Kasia_Artur 01.11.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 A my oboje wyuczeni na geodetow. Obecnie pracujemy jako inzynierowie na budowach. Jak mialam 15 lat to zaklinalam sie, ze z budownictwem nic wspolnego miec nie bede .... nigdy nie mow nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dudi998 26.11.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 całe moje życie to straż pożarna powołanie, pasja, praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baileys 26.11.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 I zawod wyuczony - pielegniarka dyplomowana (nie przepracowalam w tym zawodzie ani jednego dnia ) II zawod wyuczony - mgr psychologii, specjalizacja: psychologia biznesu; wczesniej praca w dziale HR - rekrutacja, szkolenia itp obecnie - wcielam wiedze w zycie - i jestem managerem w dziale sprzedazy B2B a na studiach pracowalam jako reporter w lokalnym radiu i uwielbialam ta robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek25077 26.11.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Wyuczony pierwszy: elektronik Wyuczony drugi i trzeci: Inżynieria środowiska - zagospodarowanie surowców - odpadów A zawód wykonywany w zasadzie powiązany z wyuczonym: sztygar zmianowy na Przeróbce Mechanicznej Węgla. Jakoś pcha sie biede Pozdro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 29.11.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 I zawod wyuczony - pielegniarka dyplomowana (nie przepracowalam w tym zawodzie ani jednego dnia ) II zawod wyuczony - mgr psychologii, specjalizacja: psychologia biznesu; wczesniej praca w dziale HR - rekrutacja, szkolenia itp obecnie - wcielam wiedze w zycie - i jestem managerem w dziale sprzedazy B2B a na studiach pracowalam jako reporter w lokalnym radiu i uwielbialam ta robote "jestem kobieta pracująca, żadnej pracy się nie boję" I zawód wyuczony - pielęgniarka - przepracowałam 5 lat, (w kraju i za granicą) II zawód - mgr ekonomii III zawód - bhpowiec IV "zawód" - instruktor I pomocy przedlekarskiej Emergency First Response obecnie pracuję jako specjalista ds. kadr, płac i bhp, zajmuję się szkoleniami z pierwszej pomocy i bhp, płacami , kadrami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagers77 04.12.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 jestem technikiem budowlanym magistrem Prawa podyplomówka z wyceny nieruchomości - niestety bez praktyki ;(( a teraz pracuję w banku i zajmuję się hipotekami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 01.01.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 a ja kochanką jestem ... w wolnych chwilach tłumaczę innym czego nie rozumieją ale wolę mój pierwszy zawód jednak .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strzelba1719504319 04.01.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Witam Jestem elektronikiem, pracuję przy prądzie stałym (akumulatorki dość duże). Budowa to stosunkowo nowe wyzwanie (choć pierwsze prace które wykonywałem dość dawno temu po szkole to elektryka i alarmy w nowych budynkach - sporo się dowiedziałem/zobaczyłem). Pani "Inwestor" działa na rynku nieruchomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariusss 04.01.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 ja jestem "okniarzem" w róznym tego słowa znaczeniu jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.01.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ja obecnie kura domowa i matka na stażuMąż obecnie śmieciarz Choć oboje trochę innych zawodów przerobiliśmy, oj było tego , było - człowiek za chlebem imał sę wielu różnych zajęć (Mufka - też szybko nas z domów rodzinnych wywiało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 16.01.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 a ja robię to co lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toom 28.01.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 ja jestem po polsku KUPCEM a żona pedagogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 08.02.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Mąz elektromonter pracuje w handlu -i tak pewnie juz pozostanie .. Ja kaletnik oraz specjalista do spraw finansów i rachunkowości obecnie pracuje w handlu dziedzina -antyki i stylowe przedmioty Amen ..i oby tak dalej P.s jeszcze szukam 2 etatu :)Mam duzo wolnego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 19.02.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Ja magister inżynier Informatyk - programista SAP Towarzysz Małż - inżynier mechanik - pneumatyka niedługo zakłada firme produkująca pompy ciepła Jego własna pierwsza pompa właśnie się testuje w naszym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 19.02.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Ja obecnie kura domowa i matka na stażu Mąż obecnie śmieciarz Choć oboje trochę innych zawodów przerobiliśmy, oj było tego , było - człowiek za chlebem imał sę wielu różnych zajęć (Mufka - też szybko nas z domów rodzinnych wywiało) Ja zmieniłam robotę w tamtym roku na taka wymarzoną i jestem zadowolona niesamowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sensi1719504014 12.03.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 A ja lekarz weterynarii (weteryniarz popularnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 12.03.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Wykształciłam się i pracuję od samego początku w swoim zawodzie, czyli od 20 lat - pracownik samorządowy (dla niektórych "urzędas") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.03.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Ja obecnie kura domowa i matka na stażu Mąż obecnie śmieciarz Choć oboje trochę innych zawodów przerobiliśmy, oj było tego , było - człowiek za chlebem imał sę wielu różnych zajęć (Mufka - też szybko nas z domów rodzinnych wywiało) Ja zmieniłam robotę w tamtym roku na taka wymarzoną i jestem zadowolona niesamowicie do mojej wymarzonej roboty potrzebuję jeszcze lat nauki ale tylko kilku - dokladnie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Runner72 13.03.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 1. technik mechanik 2. mgr ekonomii 3. handlowiec 4. doradca techniczny 5. tłumacz na budowach w Eire 6. pracownik budowlany -cieśla (Irlandia) 7. budowniczy własnego domu 8. bezrobotny - dalej szukam wymarzonego zawodu no i kocham góry, wodę i przygodę hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sliweczka1719502984 16.03.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 a ja jestem sobie fizjoterapeutką i kocham tę robotę , a poza tym bardzo lubię włóczyć się po Bieszczadach, relaksuję się na basenie i za ......kierownicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts