kaczorek. 26.09.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 dlaczego powinny byc deskowane - żeby podczas kładzenia blach było łatwiej je przykręcić a nie celować w łaty ot cała filozofijjja tak mi blacharz powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yama 26.09.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 też mam deskowany czały dach to sie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yama 26.09.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 dlaczego powinny byc deskowane - żeby podczas kładzenia blach było łatwiej je przykręcić a nie celować w łaty ot cała filozofijjja tak mi blacharz powiedział tez tak słyszałem szerokość deskowania to u mnie jakieś 30cm ( moze więcej ) na kazdy bok no i w koszu podwójna folia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 27.09.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Roznie , nalezy zadac sobie pytanie w jakim celu montujemy deski w koszu , nastepnie okreslic ich rozmiar i sposob wykonania . wartownik: no wlasnie, zadaj sobie to pytanie, a nastepnie okresl, gdybys byl tak dobry. Maciej Przykladowo deska lub para desek w koszu moze sie pojawic jako element konstrukcji ( na krokwiach),podloze pod kosz miekki ( na latach)wykonany z dachowek , podloze pod kosze z miekkich materialow( rowno lub ponizej lat) , (pod folia)ulatwia szczelne wykonanie folii , itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seldric 03.10.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 dlaczego powinny byc deskowane - żeby podczas kładzenia blach było łatwiej je przykręcić a nie celować w łaty ot cała filozofijjja tak mi blacharz powiedział To radze takiego dekarza wycelować poniędzy słupki od furtki !!!! Dekarz nie celuje tylko rozmierza łaty i przykręca w tym nie ma żadnej filozofii !!! pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 03.10.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 dlaczego powinny byc deskowane - żeby podczas kładzenia blach było łatwiej je przykręcić a nie celować w łaty ot cała filozofijjja tak mi blacharz powiedział To radze takiego dekarza wycelować poniędzy słupki od furtki !!!! Dekarz nie celuje tylko rozmierza łaty i przykręca w tym nie ma żadnej filozofii !!! pozd Seldric , prosze cie , nie uzywaj slowa " dekarz " opisujac jakiegos popapranca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seldric 03.10.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Masz rację cofam słowo dekarz a tak apropos znacie hasło reklamowe ?kryjemy dachy i nie tylko !!!!!!albo kryjemy na raty !!!!! pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts