MM2008 20.03.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Witam mąż technik budownictwa własna firma tynkarska, ja zajmuję się tym o czym zawsze marzyłam hodowlą koni, pracą w gospodarstwie.Jest swietnie żeby tylko zdrówko dopisywało. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.03.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Oooo jak konie to zajrzyj do wątku brazy. U Niej w watku dużo o koniach się rozmawia http://forum.muratordom.pl/komentarze-do-wdziecznego-brazy,t104717-15900.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 20.03.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ja jestem takim niedorobionym architektem zawód sobie wybrałam w 1 klasie podstawówki - trzymałam się wyboru aż do czasu studiów po czym zdradziłam architekturę z ogrodnictwem. Projektuję ogrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulina N. 26.03.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Mąż informatyk, od ponad roku w dwóch pracach: w high school dla dziewczynek jako IT technik i w londyńskim Google. Ja technik ekonomista , obecnie studiuję zarządzanie i pracuję na pół etatu. Na razie w Londynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pelagia35 02.04.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 A ja jestem technikiem dentystycznym z pracownią oraz mężem - tirowcem na tymczasowym zesłaniu do Norwegii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 03.04.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Zawód wyuczony- mechanik -kierowca, obecnie prowadzę jednoosobową (a co!) firmę, specjalność- prace glazurnicze. A wcześniej różnych prac się człek imał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulawasz 03.04.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 ja jestem nauczycielem w przedszkolu, mój mąż prowadzi w Krakowie palarnie kawy- pali kawę i ja sprzedaje dlatego możemy budować dom bo z mojej pensji nauczycielskiej to nawet nie zbudowałabym domku z zapałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 06.04.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ja:wyuczony: technik chemik analityk, przerwana polibuda elektronika-telekomunikacjawykonywane: informatyk-administrator, serwisant RTV, nauczyciel gry na gitarze, konstruktor-elektronik, programista, projektant sieci radiowych, inżynier systemów informatycznych, manager, projektant systemów wbudowanych, architekt systemów informatycznychZona:wyuczony: technik chemik analityk, nauczyciel (licencjat)wykonywany: przedszkolanka, nauczyciel (nauczanie początkowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Istana 28.05.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 podnoszę wyuczony - technik ekonomista, studia po 3 latach przerwane - z lenistwa wykonywany od 10 lat - finansista (zarządzam pieniążkami, uwielbiam jak wpływają, ale nie znoszę wydawać - w przecieństwie do większości ) plus od 3 lat funkcja prokurenta w sp. z o.o. Lubię swoją pracę, daje mi satysfakcję z tego co robię, choć pochłania wiele czasu (nawet nocą myślę, czy wszystko załatwiłam i czy wszystko w porządku). Teraz doszła jeszcza budowa - więc dodatkowo - "baba budownicza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nexxre 19.08.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Witam, Wyuczony: prawnik. Tak się wszystko potoczyło, że zostałem negocjatorem cenowym. Tak się wczułem, że nie zamienię na inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 26.08.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Wyuczony - magister zarządzania Wykonywany - regionalny kierownik sprzedaży w firmie produkcyjnej Wymarzony - ogrodnik, architekt krajobrazu ...... mąż informatyk, programista, administrator sieci itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 19.09.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 wyuczony - technik ekonomista studia nieukończone wykonywany - monter (uwielbiam robótki ręczne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 23.10.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Wyuczony - magister zarządzania/ekonomii Wykonywany - logistyk w duzej firmie produkcyjnej ( ale nie zajmuje sie transportem ) Wymarzony - weterynarz....tak....czemu ja nie poszlam na weterynarie?? Doczytalam, ze drugie polowki tez wspomnacie. Wiec moja druga polowka wypada w tym kwestionariuszu tak: Wyuczony - mag inz elektronik (chyba i cos tam z ekonomia jeszcze Wykonywany - jakosciowiec w firmie produkcyjnej Wymarzony - podróznik + fotograf najpewniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 26.10.2009 01:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 wyuczone:magister politologiimagister ekonomiirolnik hodowca koni wykonywany:pozyskiwacz dotacji unijnych Pozdrawiam,Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alutka74 11.12.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 ..tak sobie czytam i czytam i widzę, że jest nadzieja! Może znajdę tu jakąś podpowiedż, bo poważnie zastanawim się nad zmianą zawodu, z konieczności niestety Dzieciaki mnie potrzebują,.. Obecnie jeszcze jestem dziennikarzem telewizyjnym (z wykształcenia pedagogiem) a mój mąż specjalistą sieci emisyjnych, pracuje w radiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sni6 14.12.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 No cóz to moje bedą skromniejsze : Wyuczony: specjalista obsługi ruchu turystycznego Wykonywany od lat : mechanik rowerowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 14.12.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Po przeczytaniu jakie zawody niektórzy wykonują, to trochę mi wstyd, ale i ja coś napiszę. Ja z wykształcenia: mgr pedagogiki, bezrobotny, wychowuję 2,5 letnią już córę i od 3 mieisięcy poszukuję pracy - niestety narazie bezskutecznie.Małżonka - z wykształcenia prawnik, pracuję w dziale przetargów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały Mariusz 14.12.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Pracuję jako mechanik w dziale Utrzymania Ruchu (w najwiekszej firmie samochodowej), wcześniej pracowałem jako monter spawacz -pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 30.01.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Super pomysł, można poznać Was z innej strony niż budowa.Napiszę o sobie.Zawód wyuczony: technik rolnik , doradca finansowy, księgowaZawody wykonywane:mnóstwo!Pisałam do prasy, pracowałam w sklepie, występowałam jako statystka w TV,byłam Główną Księgową w Rodzinnych Ogrodach Działkowych, pracownikiem aptecznym,starszym referentem w budżetówce ,doradcą finansowym w ubezpieczeniach,podkuchenną(bo synuś musiał iść do przedszkola a ja musiałam mieć go na oku)sekretarką,obecnie po przeprowadzce na wieś prowadzę własną firmę i to jest to.Mam nawet prawo jazdy na traktor i motor. Podziwiam mojego kochanego męża ,że ze mną wytrzymuje. On od lat pracuje w jednej firmie, jest monterem sieci ciepłowniczej i mnóstwo rzeczy potrafi zrobić w domu i poza nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts