a k a 24.10.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 ja - inżynier budownictwa, co prawda z uprawnieniami budowlanymi, ale od kilku lat już "nie praktykujący" - teraz moja działka to zamówienia publiczne mąż ma sklep internetowy z zabawkami Tęczowa Galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 25.10.2006 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 jestem operatorem warszawskiego cyklotronu, tylko nie myślcie, że to może jakaś wielka koparka, to urządzenie służy do przyspieszania cząstek elementarnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SamuelMysia 26.10.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 To w Warszawie jest cyklotron? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 27.10.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Ja: - zawód wyuczony (chyba chodzi ten ze średniej szkoły?) - leśnik, a potem jakoś wyuczyłem się na mgr techniki leśnej- zawód wykonywany - hmmm, spec. d/s technicznych firmy z branży motoryzacyjnej. Moja Megi: - zawód wyuczony - leśnik, potem zrobiła się na mgr ogrodnictwa, i w tym zawodzie pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 28.10.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 To i ja się dołączę. Ja mgr ekonomii, pracuję jako nauczyciel przedmiotów ekonomicznych i prawoznawczychMąż- mgr prawa, ale jak na razie prowadzi własną działalność zw. z żywnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arecki1338 29.10.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 ja niesmialo dolacze: marynarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 15.12.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Jestem położną wielokrotnie przełożoną, fanką metod naturalnych dotyczących karmienia dzieci, eksperymentuję na swoich i naturalnych metod przy porodzie tzn. porody domowe w tym swój. Pozdrawiam Marzina wpisał się wyżej, ludzie ja go znam, on jest z mojej grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prezo 16.12.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Z zawodu jestem hydraulikiem - 6 lat już w tym siedzę i póki co to mi się nie znudziło a wręcz przeciwnie, Poprostu lubię moją prace - ma coś w sobie takiego że jest fajna i chętnie do niej chodze. PS - w co drugi weekend studiuje socjologie więc niedługo będzie hydraulik - socjolog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzynio 29.12.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 elektryk, a z zamilowania takze elektryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pomaranczowymis 02.01.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Tłumacz, dla przyjaciół tłumik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.02.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 ... i tak w kolejności od najmłodszych lat: ratownik wodny... . No no sSiwy byku pozdrawiam serdecznie. My ludzie wódy musimy się trzymać razem ... "wody" - przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekk 09.02.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 A ja inżynier mechanik pracujący w Biurze Maklerskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.02.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 A ja inżynier mechanik ... A to też pozdrawiam kolegę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.02.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Wyuczony technik mechanik (raczej tylko z nazwy) i blacharz samochodowy.Wykonywany: budowlaniec samouczek, i pokrewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiliana 19.02.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Z zawodu wyuczonego i wykonywanego jestem inżynierem budowlanym, Nie tylko z nazwy. Od października 2006 remntuję mój nowo nabyty dom, przez co spełniło się moje największe marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 01.03.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Student - informatyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacper69 02.03.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 A ja jestem fachowiec, specjalizacja: dłubanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusik 11.03.2007 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 ja - geograf (nauczyciel geografii) mój mąż - geograf (koordynuje sekcją przetargów i kontraktów publicznych nie w szkole na szczęście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Galain 13.03.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Adwokatka i rowniez filozofka z wyksztalceniem formalnym;maz informatyk, specjalista ogolnie od wirtualizacji systemow (czy cos takiego ... );tak w ogole, to od dziecinstwa pasjonuje sie gimnastyka artystyczna (kiedys uprawialam), baletem klasycznym, tancem nowoczesnym - czynnie uprawiam oba,hoduje koty i koniec koncow mam dwoje dzieci;jakby ktos chcial wymienic opinie o ktoryms z tych tematow, zapraszam; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1 16.03.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Sami informatycy, prawnicy i ekonomiści więc i ja się dopiszę Z wykształcenia mgr ekonomii zawód wykonywany urzędnik-egzekutor należności publicznoprawnych Mąż szef w pracy i w domu(to drugie tylko mu sie zdaje ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts