Darth_Maul 09.04.2003 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Witam. Tak sobie pomyślałem, ze może fajnie byłoby, gdyby każdy z nas ( a jest nas wielu ) napisał jaki zawód wykonuje. Moze byłoby fajnie wiedzieć jakie zawody budują , kto się porywa na budowe. A moze Redakcji Muratora się to w jakiś sposób przydaTak więc zaczynam od siebie JESTEM INFORMATYKIEM - INŻYNIER D/S SIECI ROZLEGŁYCH WAN MAŁŻONKA GŁÓWNA KSIĘGOWA więc o zarzadzanie kasa jestem spokojny ( kazdą złotówke mi wylicza hehehe )Kto nastepny?Pozdrawiam [ Ta wiadomość była edytowana przez: Darth_Maul dnia 2003-04-18 08:03 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 09.04.2003 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Prostytutki też wchodzą w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 09.04.2003 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 jesli mówisz poważnie, to jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 09.04.2003 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 poważnie czy nie :wink:do myślenia pozostawiam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mc 09.04.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Zawod stary jak świat.O informatykach nikomu się jeszcze nawet nie śniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 09.04.2003 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Według jednego z ostatnich "Neewsweków" jest to zawód ciężki i mało popłatny (rzadko która z pań wyciąga 2 tys. a od łebka średnio chyba 50 złociszy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 09.04.2003 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Pozdrawiam Darth_Maul też jestem informatykiem D/S obsługi baz danych i ochrony danych osobowych a mój mężuś pracuje w hurtowni odzieży roboczej i jest dekarzem Pozdrawiam. PS Darth_Maul Jak tam projekcik domku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 09.04.2003 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 emems... projekcik cool... ale ja teraz wybieram parterowy, jednak lepiej bedzie taki wygladał na mojej działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 09.04.2003 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Oki pozdrawiam Cię Darth_Maul Życzę wybrania wymażonego domku Pozdrawiam wszystkich informatyków na Forum hihihi. To HLUP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 09.04.2003 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 dużo osob czyta, a mało chce ujawnic się z zawodem. Jestem zawiedziony hihi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi.maz. 09.04.2003 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Jeśli przyda sie to forumowiczom lub Redakcji / prosze zwrócic uwage na kolejność/ to proszę bardzo. Jestem chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 09.04.2003 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 A ty kogo najbardziej lubisz operować Bo jak czytam dowcip Agackiej Kilku chirurgów spotkało się na przerwie obiadowej. Rozmawiają o tym, kogo najbardziej lubią operować. - Ja to bardzo lubię operować księgowych. Wszystko w środku jest ponumerowane. - Jeszcze łatwiejsi w obsłudze są bibliotekarze. Wszystko maja ułożone w porządku alfabetycznym - twierdzi drugi chirurg. - Ja to lubi informatyków. Wszystkie narządy oznaczone odpowiednimi kolorami. - A ja uwaaam, ze najłatwiejsi do zoperowania są prawnicy. Nie mają serca, nie mają kręgosłupa, nie mają jaj, a głowę i dupę można bez problemów zamienić miejscami. to nie wiem czy mogę się przyznać do swojej profesjii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi.maz. 09.04.2003 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Ja również znam świetne dowcipy o chirurgach ale większośc nie nadaje sie do publicznego przedstawienia. Zawód , który jak się domyślam wykonujesz, wykonuje moja druga połowa i przyznam, nie chciałbym u niej nic zamieniać.Wszystko jest na swoim miejscu i w bardzo dobrym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.04.2003 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 tez sie dopisze..położna i rzeczoznawca majątkowy:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.04.2003 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 widzicie jak to łatwo podpaść prawnikowi na pocieszenie powiem ,ze jestem POWAŻNĄ księgową! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 09.04.2003 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Ja jestem logopedą, a mój mąż określa się jako sprzedawca (w jego firmie nazywa się to "sales manager" z jakimiś jeszcze przedrostkami). Teska - masz taki zawód, że zawsze mi się gęba uśmiecha od wspomnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fromel 12.04.2003 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2003 nazywa się to Koordynator Budów... no i zgadnicie czym się to je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 16.04.2003 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 A mój mąż proszę pana jest z zawodu dyrektorem (to powinno być w tekstach - debeściakach, ale pasuje równiez i tu). A ja - z wyszktałcenia górnik ale taki od wentylacji i pożarów podziemnych, a zawód wykonywany - betoniarz:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 16.04.2003 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 Melduję się posłusznie: zawody wyuczone: -kosmetyczka -inż. zootechnik -mgr. administracji i zarządzania zawód wykonywany: -"research manager" , czyli osoba która zajmuje się w firmie badaniami rynkowymi A moja mama mówi: siedem zawodów ósma bieda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 16.04.2003 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 Jak wszyscy, to wszyscy - i babcia też: inż. elektronik (łączność, komputery, sieci)żona: psycholog (oświata) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts