anirac 19.05.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 wzorem tomka1950 Hmm, to jesteś na diecie, robisz jedzonko czy naprawiasz co się da? anirac - lubię Cię jeszcze bardziej A wiesz, że to sympatia odwzajemniona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 23.05.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Hmm, to jesteś na diecie, robisz jedzonko czy naprawiasz co się da? ooo, nie aż taki uniwersalny nie jestem, no może tylko na budowie (murarz/tynkarz/pozamiataj ). Pokrótce: z wykształcenia technolog chemik, wykonywany zawód jak na razie logistyk A wiesz, że to sympatia odwzajemniona? oj, wiem wiem zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.05.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Hmm, to jesteś na diecie, robisz jedzonko czy naprawiasz co się da? ooo, nie aż taki uniwersalny nie jestem, no może tylko na budowie (murarz/tynkarz/pozamiataj ). Pokrótce: z wykształcenia technolog chemik, wykonywany zawód jak na razie logistyk A wiesz, że to sympatia odwzajemniona? oj, wiem wiem zdrowie! A ja chciałem być chemikiem. Nawet kwasem siarkowym spaliłem zasłony w ramach eksperymentów. Tylko politechnika mnie nie chciała Zostałem więc mechanikiem + technologiem żywności. Na osłodę, to córka obroniła pracę na wydziale chemii UW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 25.05.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 pracuje w handlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokopek 26.05.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 A ja z wykształcenia jestem informatykiem-sieciowcem, a zawodowo jestem akustykiem. Natomiast moja druga połowa od kilku lat uczy jeździć, a za miesiąc kończy magisterskie stosunki międzynarodowe... cokolwiek to znaczy pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 07.06.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Z wykształcenia prawnik ... a w pracy mundur sobie noszę mąż również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.06.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 a ja jestem lewnik. i nic nie robię. a mundurki lubię nawet na kartoflach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 24.06.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 a ja jestem księgową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.07.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 podnoszę wątek bo fajny - wyuczony i przez 6 lat wykonywany - nauczyciel języka obcego (zawód fajny ale za pobory to ja se mógłbym co najwyżej, łeeee, szkoda gadać)- wykonywany - specjalista d/s handlu zagranicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 22.07.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 specjalista w ubezpieczeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i grzegorz 08.08.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Ja pracuję jako laborant... trochę nudna robota, ale przynajmniej robię to co lubię czapki z głów!!! to rzadkość!!!. Ale o to chodzi w tym życiu. "BYĆ ZADOWOLONYM" z tego co się robi. Tak trzymaj!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i grzegorz 08.08.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 W Polsce studiowalismy Prawo,pozniej wyjechalismy za granice.Obecnie MAZ prowadzi firme budowlano-remontowa w USA ,a ja po malu pakuje nasz dobytek ,poniewaz za 2 miesiace wracamy do Polski i bedziemy prowadzic ta sama firme w Polsce.Mam nadzieje ,ze sie wszystko ulozy ,chociaz wiem ,ze pocztki sa zawsze najciezsze. Jest ciężko - fakt. Ale nie jest aż tak źle. Jak się ma przyjaciół wokół siebie, prawdziwą rodzinę -jest dobrze. BĘDZIE DOBRZE!! Tego życzę. Kibicuję!! Wierzę!!Trzymam kciuki!!Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i grzegorz 08.08.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 pielęgniarka dyplomowana - nigdy nie pracująca w zawodzie moje pierwsze powołanie niestety mało płatne.... przekwalifikowana na ... agent celny z licencją 7 lat,a po wejściu do UE , księgowa firmy transportowej + mgr socjolog. * mąż lekarz internista i II st. medycyny rodzinnej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i grzegorz 08.08.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Tyyyyle ciekawych ludzi!!! fajny ten wątek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 09.08.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 No to ja:1.wychowawca przedszkola 2.padagog 3."resocjalizatorka" Od 6 lat-pani sprzątająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 10.08.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Wyuczone:-technik zywienia,-kosmetyczka,-ekonomistkaWykonywany - handlowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matio 13.08.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 no i ja i ja:technik geodeta,inżynier środwiska oraz rzeczoznawca majątkowyprawnik (nieruchomości)i bardzo lubię to co robię - dobrze się czuję w tych specjalizacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pyrekcb 15.08.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 "baba z kadr" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m1sza 16.08.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Zawód wyuczony i wykonywany: analityk medyczny. Pracuję w laboratorium szpitalnym. Nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 30.10.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 A ja wyuczony: ekonomistka wykonywany: finansista, księgowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts