Mufka 02.12.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Tomek czego sie nie robi, żeby rodzinę otrzymać , prawda jest taka, że Ci, którzy chcą pracować zawsze coś znajdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.12.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Tomek czego sie nie robi, żeby rodzinę otrzymać , prawda jest taka, że Ci, którzy chcą pracować zawsze coś znajdą. Qurcze, Mufka, rok szukałem jak firmę zlikwidowano w której pracowałem prawie 20 lat?. 500 zł z groszami na rękę i się bujaj człowieku. Jak w takich warunkach szukać pracy, a nie jałmużny? Założyłem właśnie własną działalność w mojej ostatniej, branży. Mam nadzieję, że nie tylko zarobię, ale i bedę przydatny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 02.12.2007 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 No rozumiem Cię, ale jak widzisz nie poddałeś się i o to mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 03.12.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Mufka to mamy trochę wspólnego: Ja z Twoim mężem: bibliotekarz, nauczyciel wiedzy o kulturze. Mój mąż z Tobą, etyk, informatyk. Mój mąż z Twoim mężem: filolog polski, nauczyciel. Ja to leniwa jestem i wiecej zawodów nie mam, ale mąż: technik elektronik, mgr filologii polskiej, dr pedagogiki. I różne z tym zwiazane atrakcje dodatkowo: etyka i filozofia, pomiar dydaktyczny, organizacja i zarządzanie oświatą. Wykonywanych miał po drodze wiele, nawet ich nie pamiętam, m.in. administrator budynku, teraz oprócz nauczania w instytucjach wszelakich zajmuje się edycją tekstów. Praca od rana do nocy, również w weekendy, czasem go wspomagam w edycji (i nawet to lubię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 03.12.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Elutku, lubię Cię. tomku, chyba polubisz mnie jeszcze bardziej - znów mnie nosi, znów przyszła pora na zmiany, na coś nowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 03.12.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Mufka to mamy trochę wspólnego: Ja z Twoim mężem: bibliotekarz, nauczyciel wiedzy o kulturze. Mój mąż z Tobą, etyk, informatyk. Mój mąż z Twoim mężem: filolog polski, nauczyciel. Ja to leniwa jestem i wiecej zawodów nie mam, ale mąż: technik elektronik, mgr filologii polskiej, dr pedagogiki. I różne z tym zwiazane atrakcje dodatkowo: etyka i filozofia, pomiar dydaktyczny, organizacja i zarządzanie oświatą. Wykonywanych miał po drodze wiele, nawet ich nie pamiętam, m.in. administrator budynku, teraz oprócz nauczania w instytucjach wszelakich zajmuje się edycją tekstów. Praca od rana do nocy, również w weekendy, czasem go wspomagam w edycji (i nawet to lubię) bibliotekarze to fajni ludzie , swoj swego wyczuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 04.12.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 bibliotekarze to fajni ludzie , swoj swego wyczuje . Mów do mnie jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.12.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Elutku, lubię Cię. tomku, chyba polubisz mnie jeszcze bardziej - znów mnie nosi, znów przyszła pora na zmiany, na coś nowego... Elutku, BARDZO Cię lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.12.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Elutku, lubię Cię. tomku, chyba polubisz mnie jeszcze bardziej - znów mnie nosi, znów przyszła pora na zmiany, na coś nowego... Elutku, BARDZO Cię lubię. No, no!!!! Wystarczy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.12.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Elutku, lubię Cię. tomku, chyba polubisz mnie jeszcze bardziej - znów mnie nosi, znów przyszła pora na zmiany, na coś nowego... Elutku, BARDZO Cię lubię. No, no!!!! Wystarczy!!!! A co Stachu? Nie można lubić BADZIEJ Elutka? Zazdrosny jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.12.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Elutku, lubię Cię. tomku, chyba polubisz mnie jeszcze bardziej - znów mnie nosi, znów przyszła pora na zmiany, na coś nowego... Elutku, BARDZO Cię lubię. No, no!!!! Wystarczy!!!! A co Stachu? Nie można lubić BADZIEJ Elutka? Zazdrosny jesteś? 1. Oczywiście że jestem. 2. Tematem jest "jaki zawód wykonujesz" więc martwię się, żeby Elutek nie był twój zawód (Pan Prezydent w rubryce "zawód" podobno napisał: Janusz Kaczmarek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.12.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Elutku, lubię Cię. tomku, chyba polubisz mnie jeszcze bardziej - znów mnie nosi, znów przyszła pora na zmiany, na coś nowego... Elutku, BARDZO Cię lubię. No, no!!!! Wystarczy!!!! A co Stachu? Nie można lubić BADZIEJ Elutka? Zazdrosny jesteś? 1. Oczywiście że jestem. 2. Tematem jest "jaki zawód wykonujesz" więc martwię się, żeby Elutek nie był twój zawód (Pan Prezydent w rubryce "zawód" podobno napisał: Janusz Kaczmarek) Elutku, co Ty na to? Oczywiście nie biega mi o Kaczmarka. Ja Elutka BAAAAAARDZO lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.12.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Elutku, lubię Cię. tomku, chyba polubisz mnie jeszcze bardziej - znów mnie nosi, znów przyszła pora na zmiany, na coś nowego... Elutku, BARDZO Cię lubię. No, no!!!! Wystarczy!!!! A co Stachu? Nie można lubić BADZIEJ Elutka? Zazdrosny jesteś? 1. Oczywiście że jestem. 2. Tematem jest "jaki zawód wykonujesz" więc martwię się, żeby Elutek nie był twój zawód (Pan Prezydent w rubryce "zawód" podobno napisał: Janusz Kaczmarek) Elutku, co Ty na to? Oczywiście nie biega mi o Kaczmarka. Ja Elutka BAAAAAARDZO lubię. wariaty, no, wariaty całkowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.12.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Elutku, lubię Cię. tomku, chyba polubisz mnie jeszcze bardziej - znów mnie nosi, znów przyszła pora na zmiany, na coś nowego... Elutku, BARDZO Cię lubię. No, no!!!! Wystarczy!!!! A co Stachu? Nie można lubić BADZIEJ Elutka? Zazdrosny jesteś? 1. Oczywiście że jestem. 2. Tematem jest "jaki zawód wykonujesz" więc martwię się, żeby Elutek nie był twój zawód (Pan Prezydent w rubryce "zawód" podobno napisał: Janusz Kaczmarek) Elutku, co Ty na to? Oczywiście nie biega mi o Kaczmarka. Ja Elutka BAAAAAARDZO lubię. wariaty, no, wariaty całkowite gupiejom na starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 05.12.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 To i ja sie dopisze do ogolnej spowiedzi. Z wyksztalcenia i zamilowania - archeolog By nie stracic kontaktu z wlasnymi marzeniami - cos tam porabiam naukowo By nie umrzec z glodu - sprzedaje innym marzenia, czyli prowadze biuro podrozy By nie siedziec tylko za biurkiem - oprowadzam po krakowskich zabytkowych klimatach i pilotuje wycieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 05.12.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 hej wszystkim z wykształcenia mech i jeszcze parę innych pd. obecnie nauczyciel przedmiotów zawodowych informatycznych student filologii............ i plastyki (przymusowo) oraz budowlany stukacz młoteczkiem i parę innych funkcji domoworóżnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_pp 08.12.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Z wykształcenia Politechnika Poznańska – znaczy mechanik, z zawodu handlowiec (tanio kupić w Chinach drogo sprzedać w Polsce i takie tam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.12.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Mąż prowadzi własny sklep z agd.Ja zajmuję się bhp i ppoż. oraz zamówieniami publicznymi dla administracji publicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Mąż prowadzi własny sklep z agd. Ja zajmuję się bhp i ppoż. oraz zamówieniami publicznymi dla administracji publicznej. To już wiem do kogo stukać po papier ze szkolenia BHP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.12.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Nefer niestety nie prowadzę własnej działalności gospodarczej i nie mogę wydać zaświadczenia Uprawnienia posiadam jak najbardziej (również pedagogiczne) ale moje obecne zatrudnienie wyklucza inne formy zatrudnienia. Mam lojalkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts