Mirek_Lewandowski 10.10.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 wyuczony: leśnik wykonywany: leśnik najpiękniejszy zawód, ptaszki, rykowiska, do sklepu ...4km, do sąsiadów tez kawałek SILP,padnięta bateria, przerwany transfer, wozak o 20. oo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 10.10.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 No proszę, to i dla Mirka nie będzie to zagadka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garbus2 27.10.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 wyuczony: leśnik wykonywany: leśnik najpiękniejszy zawód, ptaszki, rykowiska, do sklepu ...4km, do sąsiadów tez kawałek SILP,padnięta bateria, przerwany transfer, wozak o 20. oo.... a do tego nawiedzony nadleśniczy i teksty typu "nie przyjme Pana na staż bo mam to miejsce dla znajomego" - do LP nie dotarł jeszcze duch nowowczesności i zatrzymali się na etapie Gierka - dlaczego ostatnimi czasy zauważa się sporą liczbę odejść młodych ludzi z pracy w LP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 29.10.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 .....dlaczego ostatnimi czasy zauważa się sporą liczbę odejść młodych ludzi z pracy w LP? to samo pytanie można zadać co do innych zawodów....lekarze, hydraulicy, kierowcy.....wszyscy jadą tam gdzie lepiej płacą !! .....SILP,padnięta bateria, przerwany transfer, wozak o 20. oo.... hehehe do tego jeszcze meldunek "na wczoraj" coraz więcej papierów, coraz mniej terenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 29.10.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 dr n/wet czyli weterynarzinstruktor jazdy konnejstudentpo godzinach pracuje za darmo na budowie jako pracownik niewykwalifikowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bibi1 05.11.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Były barman, nauczyciel a obecnie policjant i budowlaniec z przymusu moje stronki internetowe to: http://www.rajd3orlow.szn.pl http://www.extremalnasobota.info/ Zapraszam[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 06.11.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 wyuczone :kaletnik , kulturoznawca wykonywane: plastyk, mama, kucharka czasem,cukiernik, sprzątaczka, lekarz domowy, pomocnik budowlany ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 09.11.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 A ja mam kilka zawodów wyuczonych(magisterkę 2 latka temu robiłam) np : - Instruktor gimnastyki korekcyjnej - Specjalista masażu leczniczego A wykonywanych też kilka: - Konsultant naukowy w firmie farmaceutycznej - Stylistka paznokci - Prowadzę również własną działalność I nie narzekam na nadmiar wolnego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Płosia 26.11.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Hej!!! Też do was dołączę. Jestem na forum od niedawna i powiem że mnie zainteresowało . Więc ja jestem fryzjerką . Prowadzę mały zakład a moja druga połowa zajmuje się wykańczaniem wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 29.11.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Jaki fajny wątek. My obydwoje z mężem jesteśmy wielozawodowcami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 29.11.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Jaki fajny wątek. My obydwoje z mężem jesteśmy wielozawodowcami . Mufka jak zwykle tajemnicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 29.11.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Bo tak to jest, za młodu człowiek idealista idzie na studia pod kątem swoich zainteresowań, potem życie weryfikuje pierwotny wybór , a czasem znajduje sie nowe pasje... pewnie nikt nie jest w stanie przez całe swoje życie, zajmować sie jedna rzeczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.11.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Bo tak to jest, za młodu człowiek idealista idzie na studia pod kątem swoich zainteresowań, potem życie weryfikuje pierwotny wybór , a czasem znajduje sie nowe pasje... pewnie nikt nie jest w stanie przez całe swoje życie, zajmować sie jedna rzeczą. Wiem coś na ten temat... z własnego doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 30.11.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Bo tak to jest, za młodu człowiek idealista idzie na studia pod kątem swoich zainteresowań, potem życie weryfikuje pierwotny wybór , a czasem znajduje sie nowe pasje... pewnie nikt nie jest w stanie przez całe swoje życie, zajmować sie jedna rzeczą. Ja bym nie mial nic przeciwko, ale zobaczymy co los przyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 30.11.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 no dobra, to i ja się uzewnętrznię /jest tego trochę/ technolog żywności, lektor /j. niemiecki/, sekretarka, fakturzystka, i... nie wiem jak to nazwać ... malarka porcelany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamakasi 30.11.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Ja w tym zacnym gronie nie będę zbyt oryginalna - poligraf / operator DTP, aktualnie mama-freelancer. A ten co dopomógł - archeolog / spec. ortofoto, bodaj pierwszy na tym forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 01.12.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 malarka porcelany? Lał, zawodowo to robisz, tzn. zarobkowo? Mufka jak zwykle tajemnicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 01.12.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Ja tajemnicza? Wyuczone zawody: politolog, filozof, etyk, teolog, spec. od pozyskiwania funduszy europejskich wykonywane: informatyk, obsługa klienta, nauczyciel przedmiotów dziwnych (uczylam etyki, religii, logiki, wos-u) webmaster, ogólnie pojęty pracownik biurowy (fakturzystka, kadrowa, administrator stron www) mąż wyuczone: budowlaniec, filolog polski, bibliotekarz, nauczyciel, inż oprogramowania wykonywane: budowalniec (hehe dorabial na studiach), nauczyciel ( przedmioty od sasa do lasa :polski, wiedza o kulturze, informatyka, technologie informacyjne, systemy i sieci) administrator systemów informatycznych, szkoleniowiec, help desk cześć rzeczy już nie wykonujemy, ale w sumie od rana do nocy mamy co robić.. Kofi czy tyle wystarczy? Bo jakbym pogłówkowała to pewnie przypomniałabym sobie czym się zajmowałam wcześniej, bo ja jakoś szybko z domu wyfrunęłam . A liczy sie , ze chodziłam jeszcze do szkoły muzycznej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 02.12.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 malarka porcelany? Lał, zawodowo to robisz, tzn. zarobkowo? kofi, już nie zawodowo i zapomniałam o kilku latach pracy jako laborantka chemiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.12.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Elutku, lubię Cię. Technologia naprawy i eksploatacji pojazdów samochodowych (PRL), technologia żywności (dietetycznej) A pomiędzy: bardzo wiele różnych innych : odgazowywanie kopalń, nagłaśnianie teatrów, robienie dobrej miny, pakowanie obrazów, "śpiewam, tańczę, recytuję, .......... i stepuję" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts