lidszu 05.03.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 To i ja się dołączę. Mąż finansitaJa pracuję w dziale HR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.03.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 A ja od kilku dni praktykujšca polonistka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.03.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 a wiesz ze moja ukochana polonistka z podstawowki nazywala sie Ania Wegrzyn . Ale numer . To bylo ..dziesci prawie lat temu.. to dobra wrozba Twoi uczniowie tez tak cieplo beda Cie pamietali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 08.03.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Bardzo prozaicznie. Dziennikarka - choć obecnie mi za to nie płacą mam nadzieję, że to sie niedługo zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.03.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Ja - architekt - taki od domków ale bez uprawnień (robia sie w wielkich bólach ) plus oczywiscie to co obok czyli i a. krajobrazu i wnetrz itepede. Y - ooo tu historia ciekawsza - zawód wyuczony - prawnik , nie przepraszam ...zawód uczony nascie lat temu - prawnik (do obrony pracy mag nigdy nie doszło) i oczywiscie ani jednego dnia nie wykonywany Zawód wykonywany:(chronologicznie)w polsce 1 rok jako pielegniarz/kierowca karetki i cholera wie co jeszcze (ok 15 lat temu) , za wielka woda: sprzatanie lotniska w Chicago (jakies 10 lat temu) przez 2 miesiace, potem nie wiem co ale na pewno nielegalnie, potem jako kierowca trucka ( nie swojego tylko na przyczepke do starego wygi) potem kierowca trucka juz swojego (wielka nobilitacja w hierarchi;)) potem cholera wie co ale skonczylo sie na byciu wlascicielem paru trakich pojazdow i czegos w rodzaju malej firmy transportowej. Ostatnio podpisal jakis kontakt z AE ale nie wnikam.... (a wogole to barwne zycie miał i jedna ciekawa rzecz na koncie.... ale nie moge opowiadac bo sie zezłości ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyprinus 24.03.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Ichtiolog. Od zawsze czymś zarządzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 01.04.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Ona nieskończona magister od turystyki i rekreacji, całe życie pracowała w księgowości i wszelakich rozliczeniach, ostatnio również walutowych największej uczelni w polsce.On w podobnej uczelni elektonik, który pracuje jako elektryk, niech kto powie jak to się ma do zainteresowań ogrodniczych. Miłośnik roślin wrzosowatych, pasją kolekcjonerską zaraził żonę. Członkowie Grupy "Rośliny Wrzosowate" Co dwa lata spotykamy się całą Grupą, aby podziwiać wspólnie ciekawe kolekcje krzewów ozdobnych w kraju, a od niedawna i za granicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia28 03.04.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 A ja : zastosowanie matematyki i informatyki w bankowości i ubezpieczeniach, a pracuję jako handlowiec - produkty związane ze stomatologią. Proza życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 03.04.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 wyuczony: bankowiec wykonywany: bankowiec ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 10.04.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Witam My - cała czwórka rodziny to oświata: Najmłodsze - żłobianka Ciut starsze - przedszkolak (ale niedługo uczeń) Moja druga połowa - nauczycielka w liceum (matematyczka zresztą) Ja - Uniwerek gdzie gnębię biednych studentów z prawa pracy (dr nauk prawnych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 20.04.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Z wykształcenia chemik, obecnie robię w szeroko rozumianej logistyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 24.04.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Witam. Jestem klasycznym przykładem wielozawodowca (prawie ameryka), w każdym z nich pracowałem i tak w kolejności od najmłodszych lat: ratownik wodny; pilot wycieczek zagranicznych; etatowy instruktor ZHP; górnik w sp. szkolenie, wentylacja, bhp; nauczyciel i wychowawca; obecnie protetyk słuchu i własna firma.Żona - wstyd powiedzieć - SANEPID, kierownik pracowni higieny pracyCórcia, ekonomistka i bankowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.04.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Żona - wstyd powiedzieć - SANEPID, kierownik pracowni higieny pracy . aaa czemu wstyd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 24.04.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Bo różnie o tej instytucji opowiadają. Np, że tam przyjmują tych. co wyrzucili z policji za nadgorliwość. Ale nie jest to chyba prawda, bo Ona - normalnie, woierw nauczycielką była i za chlebem poszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.04.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 ja ... finanse / audyt / księgowość/ żona finanse ale w domu nie gadamy o cyferkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.04.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Bo różnie o tej instytucji opowiadają. Np, że tam przyjmują tych. co wyrzucili z policji za nadgorliwość. Ale nie jest to chyba prawda, bo Ona - normalnie, woierw nauczycielką była i za chlebem poszła. a to ja pierwsze slysze zeby tak o sanepidzie mowiono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.04.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 ja ... finanse / audyt / księgowość/ żona finanse ale w domu nie gadamy o cyferkach a o cyferce 69 ? (tak mi sie...skojarzyło ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarin7 24.04.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 zawód wykonywany : kierownik produkcji , rezerwowo : własna działalnośc - dostawca net'a oraz handel . pozdrawiam SARIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 25.04.2006 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Technik elektronik, inżynier elektryk, a wykonywany: specjalista ds systemów komputerowych i aparatury kontrolno pomiarowej - fajna nazwa nie ? Mnie też się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.04.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ja ... finanse / audyt / księgowość/ żona finanse ale w domu nie gadamy o cyferkach a o cyferce 69 ? (tak mi sie...skojarzyło ) niepotwierdzam i niezaprzeczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts