Adam___ 26.09.2006 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Dziekuje bardzo wszystkim za dobre slowo .I za gratulacje Nie spodziewalem sie takiej Waszej reakcji Xena akity za Chiny Ludowe nie oddam Rom imiona juz wybrane - Wojtek albo Ewa.A najlepiej by bylo oba naraz Sebo8877 ciesze sie jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.09.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Dziekuje bardzo wszystkim za dobre slowo .I za gratulacje Nie spodziewalem sie takiej Waszej reakcji Xena akity za Chiny Ludowe nie oddam Rom imiona juz wybrane - Wojtek albo Ewa.A najlepiej by bylo oba naraz Sebo8877 ciesze sie jak nie wiem co Ja jestem za Ewą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.09.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.09.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 No, no GRATULACJE!!! http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1487.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 28.09.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 masz przesrane a niby dlaczego ma przesrane?? Adam gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 28.09.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 No to TATO, gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 28.09.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Najpierw czeka Cię to, co jest pokazane w reklamie pewnej lodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.09.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Chłopie spóźniłeś sięchcą na przyszły rok becikowe zlikwidować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 28.09.2006 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Chłopie spóźniłeś sięchcą na przyszły rok becikowe zlikwidować. No nawet nie zartuj Ddoommiinniikk o jakiej reklamie mowisz?? Dziekuje wszystkim za gratulacje Jestescie Wielcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patsi 28.09.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 A ja Ci zwyczajnie zazdroszczę. Mamy za sobą jeden trafiony 5-letni i dwa nieudane starty. jakby co, to męża do ciebie po nauki wyślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 28.09.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 no to ... łociec - skońcyło sie babcyne ... teroski Ci sie zacznie ... to już nie ma to tamto ... a tak w ogóle to gratulki - czamu masz mieć lepiej od innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 29.09.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Chłopie spóźniłeś sięchcą na przyszły rok becikowe zlikwidować. No nawet nie zartuj Ddoommiinniikk o jakiej reklamie mowisz?? Dziekuje wszystkim za gratulacje Jestescie Wielcy Lodówka Beko, niezbyt często emitują tą reklamę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.09.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Chłopie spóźniłeś sięchcą na przyszły rok becikowe zlikwidować. No nawet nie zartuj Ddoommiinniikk o jakiej reklamie mowisz?? Dziekuje wszystkim za gratulacje Jestescie Wielcy Lodówka Beko, niezbyt często emitują tą reklamę. NApisz coś więcej o tej reklamie bo też nie widziałem a jestem ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 30.09.2006 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 NApisz coś więcej o tej reklamie bo też nie widziałem a jestem ciekaw Wczoraj ja chyba widzialem na Polsacie. Tzn zauwazylem tylko koncowy napis "Beko" Talze trzeba sie bedzie chyba na Polsat przerzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 30.09.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Adam GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! p.s. moje marzenie od dwóch lat.................ta druga różowa kreseczka........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 01.10.2006 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Znalazlem opis tej raklamy Beko : Reklama w żartobliwy sposób pokazuje mężczyznę, który w ciągu nocy kilkakrotnie „odwiedza" lodówkę, by wyjąć z niej nietypowe, jak na porę dnia produkty: lody, sałatkę i korniszony. Dopiero w ostatniej sekwencji przekonujemy się, że zaspakajał on w ten sposób nie swój apetyt, a zachcianki swojej spodziewającej się dziecka żony. Trzeba bedzie ja zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 01.10.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Gratulację Adamie. Może będzie chłopczyk ... chłopczyki są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 01.10.2006 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Gratulację Adamie. Może będzie chłopczyk ... chłopczyki są super Wiesz Byle zdrowe bylo Imiona wybrane takze nie bedzie z tym problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 01.10.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 he he Też tak mówiliśmy. Płeć była nam zupełnie obojętna aczkolwiek dziwnie mówiliśmy cały czas per "On" a nie "Ona" A teraz jako drugie bym chciał dziewczynkę Tylko siakoś dziwnie to myć Ale chłopczyki są najlepszejsze na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.10.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 gratulacje i radze sie z zona wygadac i wyspac i wy.... też poki jeszcze ostatnie chwile dla siebie ... pozniej bywa roznie z czasem ... ale jest git oczywiście dziewczynki są fajniejsze a jabko się nie zna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts