Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

JAKI ZAWÓD WYKONUJESZ

Darth_Maul

Recommended Posts

• Odpowiedzi 498
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
wyuczony: leśnik

wykonywany: leśnik :)

najpiękniejszy zawód, ptaszki, rykowiska, do sklepu ...4km, do sąsiadów tez kawałek ;)

SILP,padnięta bateria, przerwany transfer, wozak o 20. oo.... :D

a do tego nawiedzony nadleśniczy i teksty typu "nie przyjme Pana na staż bo mam to miejsce dla znajomego" - do LP nie dotarł jeszcze duch nowowczesności i zatrzymali się na etapie Gierka - dlaczego ostatnimi czasy zauważa się sporą liczbę odejść młodych ludzi z pracy w LP?

.....dlaczego ostatnimi czasy zauważa się sporą liczbę odejść młodych ludzi z pracy w LP?

to samo pytanie można zadać co do innych zawodów....lekarze, hydraulicy, kierowcy.....wszyscy jadą tam gdzie lepiej płacą !!

.....SILP,padnięta bateria, przerwany transfer, wozak o 20. oo.... :D

hehehe :p do tego jeszcze meldunek "na wczoraj" coraz więcej papierów, coraz mniej terenu

A ja mam kilka zawodów wyuczonych(magisterkę 2 latka temu robiłam) np :

- Instruktor gimnastyki korekcyjnej

- Specjalista masażu leczniczego

A wykonywanych też kilka:

- Konsultant naukowy w firmie farmaceutycznej

- Stylistka paznokci

- Prowadzę również własną działalność

I nie narzekam na nadmiar wolnego czasu ;)

• 3 weeks później...
Bo tak to jest, za młodu człowiek idealista idzie na studia pod kątem swoich zainteresowań, potem życie weryfikuje pierwotny wybór :D, a czasem znajduje sie nowe pasje... pewnie nikt nie jest w stanie przez całe swoje życie, zajmować sie jedna rzeczą.

Wiem coś na ten temat... z własnego doświadczenia. :D

Bo tak to jest, za młodu człowiek idealista idzie na studia pod kątem swoich zainteresowań, potem życie weryfikuje pierwotny wybór :D, a czasem znajduje sie nowe pasje... pewnie nikt nie jest w stanie przez całe swoje życie, zajmować sie jedna rzeczą.

Ja bym nie mial nic przeciwko, ale zobaczymy co los przyniesie

Ja tajemnicza?

Wyuczone zawody:

politolog, filozof, etyk, teolog, spec. od pozyskiwania funduszy europejskich

wykonywane:

informatyk, obsługa klienta, nauczyciel przedmiotów dziwnych (uczylam etyki, religii, logiki, wos-u) webmaster, ogólnie pojęty pracownik biurowy (fakturzystka, kadrowa, administrator stron www)

mąż wyuczone:

budowlaniec, filolog polski, bibliotekarz, nauczyciel, inż oprogramowania

wykonywane:

budowalniec (hehe dorabial na studiach), nauczyciel ( przedmioty od sasa do lasa ;) :polski, wiedza o kulturze, informatyka, technologie informacyjne, systemy i sieci) administrator systemów informatycznych, szkoleniowiec, help desk

cześć rzeczy już nie wykonujemy, ale w sumie od rana do nocy mamy co robić..

Kofi czy tyle wystarczy? Bo jakbym pogłówkowała to pewnie przypomniałabym sobie czym się zajmowałam wcześniej, bo ja jakoś szybko z domu wyfrunęłam :).

A liczy sie , ze chodziłam jeszcze do szkoły muzycznej ? :lol:

Elutku, lubię Cię.

Technologia naprawy i eksploatacji pojazdów samochodowych (PRL), technologia żywności (dietetycznej) A pomiędzy: bardzo wiele różnych innych :wink: :D : odgazowywanie kopalń, nagłaśnianie teatrów, robienie dobrej miny, pakowanie obrazów, "śpiewam, tańczę, recytuję, .......... i stepuję" :o :evil: :D :wink: