Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

JAKI ZAWÓD WYKONUJESZ

Darth_Maul

Recommended Posts

• Odpowiedzi 498
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hmm, to jesteś na diecie, robisz jedzonko czy naprawiasz co się da?

ooo, nie aż taki uniwersalny nie jestem, no może tylko na budowie (murarz/tynkarz/pozamiataj :D ). Pokrótce: z wykształcenia technolog chemik, wykonywany zawód jak na razie logistyk :)

A wiesz, że to sympatia odwzajemniona? ;)

oj, wiem wiem :oops: :oops: :D zdrowie!

Hmm, to jesteś na diecie, robisz jedzonko czy naprawiasz co się da?

ooo, nie aż taki uniwersalny nie jestem, no może tylko na budowie (murarz/tynkarz/pozamiataj :D ). Pokrótce: z wykształcenia technolog chemik, wykonywany zawód jak na razie logistyk :)

A wiesz, że to sympatia odwzajemniona? ;)

oj, wiem wiem :oops: :oops: :D zdrowie!

A ja chciałem być chemikiem. Nawet kwasem siarkowym spaliłem zasłony w ramach eksperymentów. :wink: Tylko politechnika mnie nie chciała :(

Zostałem więc mechanikiem + technologiem żywności. :D

Na osłodę, to córka obroniła pracę na wydziale chemii UW. :D

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 3 weeks później...
W Polsce studiowalismy Prawo,pozniej wyjechalismy za granice.Obecnie MAZ prowadzi firme budowlano-remontowa w USA ,a ja po malu pakuje nasz dobytek ,poniewaz za 2 miesiace wracamy do Polski i bedziemy prowadzic ta sama firme w Polsce.Mam nadzieje ,ze sie wszystko ulozy ,chociaz wiem ,ze pocztki sa zawsze najciezsze.

Jest ciężko - fakt. Ale nie jest aż tak źle. Jak się ma przyjaciół wokół siebie, prawdziwą rodzinę -jest dobrze. BĘDZIE DOBRZE!! Tego życzę. Kibicuję!! Wierzę!!Trzymam kciuki!!Pozdrawiam!!!

pielęgniarka dyplomowana - nigdy nie pracująca w zawodzie :cry: moje pierwsze powołanie niestety mało płatne.... przekwalifikowana na ...

agent celny z licencją 7 lat,a po wejściu do UE , księgowa firmy transportowej + mgr socjolog.

* mąż lekarz internista i II st. medycyny rodzinnej. Pozdrawiam

• 2 months później...