Charlie 09.11.2005 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 A ja Pierwszy wyuczony - technik elektryk Drugi wyuczony - technik informatyk grafik Trzeci kończony - wyższy niepełny informatyk w turystyce A pracuje jako urzędnik państwowy - inspektor - wzorcujący multimetry cyfrowe i kalibratory Od czasu do czasu jako legalizator radarów, fotoradarów i wideoradarów. Może coś komu wywzorcować ...coś podobnego - nigdy bym nie przypuszczał, że istnieje taki zawód ; wzorcer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perełcia 12.11.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Bardzo to było ciekawe poczytac o Was.Ja Matka -Polka jestem przedszkolanką,nauczycielem sztuki,przyrody,pomagam w trudnych przypadkach rodzinnych (poradnictwo dla rodzin,terapia).Mąż elektronik-informatyk pozwala przeżyć mnie i moim dzieciom . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morpheus56 22.11.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Witam Szanownych Forumowiczów pierwszy zawód wyuczony to Elektryk a drugi to Informatyk / grafik a wykonywany........bezrobotny ale tylko narazie hehe przerwe sobie robię Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nigger 25.11.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 witam zawod wyuczony jak i wykonywany - optyknigger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poltomy 01.12.2005 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Witam. Wyuczylem sie na technika budowlanego i caly czas w zawodzie 10 latek poczawszy od taczuszki przez wiekszosc specjajizacji potrzebnych do wybudowania i wykonczenia domku. Obecnie staram sie wspomoc angielskie budownictwo i wraz z kolega swiadczymy takowe uslugi. Pozdrawiam wszystkie zawody. Poltomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 13.12.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 jestem dziennikarzem / studentem ciaglei jestem juz zmeczony remontem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly 13.12.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 mgr fizjoterapii (rehabilitacji znaczy się) chyba jeszcze nie było a mój mężulo strażak zawodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 24.12.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 witam! mój małżonek nauczyciel (przedmioty drzewne), ja wychowawca w domu dziecka (tego chyba jeszcze nie było), aktualnie na wychowawczym - trzeci muszkieter 11miesięcy . pozdrawiam ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 29.12.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Pozdrawiam, ja też jestem nauczycielką w gimnazjum, ale myślę o zmianie pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 02.01.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Ale fajna strona Dziwne, że tak mało wpisało się handlowców, myślałem, że będzie to co druga osoba. Lubię mylić się w swoich osądach na oko. Aaaa... o czym my tutaj? No właśnie Moja Moja mówi że milczę za nadto, a na forum - marudzę czasem bez sensu.... No więc zdradzam sekrety rodzinne: Moja Moja - mama i gospodyni co się zowie,a jak jej zostanie jeszcze trochę czasu - nauczyciel, pedagog, terapeuta; tomasz - z zamiłowania i praktyki - tata, a kiedyś drogowiec (robotnik, majster i hmm...dyrektor), potem lata całe bankowiec (kredyty korporacyjne), obecnie KAM w najlepszym OSM.... czyli mleczarz/negocjator/handlowiec + 3 córki,2 w LO i trzecia - Zosia od maja w planie przedszkole. t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.01.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Wilcza, ten najlepszy "Wiejski" to od Ciebie? Mleczarnia za mostem jadąc od Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 03.01.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Tomku, Ty to jakiś Sherlok Holmes chyba jesteś... ... i dziękuję za uznanie ten najlepszy "Wiejski" tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 13.01.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 14.01.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Moja połowa Monika- księgowa, a ja instalator sanitarny i grzewczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.01.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Tomku, Ty to jakiś Sherlok Holmes chyba jesteś... ... i dziękuję za uznanie ten najlepszy "Wiejski" tomasz Mój ulubiony. Kupiłem dziś kolejne dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 26.02.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Ale fajna strona Dziwne, że tak mało wpisało się handlowców, myślałem, że będzie to co druga osoba. Lubię mylić się w swoich osądach na oko. t Bo w dzisiejszych czasach, proszę pana, to już tak jest, że każdy musi być handlowcem, choćby stolarzem był, nauczycielem czy chirurgiem. Tak już się nam porobiło... I zastanawiam się skąd w informatykach taki pęd do budowania okropny A cały ten temat to akurat bliski mi obecnie, bo z wykształcenia jestem dziennikarze, z zawodu wykonywanego copywriterem, nie lubię obu zajęć (młodzieńcze ideały dostały kopa od rzeczywistości) i cały czas kombinuję jak zdobyć inne zajęcie jakoweś, co w moim wieku niewykluczone, ale już nie takie proste. Choć pewnie wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma i każdy zawód z wierzchu wyglądający atrakcyjnie jest czasami nie do zniesienia. Jeżeli ktoś tu jeszcze zagląda to liczę na pocieszenie, że nie tylko u mnie 90% pracy to przykry obowiązek, ale te 10% jakoś sprawia, że idzie się dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 26.02.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Informatycy wcale nie budują więcej. Oni mają największy dostęp do inernetu, a przez to do Forum Muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boban 27.02.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Ja - prawnik - wyuczony, wykonywany i co może dziwne w dzisiejszych czasach lubie to co robie żonka - bankowiec nasz Radek pseud. Duduś zawód wyuczony dziecko ( 2,5 roku ) wykonywany rozrabiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefa0 04.03.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Zawod wyuczony - nauczyciel polonista Wykonywany - kierownik ..., wczesniej handlowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Zawód : od zawsze kierowik zamieszania Zajmuję się badaniami rynku. Mąż informatyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts