Krystian 13.05.2003 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 No to teraz już wiem!!! Nie mogłem zrozumieć czemu od początku czytania wątków dziwną sympatię czułem do kgadziny... :grin: Ani nick sympatyczny, nigdy z nią nie wymieniałem poglądów, a tu MASZ GÓRNIKU KOLEŻANKĘ PO FACHU !!! O mnie : z wykształcenia górnik taki od eksploatacji i budowy kopalń, z zawodu TEŻ...(szkoda, że nie DYREKTOR ) Żona - chemik Córka - uczennica ( debeściara... ) Pozdrawiam wszystkich a szczególnie wiecie KOGO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 14.05.2003 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 A skad wiesz ze kgadzina to ona a nie on lub ono Oj da Ci popalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.05.2003 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 No to się porobiło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 14.05.2003 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 No nie! Przecież kgadzina ( o ile mnie pamięć blondynki nie myli) jest samcem i to w dodatku bojowym...no, uzbrojonym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 14.05.2003 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Potwierdzam - nie zaprzeczam:grin: Krystian - JESTEM SAMCEM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 14.05.2003 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 kgadzino - to i lepiej bo jak się spotkamy to na dobry początek będzie okazja na beczkę piwa :grin: !!! No to mam KOLEGĘ GÓRNIKA, jest Pozdrawiam! A jest na forum Górnik-samica? , może się ujawni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 15.05.2003 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 Rzeczywiście jest cool! Krystian - z tym, że ja pod ziemią pracowałem niespecjalnie długo bo przestało mi sie podobać. Zwłaszcza 1640 m pod ziemią. Zgadniesz gdzie to mogło być? Dlaułatwienia podam że nie w RPA:grin: A teraz zajmuję się uszczelnieniami strukturalnymi żelbetów i najbliższą koplanię mam w Wieliczce. Co oczywiście nie przeszkadza mi powspominać jak to drzewiej było, jakem jeszcze fedrowoł! :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 17.05.2003 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 Jak nie w RPA, to na pewno w NAMIBII..., no dobra poddaję się,ja TAK głęboko nie fedruję, moja ,,gruba" ma tylko 1050m i nic głębiej...jak na razie . Gdzie zdobywałeś górniczą wiedzę (teoretyczną)? Może się spotkaliśmy lub mamy wspólnych znajomych? Jakoś się NOWI nie przedstawiają... Śmiałości!!!(mnie nie zjadła ani kgadzina, ani pitbull,ani Smok..., a trochę wiedzy tu zdobyłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 17.05.2003 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 Kończyłem AGH, dyplom w 1990. A ty?1640 m ppt. - to nie była Namibia. Znacznie znacznie bliżej. Około 1300 km od Krakowa. No to szukamy... szukamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 17.05.2003 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 Ja Pol. Śl. dyplom 1987 (chociaż tu jestem do przodu ) Poszukam, poszukam, choć byłem tu (zachód) i tam (Zagłębie Donieckie...)to jeszcze sprawdzę... Czy to prawda, że na AGH tylko CI czterej przed wejściem nie ,,walili" gorzały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 17.05.2003 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 A jest na forum Górnik-samica? , Górniak, Krystian Górniak(mnie nie zjadła ani kgadzina, ani pitbull,ani Smok..., Do czasu Krystian, do czasu. [ Ta wiadomość była edytowana przez: Smok dnia 2003-05-18 00:56 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 17.05.2003 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 SMOKU, żebyś TY wiedział jak ja lubię SMOKI...... i te od Sapkowskiego, i te od Tolkiena, i te od Andre Norton, i te z forum dyskusyjnego , poza tym jestem już stary...prawie 40-letni, każdy Smok woli przecież niedziurkowane kobitki... (Ale odwaliłem wazelinę, chyba mnie nie zje bo dostanie zgagi ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 20.05.2003 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Krystian - sam Smok to może Ci nie da rady, ale do spółki z Pitbullem i kgadziną - może być różnie. Ci trzej jak się dorwą do mięcha, nieważne czy łykowatego czy nie, to potrafią narobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 20.05.2003 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Uratowałeś skórę deklaracją, że lubisz smoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ola z sulejowka 21.05.2003 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2003 JESTEM nowa na forum,tzn. bywałam tu w zeszłym roku ale zapomniałam loginu. teraz sobie zapisałam i tak już zostanę HACZYKIEM...jestem architektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 21.05.2003 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2003 Witaj haczyku, a gdzie to waćpanna dom buduje, jeśli wolno mi nieśmiało zapytać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 22.05.2003 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2003 Czy w haczyku jest haczyk ? Kgadzina ma racje - jak sie dorwac i dobrze szarpnac to maskra gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 23.05.2003 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2003 W haczyku jest haczyk, bo haczyk to ona, a haczyk to rodzaj męski. No to top jest już duuuuuuży hak! Haczyku - skąd taki "męski" nick? Czyżbyś miała na imię Hania? Pit - zostaw wreszcie tę kobietę i chodź ze mną na tą świeżą krew! Pora teraz najodpowiedniejsza! Mniam mniam! Mmmmmmhhhhhhmmmmmm! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anton68 24.05.2003 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2003 PRZECZYTALEM WSZYSTKIE WASZE ZAWODY I SWOJEGO NIE SPOTKALEM JESTEM MARYNARZEM ALE NIE MAM KOBIETY W KAZDYM PORCIE TYLKO WSPANIALA ZONE I SYNA A TERAZ WSPOLNIE OCZEKUJEMY NA NASZA CORECZKE(TAK PROGNOZUJE LEKARZ) POZDRAWIAM AHOJJJJJJJJJJJJJJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 26.05.2003 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 Co najmniej stopy wody pod kilem zycze coreczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts