agnieszkakusi 16.03.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 a ja kierownik biura (taka od wszystkiego i do niczego ). Firma zajmuje się robotami wod-kan, co, wentylacja. Mąż - niebieski mundurek (nie drogowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 16.03.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Witam. Ja noszę mundur niebieski lub ... plamiasty! Żona ma mundurek biało-niebieski, czyli ja- żołnierz w małym garnizonie, a żona- pielęgniarka w dużym szpitalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiozłodzi 30.03.2007 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Czasami mówią prywaciarz, czasami krwiopijca, ale ja wolę przedsiębiorca, a dokładniej importer . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekkamila 13.04.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Witam wszystkich pracujacych i nie pracujacych Ja jestem specem od drewna i od drzew ktore jeszcze rosna tez - technolog drewna - stolarka, moja zonka ekonomista, pani pedagog i dekorator wnetrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 24.04.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Ja z wykształcenia dziennikarz i specjalista PR, filolog języka ojczystego i literatury polskiej, zawód wykonywany - asystentka w Kancelarii Notarialnej - od 10 lat. Mąż mgr ekonomii - zawód wykonywany Key Account Manager - wmawia mi, że to ktoś kto zajmuje się najważniejszymi klientami firmy. Niech mu będzie. Z zamiłowania kociara i szufladowa poetka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SŁAWOMIRD 03.05.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 witam........ ja muzyk a w tygodniu budowlaniec a żonka będzie...agentem nieruchomości...(jeszcze troche).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 03.05.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Ja - z wykształcenia filolog, zawód wykonywany początkowo dziennikarz, zawód wykonywany teraz - wydawca. Mąż - lekarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 04.05.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Elektronik od zawsze z zamiłowania.Po wydziale systemów energetycznych.W wolnych chwilach szef małej firmy komputerowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 17.05.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 zawód wyuczony połozna, zawód wykonywany producent w agencji reklamowej, mąż-zawód weterynarz, prowadzi swoje biuro podrózy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 28.05.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Hmm... mój zawód tzn, wyuczony będzie (już za miesiąc obrona , a ja od forum nie mogę się odkleić) CHEMIK Zawodem wykonywanym pochwalę się miejmy nadzieję niedługo... Natomiast mąż mój ukochany to inżynier budownictwa po KBI w trakcie robienia uprawnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kegg 30.05.2007 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 To i ja dopiszę Wyuczony i wykonywany - inżynier leśnik. Jeszcze niedawno "w terenie" głęboko w lesie (przez ponad 5 lat), a teraz za biurkiem w duuużym mieście. A w wolnych chwilach genealog-amator Żonka po filologii polskiej jest dziennikarzem lokalnej gazety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 31.05.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Księgowa kłania się , mąż urzędnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom.Pakość 31.05.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Witam. Ja osobisty doradca klienta w banku (a chciałem być komentatorem piłkarskim), żonka moja ukochana to samodzielna księgowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 26.06.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 wyuczony: bankowiec wykonywany: bankowiec ) Ja też, ale trochę nietypowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 02.07.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 specjalista od handlu internetowego,wolny strzelec pracujący czasem naraz dla kilkunastu firm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radzikkm 02.07.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Witam!! Ja skończyłem technikum elektryczne o specjalności energoelektronika i można powiedzieć iż pracuje w tym zawodzie ponieważ jestem elektronikiem w zakładach kolejowych w Bydgoszczy. Drugim moją szkołą są ukończone studia licencjackie i lada dzień magisterskie technik- informatyk specjalność nauczycielska (zakres tematów na studiach ogormny szkoda że to spec. nauczycielska) raczej nie planuje pracować jako nauczyciel w szkole.Pozdrawiamradzikkm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MILA25 03.07.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 WitamJa zawód wyuczony specjalista d/s marketingu i biznesu a wykonywanyto obsługa wypożyczalni dvd i sklepu internetowego . A mój mąż z zawodu stolarz a pracuje w wylęgarni drobiu i jako ogrodnikPozdrowionka Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stalowa 06.07.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 wyuczony: bankowiec wykonywany: bankowiec ) Ja też, ale trochę nietypowy kasiarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.07.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 tatuś to Kwinto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julmag 21.07.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 ja: germanistka - posadka w ... gimnazjum - nie narzekam dorabiam w 2 szkołach prywatnych (weekendy) on: technolog uprawy pieczarek (praca non stop) - wychodzi już bokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts