Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

APS 83 czy "w lewkoniach" czy "w lubczyku&quo

Recommended Posts

Dzieki serdeczne zielonooka na fachowe spojrzenie :lol:

mi też sie nie podoba ten korytarz na poddaszu w aps i to bardzo :evil: ale mężowi podoba sie bardzo ten projekt :-?

teraz zastanawiam sie nad domem w lobeliach (ten ktory wybrała iwcia78 :wink:

http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m4405ad8a21d9b

Dziwi mnie czemu mają taki sam koszt (w kosztorysie archonu :evil: )

chociaz ten w lewkoniach moim zdaniem ma bardziej skomplikowany dach przy takiej samej powierzchni :cry:

troche ta łazienka w lobeliach mała na górze :cry:

ciesze sie ciesze ale kiedy to będzie :x

Ale dlaczego ja mam podjąć decyzje a nie np. mąż!!! przeciez ja tam sama nie będe mieszkać a tak to wszystko będzie na mnie :-?

Ale co tam ciesze sie

jest tylko jeden problem :x byliśmy przed chwilą u fajnej ekipy murarzy i okazało sie że mają cały następny rok zajęty :evil:

Po co było studiować lepiej było zostać dobrym fachowcem 8)

Ale dlaczego ja mam podjąć decyzje a nie np. mąż!!! przeciez ja tam sama nie będe mieszkać a tak to wszystko będzie na mnie :-?

Musi być jakiś podział ról :o

Ty będziesz od myślenia, a on od roboty! :lol: :lol: :lol:

A z fachmanami, to tak sie porobiło, że częśc wyjechała na saksy a pozostali nie mogą obrobić tego boomu budowlanego,

no i tak będzie, projektu narazie nie kupuje poczekam na wz ale myslę że problemów nie będzie :lol:

Chodzi o to ze we wniosku o wz okresla się prarmetry techniczne inwestycji, pow. zabudowy, kąt nachylenia dachu itp :wink:

potem projekt, adaptacja, pozwolenie i kopać dolki ale to dopiero za jakies pół roku (może zdąże z tymi papierami :p )

• 4 months później...