długi 01.10.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 masz przesrane dosłownie i w przenośni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 02.10.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Adam! Jeszcze raz gratulki! Jabko! Nie masz racji - dziewczyny som fajniejsze . Mam ich cztery sztuki to wiem co mówię . A co do chłopaczków - jak toto myć?! hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 02.10.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 To ja od razu zapraszam do wątku: "Wychowywanie dzieci. Trudna sztuka" Będzie jak znalazł No dobra, żartowałam. Na problemy wychowawcze macie czas jeszcze Potwierdzam rady o wyspaniu i wygadaniu się na zapas!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.10.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Potwierdzam rady o wyspaniu i wygadaniu się na zapas!!!!!!!!! no ... bo juz myslalem ze tylko u mnie tak .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 03.10.2006 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Wiec powiem tak Widzialem Malucha. Ma 18 mm wyskokosci.Podobno widac jak serducho MU bije. Na razie na USG nie bylem Ale na nastepne sie wcisne.Chocby dziurka od klucza Jak tylko wydobede od lubej foto to je tu umieszcze Planowany termin na 15 maja P.S. Kurcze Z tej radosci nawet nie mam sie kiedy upic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 04.10.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 imiona juz wybrane - Wojtek albo Ewa. ja też obstawiam EWĘ piekne imię i wiedz że córeczki zawsze są TATUSIA gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 04.10.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Ma 18 mm wyskokosci.Podobno widac jak serducho MU bije. Planowany termin na 15 maja Ooo, gratuluję. Na Zofii się urodzi, to może na drugie Zosia (o ile oczywiście płeć pozwoli). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.10.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 P.S. Kurcze Z tej radosci nawet nie mam sie kiedy upic tez tak mialem a pozniej zalowalem ze nie korzystalem poki moglem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 04.10.2006 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 tez tak mialem a pozniej zalowalem ze nie korzystalem poki moglem No cos trzeba bedzie z tym zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts