Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

JAKI ZAWÓD WYKONUJESZ

Darth_Maul

Recommended Posts

No to teraz już wiem!!!

Nie mogłem zrozumieć czemu od początku czytania wątków dziwną sympatię czułem do kgadziny...:grin: :grin: :grin:

Ani nick sympatyczny, nigdy z nią nie wymieniałem poglądów, a tu MASZ GÓRNIKU KOLEŻANKĘ PO FACHU :smile:!!!

O mnie : z wykształcenia górnik taki od eksploatacji i budowy kopalń, z zawodu TEŻ...(szkoda, że nie DYREKTOR :wink:)

Żona - chemik

Córka - uczennica ( debeściara...:lol: )

Pozdrawiam wszystkich a szczególnie wiecie KOGO...

• Odpowiedzi 498
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Rzeczywiście jest cool! Krystian - z tym, że ja pod ziemią pracowałem niespecjalnie długo bo przestało mi sie podobać. Zwłaszcza 1640 m pod ziemią. Zgadniesz gdzie to mogło być? Dlaułatwienia podam że nie w RPA:grin:

A teraz zajmuję się uszczelnieniami strukturalnymi żelbetów i najbliższą koplanię mam w Wieliczce. Co oczywiście nie przeszkadza mi powspominać jak to drzewiej było, jakem jeszcze fedrowoł! :grin::grin::grin:

Jak nie w RPA, to na pewno w NAMIBII...:grin:, no dobra poddaję się,ja TAK głęboko nie fedruję, moja ,,gruba" ma tylko 1050m i nic głębiej...jak na razie :grin:.

Gdzie zdobywałeś górniczą wiedzę (teoretyczną)?

Może się spotkaliśmy lub mamy wspólnych znajomych?

Jakoś się NOWI nie przedstawiają...

Śmiałości!!!(mnie nie zjadła ani kgadzina, ani pitbull,ani Smok...:lol:, a trochę wiedzy tu zdobyłem)

SMOKU, żebyś TY wiedział jak ja lubię SMOKI...... i te od Sapkowskiego, i te od Tolkiena, i te od Andre Norton, i te z forum dyskusyjnego :lol:, poza tym jestem już stary...prawie 40-letni, każdy Smok woli przecież niedziurkowane kobitki...

(Ale odwaliłem wazelinę, chyba mnie nie zje bo dostanie zgagi :lol:...)

W haczyku jest haczyk, bo haczyk to ona, a haczyk to rodzaj męski. No to top jest już duuuuuuży hak!

Haczyku - skąd taki "męski" nick? Czyżbyś miała na imię Hania?:smile:

Pit - zostaw wreszcie tę kobietę i chodź ze mną na tą świeżą krew!:grin: Pora teraz najodpowiedniejsza! Mniam mniam! Mmmmmmhhhhhhmmmmmm!