Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

JAKI ZAWÓD WYKONUJESZ

Darth_Maul

Recommended Posts

• Odpowiedzi 498
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja - architekt - taki od domków ale bez uprawnień (robia sie w wielkich bólach :oops: ) plus oczywiscie to co obok czyli i a. krajobrazu i wnetrz itepede.

Y - ooo tu historia ciekawsza :wink: - zawód wyuczony - prawnik , nie przepraszam ...zawód uczony nascie lat temu - prawnik (do obrony pracy mag nigdy nie doszło) i oczywiscie ani jednego dnia nie wykonywany

:D

Zawód wykonywany:(chronologicznie)w polsce 1 rok jako pielegniarz/kierowca karetki i cholera wie co jeszcze (ok 15 lat temu) , za wielka woda: sprzatanie lotniska w Chicago (jakies 10 lat temu) przez 2 miesiace, potem nie wiem co ale na pewno nielegalnie, potem jako kierowca trucka ( nie swojego tylko na przyczepke do starego wygi) potem kierowca trucka juz swojego (wielka nobilitacja w hierarchi;)) potem cholera wie co ale skonczylo sie na byciu wlascicielem paru trakich pojazdow i czegos w rodzaju malej firmy transportowej. Ostatnio podpisal jakis kontakt z AE :o ale nie wnikam....

(a wogole to barwne zycie miał i jedna ciekawa rzecz na koncie.... ale nie moge opowiadac bo sie zezłości :x :wink: )

• 2 weeks później...

Ona nieskończona magister od turystyki i rekreacji, całe życie pracowała w księgowości i wszelakich rozliczeniach, ostatnio również walutowych największej uczelni w polsce.

On w podobnej uczelni elektonik, który pracuje jako elektryk, niech kto powie jak to się ma do zainteresowań ogrodniczych. Miłośnik roślin wrzosowatych, pasją kolekcjonerską zaraził żonę. Członkowie Grupy "Rośliny Wrzosowate" Co dwa lata spotykamy się całą Grupą, aby podziwiać wspólnie ciekawe kolekcje krzewów ozdobnych w kraju, a od niedawna i za granicą.

• 2 weeks później...

Witam. Jestem klasycznym przykładem wielozawodowca (prawie ameryka), w każdym z nich pracowałem i tak w kolejności od najmłodszych lat: ratownik wodny; pilot wycieczek zagranicznych; etatowy instruktor ZHP; górnik w sp. szkolenie, wentylacja, bhp; nauczyciel i wychowawca; obecnie protetyk słuchu i własna firma.

Żona - wstyd powiedzieć - SANEPID, kierownik pracowni higieny pracy

Córcia, ekonomistka i bankowiec.