edytkazet 29.09.2006 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Dzieki serdeczne zielonooka na fachowe spojrzenie mi też sie nie podoba ten korytarz na poddaszu w aps i to bardzo ale mężowi podoba sie bardzo ten projekt teraz zastanawiam sie nad domem w lobeliach (ten ktory wybrała iwcia78 http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m4405ad8a21d9b Dziwi mnie czemu mają taki sam koszt (w kosztorysie archonu ) chociaz ten w lewkoniach moim zdaniem ma bardziej skomplikowany dach przy takiej samej powierzchni troche ta łazienka w lobeliach mała na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 29.09.2006 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 łazienke na górze można by powiększyc o pom. gosp i dopiero z łazienki wyjscie na strych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 29.09.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Dziwi mnie czemu mają taki sam koszt (w kosztorysie archonu ) Bo kosztorysy sie nijak maja do życia łazienke na górze można by powiększyc o pom. gosp i dopiero z łazienki wyjscie na strych Można, ten korytarzyk na strych i tak sie marnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 02.10.2006 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 już sie prawie zdecydowałam! prawie na lobelie dlaczego to ja musze podjąć te decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 02.10.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 już sie prawie zdecydowałam! prawie na lobelie dlaczego to ja musze podjąć te decyzję Bo Ty tam będziesz wkrótce mieszkać Cieszysz się??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 02.10.2006 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 ciesze sie ciesze ale kiedy to będzie Ale dlaczego ja mam podjąć decyzje a nie np. mąż!!! przeciez ja tam sama nie będe mieszkać a tak to wszystko będzie na mnie Ale co tam ciesze sie jest tylko jeden problem byliśmy przed chwilą u fajnej ekipy murarzy i okazało sie że mają cały następny rok zajęty Po co było studiować lepiej było zostać dobrym fachowcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 02.10.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Ale dlaczego ja mam podjąć decyzje a nie np. mąż!!! przeciez ja tam sama nie będe mieszkać a tak to wszystko będzie na mnie Musi być jakiś podział ról Ty będziesz od myślenia, a on od roboty! A z fachmanami, to tak sie porobiło, że częśc wyjechała na saksy a pozostali nie mogą obrobić tego boomu budowlanego, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 02.10.2006 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Dobrze to ująłęś chłop powinien być od roboty muszę go tylko uświadomić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 03.10.2006 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 nie mam kiedy iść do Gminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 03.10.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 nie mam kiedy iść do Gminy Ale w związku z czym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 03.10.2006 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 no wystapić o wydanie decyzji o warunkach zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 03.10.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 no wystapić o wydanie decyzji o warunkach zabudowy Ale zrób to pilnie (myślałem że już masz. ) Jak bedziesz miała WZ -to będziesz wiedziała na czym stoisz i czy dany projekt im odpowiada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 03.10.2006 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 raczej dostane na taki jak chce bo tam nie ma żadnych dudynków a mąż jest rolnikiem teoretycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 03.10.2006 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 a jeszcze nie wystąpiłam bo nie mogłam sie zdecydowac jaki projekt a tam pewne rzeczy sie określa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 03.10.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 a jeszcze nie wystąpiłam bo nie mogłam sie zdecydowac jaki projekt a tam pewne rzeczy sie określa Z tego co wiem, to najpierw WZ, potem projekt a potem pozwolenie na budowę (tak było u mnie) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 03.10.2006 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 no i tak będzie, projektu narazie nie kupuje poczekam na wz ale myslę że problemów nie będzie Chodzi o to ze we wniosku o wz okresla się prarmetry techniczne inwestycji, pow. zabudowy, kąt nachylenia dachu itp potem projekt, adaptacja, pozwolenie i kopać dolki ale to dopiero za jakies pół roku (może zdąże z tymi papierami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moye 09.02.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Mam ten sam problem - wejście od południa i mniej więcej ta sama pula projektów U mnie, po wielowieczornych rozmyślaniach został "w lewkoniach", ale jeszcz decyzja nie została przesądzona, bo minusem jest mała i nie do powiększenia łazienka na poddaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 09.02.2007 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 ja problem wejścia od poludnia rozwiązalam w ten sposób że buduje sie na innej działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts