielskiego:temat - napisz list do redakcji (ciekawe czy mógłby byc Murator??) "Road Redaction...." (droga Redakcjo...) A z jakiego to filmu?Podłość ludzka nie zna granic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 17.07.2003 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Mój własny tekst z bardzo wczesnego dzieciństwa. CIOCIA: A jakiego koloru masz włoski?JA: Czarne jak blond. Powtarzałam to bardzo konsekwentnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luna_tyk 19.07.2003 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2003 Wrocław, rejon Grabiszyńskiej, stan wojenny, przyśpieszona godzina milicyjna. Gnam podwórkami, późno przyjechałem, nie chcę by mnie zwinęli. I nagle napis, wielki, na cały cokół budynku:"Wojtek, historia ci może wybaczy, ale u mnie masz opierdol... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipp 24.07.2003 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 " W życiu twardym trzeba być, nie miętkim"Kiler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 25.07.2003 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Mgła była tak ciężka, że jak opadło to przycisnęła facetowi stopy. Żołnierz wychylił się z okopu, aż tu nagle coś wpadło mu do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 26.07.2003 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 On 2003-04-16 12:49, kgadzina wrote: A kto rano wstaje - ten w nie wpada! Kto rano wstaje, ten leje jak z cebra... Nie pchaj palca gdzie ci niemiło... Kto rano wstaje, ten sie gó..o wyśpi. Gdyby głupota miała skrzydła, to pani wylwciałaby przez to okno, jak gołębica. (Kto pamięta z jakiego to filmu? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 31.07.2003 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Pije facet spirytus metylowy i dziwi się, że tak sybko sie ściemnia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 31.07.2003 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 kilka, z tych nieśmiertelnych: -...niech on się odszczekuje z góry swoim prześladowcom. (...) Zróbcie mi przebitkę zająca na wierzbie.i dalej:- Przecież to jest kot - zawsze ci wejdzie na drzewo.- ...to proponuję ściąć drzewo - taką mam koncepcję. - Od koncepcji to ja tu jestem! oraz - Dlatego należy powiedzieć głośno i wyraźnie: "parówkowym skrytożercom mówimy NIE!" a także - tooooo się odbuduje. Pozdrawiam Pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 01.08.2003 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 sprostowanko:zając oczywiście siedzi na gruszy Pozdrawiam Pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 01.08.2003 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 "REJS": - na każdym zebraniu jest taka sytuacja, że ktoś musi zacząć pierwszy. - inż. Mamoń. Ja nie jestem przeciwny zebraniom i nie mam nic na przeciwko, ale.... - Mamoniowa jestem. Proszę państwa nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma. Ja na przykład, siedzę tutaj z prawdziwą przyjemnością. "Rozmowy kontrolowane": A: Pozwól, że ci przedstawię... B: Żony nie musisz mi przedstawiać. A: Ale to nie jest moja żona! C: Twoja nie, ale jego...idioto. "POTOP": Kmicic: Aaaa, sukinsynowie. To co, strzelbą mnie witacie panie Kiemlicz? Stary Kiemlicz: Słodki Jezu, toż pan Kmicic! A który to pierwszy wystrzelił? - zwraca się do swoich synów. Synowie(jednocześnie): Ociec, samiście wystrzelili. Stary Kiemlicz: Łżesz! Łże jak pies! Taki gość! Taki gość!... "Kariera Nikodema Dyzmy" - B-mol? A dlaczego nie: D-mucha? "Kingsajz": - Co to? Mucha? - A mucha! - Na dziko? - Na dziko! "Seksmisja": - Nie, no przecież musi być jakiś sposób. (...)K.... mać!!! (hasło) A: Łap go! Łap go! B: Aaaaaa! Nie! Nie, panowie! Ja wam wszystko zaraz wytłumaczę! C: Co to jest! A: To one nas tam omal nie wykastrowały, a ty cycki sobie cyganie przyprawiasz? "Sami Swoi" - Patrzaj Kaźmirz! Witia, wierzchem jedzie! - Nie może być...na kocie? - Co ciebie przeszkadza to drzewo Kaźmirz? - Sam zasadził - sam zetnę! - ...i sam karę zapłacisz. "Rozmowy Kontrolowane": A: Zwalniam cię! Już ciebie nie ma! Nie ma cię! B: Tak? A ja ciebie pozbawiam! Pozbawiam cię prawa do noszenia znaczka! A: Nie masz prawa pozbawiać mnie żadnych praw! C: Co się dzieje panowie? No, rozejść się... D: Łobuzy? C: Nieee, pedały jakieś. Trener gości Franciszek Smuda (piłka nożna) do kibica rzucającego w niego śnieżkami po przegranym przez gospodarzy meczu: - Maliny byś tu sadził, żeby nie ja ! (wcześniej Smuda był tam trenerem) "Kariera Nikodema Dyzmy": -Bo ja uważam, że umiejętność kierowania to umiejętność podejmowania szybkich decyzji. "Rozmowy Kontrolowane": - Ale po co ja mam się meldować u ciebie, a ty się zameldujesz w Suwałkach? Przecierz to jest bez sensu. - Tłumaczę właśnie cioci... - Witam kochany panie Janie (...) a tu mam ten obiecany kamień - prosto z Jeleniej Góry? - Chyba z Jasnej ? - naturalnie, że z Jasnej. Wie pan przecież kto po nim stąpał... - (reakcja sprzedawczyni w skl.chemicznym na reklamację szamponu, po którym wypadły włosy) Wynocha stąd! Nie będzie mi tu kłaków roztrząsać! Panie, ja tu mięso mam!!! PRAWDZIWA "PEREŁKA"(tekst przeczytany na konserwie z krajową szprotką wędzoną): Skład: szprot, sól, dym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 05.08.2003 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 Ostatnie dowcipy budowlane z sieci: Na budowie: – Panie majster, Kaziu spadl z rusztowania !!! Majster przychodzi na miejsce wypadku, przygląda się i mówi: – Dobra, wyjmijcie mu ręce z kieszeni, żeby to wygladało na wypadek przy pracy... Stoi prostytutka na ulicy. Podjeżdża chłop polonezem i pyta: - Co zrobisz, kobieto, za 200 złotych? - Wszystko, co zechcesz...- To wsiadaj, wymurujesz stodołę. A teraz autentyki z budów, które prowadzili moi koledzy z firmy: Kierownik budowy:— Panie, kiedy pan nam przyśle te rysunki? Ludzie drugi dzień stoją!!!M.I.:— To niech się położą! Robotnicy:— Nam to nie będzie majster kitu wciskał, my jesteśmy za bardzo rozgarnięci...M.I.:— Ciekawe, czym was rozgarniali? Telefon z budowy:— Tu trzeba będzie coś zrobić, pani inżynier, bo fundament przemarza!A.S.:— A to niech se przemarza! I jeszcze powiedzonko tej ostatniej pani projektant (na temat szczególnie "nowatorskiego" pomysłu architekta): "Pewnie, że wszystko się da zrobić - nawet parasol w dupie otworzyć.Ale jakim kosztem?!" Do usłyszenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.08.2003 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2003 Swojego czasu pomagał mi w chwilach złości tekst Pawła Warzeckiego (czyli policmajstra Gabriela) ze "Złotopolskich":-W mordę![Ale to trzeba usłyszeć, że "W" jest wymawiane jak przeciągane "Fffffff..", a reszta to też majstersztyk krótkiej formy...] Bardzo poważam tego - ciężko doświadczonego przez los - faceta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smoczuś 11.08.2003 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 -No wsiadasz pan czy nie ?! Okrętu się pan spodziewałeś?! -Na górę jedzie ?- A gdzie ma jechać w bok ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smoczuś 11.08.2003 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 nie pamietam tytułu filmu, wiem że sytuacja zaistniała w windzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 11.08.2003 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 "Nic śmiesznego", Smoczuś, "Nic śmiesznego"http://www.kakofonia.pl/PL/PLnicsmi/nagore.mp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 11.08.2003 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 ffffmorde nie ma, ale jesthttp://www.kakofonia.pl/PL/PLzlotop/pocaluj.wav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 11.08.2003 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 Smoku, i nie znajdziesz tego "Ffffffffffffff mmmmooorrrddęęę!!!" ?!?!? Nie wierzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 11.08.2003 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 "Na mieście" pojawiły się plakaty: NIE WIERZ [ko]MUCHOM [mają brudne łapki] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smoczuś 12.08.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 a może z tych najkrótszych ? "Guuulczas a jak myślisz ?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.08.2003 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 budowlane http://www.kakofonia.pl/PL/PLreklam/urzedowski.wav Smoku, to fajne jest!! Nnno, fajne jest!!! I jeszcze: "Chciałbym być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts