fafik 20.05.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 technolog żywienia-pol roku kucharz okretowy ,drugie pol roku leń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.05.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Wyuczony : ekonomista (tka?) - nuuddyyWymarzony : stolarz, weterynarz, podróżnik, degustator win, degustator kuchni różnych, rentier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.05.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 zawód wykonywany -KRWIOPIJCA ,czyli szefowa małej firmy telekomunikacyjnej , komórki znaczy inaczej wyuczony -rolnik z papierami ( i tu podpowiem ,że rolnik to ma dobrze - on śpi a mu rośnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 28.05.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 biolog - fizjolog - przyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 31.05.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 a ja co... z wykształcenia ekolog( pouniwerku) z pracy - rozsyłacz paliw w odpowiednia miejsca (b. zgodne z moimi przekonaniami i radykałem za młodu ale cóż jeść też coś trzeba z pasji korektor języka wykorzystywany nieodpłatnie najczęśćiej przez bliższą i dalszą rodzinę oraz znajomych ale literówki i ja robię, nawet całe mnóstwo i jak ktoś przejży moje posty to pewnie porazi go stylistyka, ale jak trzeba to potrafię pisać poprawnie a mąż gazownik - plany rysuje pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Historyk, hobbistycznie nauczam naszego ojczystego języka Żona pracownik banku, dlatego budujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 a ja co... z wykształcenia ekolog( pouniwerku) z pracy - rozsyłacz paliw w odpowiednia miejsca (b. zgodne z moimi przekonaniami i radykałem za młodu ale cóż jeść też coś trzeba z pasji korektor języka wykorzystywany nieodpłatnie najczęśćiej przez bliższą i dalszą rodzinę oraz znajomych ale literówki i ja robię, nawet całe mnóstwo i jak ktoś przejży moje posty to pewnie porazi go stylistyka, ale jak trzeba to potrafię pisać poprawnie a mąż gazownik - plany rysuje pozdr Podobnie jak ja, literowek cala masa.. Na papierze jakos łatwej, niz na komputerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 06.06.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Damian, nowet cholerny Word podkreśla literówki a w postach takiego ustrojstwa nie ma pozdrawiam ps ale naćkałm tych zółtyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.06.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 anwi* chyba zdazyla ci się "literówka" - przejrzyj swojego posta powyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 08.06.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Wojty, tego błędu w nicku to w ogóle nie potrafię się pozbyć, zaczarowane to o czy cóś a w oóle przy poprzednim poście starałam się jak mogłam , przejżyj inne wypociny mojego pióra (klawiatury ) - w końcu rozmawiałam z erudytą pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 08.06.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 anowi* - wyslalm ci prywatna wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.06.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 A ja jestem nikim... Lafcadio - a czy to jest popłatne zajecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K_amila 13.06.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Wita się z Wami belfer ze szkoły średniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 15.06.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 A my zabawnie tak dekorator- aktualnie prowazdąca dom, budowę, ogód i dziennik plus historyk - aktualnie pracujący jako informatyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.06.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Witam kolege po fachu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 20.06.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 ho, ho w końcu jacyś humaniści, bo tu jak okiem sięgnął informatyk, programista, programista, informatyk... a tyle wiem jak się muratora wrda i pointa odpala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylla 23.06.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Pierwszy wyuczony zawód: poligraf, drugi: informatyk biurowy, trzeci: spec od inwestycji..... A zawód wykonywany - biurwa Pracuję w Wydziale Architektury, który zajmuje się wydawaniem pozwoleń na budowę . Ja konkretnie mam działkę dzienników budowy..... A mój małżonek wzięty elektryk.... A synuś - uroczy urwisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 11.07.2005 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 A ja cóz pigularz (no przynajmniej mnie głowa nie boli jak widze co fachowcy na budowie wyprawiaja, i ile to kosztuje ) a żona dentysta (ma to swoje zalety przy rwaniu kolejnego zęba każdy fachowiec zejdzie z ceny, szczególnie że na znieczuleniu mozna zaoszczędic wtedy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Mój pierwszy zawód to pracownik biurowy, drugi nauczyciel - polonista. A wykonywany obecnie to niańka, praczka, sprzątaczka, kucharka, kochanka i to wszystko co musi robić kura domowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vondraczek 07.11.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 A ja Pierwszy wyuczony - technik elektryk Drugi wyuczony - technik informatyk grafik Trzeci kończony - wyższy niepełny informatyk w turystyce A pracuje jako urzędnik państwowy - inspektor - wzorcujący multimetry cyfrowe i kalibratory Od czasu do czasu jako legalizator radarów, fotoradarów i wideoradarów. Może coś komu wywzorcować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts