Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

JAKI ZAWÓD WYKONUJESZ

Darth_Maul

Recommended Posts

• Odpowiedzi 498
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a ja co... z wykształcenia ekolog( pouniwerku) :p

z pracy - rozsyłacz paliw w odpowiednia miejsca (b. zgodne z moimi przekonaniami i radykałem za młodu ale cóż jeść też coś trzeba :(

z pasji korektor języka wykorzystywany nieodpłatnie najczęśćiej przez bliższą i dalszą rodzinę oraz znajomych

ale literówki i ja robię, nawet całe mnóstwo i jak ktoś przejży moje posty to pewnie porazi go stylistyka, ale jak trzeba to potrafię pisać poprawnie :oops:

a mąż gazownik - plany rysuje

pozdr

a ja co... z wykształcenia ekolog( pouniwerku) :p

z pracy - rozsyłacz paliw w odpowiednia miejsca (b. zgodne z moimi przekonaniami i radykałem za młodu ale cóż jeść też coś trzeba :(

z pasji korektor języka wykorzystywany nieodpłatnie najczęśćiej przez bliższą i dalszą rodzinę oraz znajomych

ale literówki i ja robię, nawet całe mnóstwo i jak ktoś przejży moje posty to pewnie porazi go stylistyka, ale jak trzeba to potrafię pisać poprawnie :oops:

a mąż gazownik - plany rysuje

pozdr

Podobnie jak ja, literowek cala masa..

Na papierze jakos łatwej, niz na komputerze :lol:

Pierwszy wyuczony zawód: poligraf, drugi: informatyk biurowy, trzeci: spec od inwestycji.....

A zawód wykonywany - biurwa :) Pracuję w Wydziale Architektury, który zajmuje się wydawaniem pozwoleń na budowę :lol:. Ja konkretnie mam działkę dzienników budowy.....

A mój małżonek wzięty elektryk....

A synuś - uroczy urwisek :wink:

• 3 weeks później...
  • 3 months później...

A ja

Pierwszy wyuczony - technik elektryk :D

Drugi wyuczony - technik informatyk grafik :D :D

Trzeci kończony - wyższy niepełny informatyk w turystyce :D :D :D

A pracuje jako urzędnik państwowy - inspektor - wzorcujący multimetry cyfrowe i kalibratory :p Od czasu do czasu jako legalizator radarów, fotoradarów i wideoradarów.

Może coś komu wywzorcować :lol: