Cpt_Q 22.07.2007 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 technolog uprawy pieczarek (praca non stop) - wychodzi już bokiem to może na hodowlę boczniaka się przerzuci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarna111 26.07.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 u nas mundurowo - mężyk - policjantja - psycholog w innej służbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 27.07.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Ja - inspektor techniczny ds energii (powinien być raczej specjalista ds zakupu energii/administartor bazy danych - inspektor jest bez sensu bo nie robię żadnych inspekcji) i dyspozytor energetyczny. Od czasu do czasu tłumacz techniczny angielskiego. Żona przedstawiciel ds informacji medycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Older 29.07.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Handlowiec. Wraz z żoną prowadzimy sklep z ciuchami dla młodych duchem pań). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_toja 02.08.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Ja - z wykształcenia informatyk, pracuje jako nauczycielka informatyki w szkole podstawowej i gimnazjum. Mąż - informatyk - pracuje w buiroserwisie ze sprzetem komputerowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.08.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Moja posadka... ciepła, przyjemna i spokojna, czyli bibliotekarka. Mąż - dyr. handlowy w firmie komputerowej. Pozdrowienia dla wszystkich ciężko pracujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małgosia2005 23.08.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 żona prawnik, a mąż....mąż z zawodu jest.........( ale nie dyrektorem ) ino głównym księgowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 26.08.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 ŻADEN. "Robota to głupota" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 26.08.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Zwyksztalcenia Lek Wet. (3lata pracy w zawodzie) Potem ogrodnictwo ( produkcja sadzonek gerbery lab. met in vitro) Po 1989r handel elektonika i czym sie dalo,od 1996 rentier a niedlugo rencista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 26.08.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Zwyksztalcenia Lek Wet. (3lata pracy w zawodzie) Potem ogrodnictwo ( produkcja sadzonek gerbery lab. met in vitro) Po 1989r handel elektonika i czym sie dalo,od 1996 rentier a niedlugo rencista Zone ( jak niewycofa sie ) bede mial od 29092007 ,zajmuje sie ochrona osob i mienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 26.08.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 "Robota to głupota" Tys prowda ino z czego żyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 27.08.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 To ja tez sie dopisze a co mi tam : Ja - specjalista d/s eksportu w malej firmie Mezus - diagnosta w Okregowej Stacji Kontroli Pojazdów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 01.09.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 no to ja bede troche odbiegal od reszty. Jestem jakby artysta, OMC konserwatorem sztuki Zajmuje sie gł.rzemiosłem artystycznym Ale z zawodu jaki zdobylem w szkole sredniej to jestem mechanikiem Takie jakies zawile drogi mialem. Liczy sie to co jest teraz:) Wiec juz niedlugo bede w pelni uprawnionym konserwatorem dziel sztuki i rzemiosla artystycznego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p_piatek 09.09.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Branża farmaceutyczna od kilku lat staowisko-menager farmaceutyczny w ogólnopolskiej hurtowni farmaceutyczej( jak po leki to cosik się załatwi taniej ), a swieżo upieczona żonka, bankowiec -4 lata w zawodzie,pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 09.09.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 wyuczony: leśnik wykonywany: leśnik najpiękniejszy zawód, ptaszki, rykowiska, do sklepu ...4km, do sąsiadów tez kawałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.09.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 wyuczony: leśnik wykonywany: leśnik najpiękniejszy zawód, ptaszki, rykowiska, do sklepu ...4km, do sąsiadów tez kawałek To prawie ja u mnie. Tyle, że do sklepu 6 km, ale do sąsiadów też kawałek tyle, że i zawód zupeeeeeeełnei inny. Wyuczony mechanik, a wykonywany i to przez 20 lat... technolog żywności dietetycznej. "ale my daleko zaszli od swego" (o ile pamiętam M. Rej.) Mogę się mylić - prosze o wybaczenie i sprostowanie. A ptaszków i innej zwierzyny ci u mnie wielki dostatek do lasu jakieś 200 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 13.09.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 ja - konstruktor żona - pedagog, wychowawca na świetlicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ortolin 17.09.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 inzynier budownictwa, specjalnosc kbi (konstrukcje budowlane i inzynierskie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.10.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 A ja... Obsługuję firmy (ale nie wyłącznie) w tonery, tusze, maszyny biurowe. Sprzedaż IT (sklep internetowy - dla forumowiczów oczywiście taniej ) Właściciel.... A szerzej w stopce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 10.10.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 No to będzie zagadka Nie odpowiada naLeśnik bo dla niego to za łatwe Czym zajmuje się TAKSATOR, taki zawód wykonuje mój mąż. Ja jestem nauczycielem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts