asik 26.05.2003 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 witam, też jestem architektem. Wlasnie stawiam ściany własnego domu, Przynajmniej nie mogę mieć do nikogo żalu, że projekt do niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 27.05.2003 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Ale za to jak wyjdzie to powiesz: "Cale szczescie ze trafilam na dobrego architekta - dobrze zrobil i duzo ne wzial" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.05.2003 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Anton68 w wiekszosci marynarze w morzu, a żony budują moj zaglądnie tutaj pod koniec sierpnia:sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.05.2003 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Witam, z wykształcenia mechanik - naprawa i eksploatacja pojazdów samochodowych. Kilka lat przepracowanych w serwisie dużej zachodniej firmy. Stocznie, kopalnie - Kłodawa, Jastrzębie, Lubin. Zawód wykonywany (samouk) technolog żywności dietetycznej.Lepsza połowa - psychologDzieci (3) - ekolog, socjolog i kandydat na technologa żywności interesujący się naprawą swojego samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 08.07.2003 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Ja pracuje w Politechnice, mąż pływający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 08.07.2003 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 W rubryce zawód wykonywany - informatyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 23.07.2003 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 O nauczycielach już tu było, ale osobiście melduję się chyba jako pierwsza. Uczę języka francuskiego w liceum i gimnazjum. Mąż też nauczyciel - infomatyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 23.07.2003 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 A ja jestem szefem Inż. elektronik po AGH. Organizuję pracę dla ludzi, czyli mówię co, jak i kiedy maja robić. Właściwie to jestem leniwy i wymyślam programy komputerowe które zastępują mnie w tym co robię. (automatyczne zarządzanie). 90 procent czasu spędzam waląc w klawiaturę. Jak się coś nie sypnie, albo panienka nie wklepie czegoś dziwnego, to mogę sobie zrobić kilka miesięcy urlopu i nikt nie zauważy, że szefa nie ma. Jutro jadę nad morze, zabieram laptopa bo bym umarł z nudów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdzislaw 25.07.2003 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Inz. mechanik.Zdzislaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 28.07.2003 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Pracuję w banku, ale wolałabym bliżej budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 06.08.2003 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 a ja jestem trochę niszowcem, bo historykiem sztuki podobnie jak Żona.Niedość że na codzień zajmuję się zabytkami, to jeszcze chałupę kupiliśmy sobie leciwą (poł. XIX w.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniawroclaw1 09.08.2003 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2003 Moja druga połowa jest architektem Ja handlowcem ale uwielbiam architekturę. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bed 12.08.2003 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 Psychologi dwa. Wykształcenie wykształceniem, a znać się trzeba na różnych rzeczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.08.2003 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2003 Ja jestem germanistką, pracuję na uczelni a na budowę zarabiam w prywatnej szkole językowej, na korkach i tłumaczeniach. Takie życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaa 16.08.2003 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2003 To ja dodam: bankowiec dwa i trzy, bo oboje z meżem pracujemy w bankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 19.08.2003 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 ja również "wyszkolony" jestem na bankowca i na ubezpieczeniowca przy okazji też... ale i tak "siedzę" w księgowości w małej firmie (nie mojej niestety). Ciekawostka: Po wizycie pana, który będzie nam stawiał kominek oraz po negocjacjach cenowych z nim przeprowadzonych moja lepsza połówka orzekła, że mam się nauczyć budować kominki . Nie ma więc odwrotu - w listopadzie biorę urlop i...podglądam mistrza przy pracy . Pozdrawiam Pearl PS: Kto z Was chce mieć kominek jak z katalogu? My mieliśmy u siebie 5-ciu wykonawców - takie z nas "marudy" - ale było warto! Czterech pierwszych panów to zupełna pomyłka , piąty zaś... Kominka jeszcze nie mamy, ale już teraz możemy Wam go polecić. Mieszka w Żyrardowie. Widzieliśmy jego prace - prawdziwe cuda! W zasadzie same plusy, no może tylko to, że jest trochę zarozumiały (czytajcie: b.pewny siebie). Bierze za robociznę około 20% więcej niż inni, ale warto za taką cenę mieć kominek i nie wyrywać sobie przy tym (i potem) włosów z głowy. Polecamy ! Z tego co wiem najbliższy wolny termin ma dopiero w 2004 roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 04.09.2003 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 Przeczytałem wszystkie dotychczasowe wpisy o zawodach i trochę się zdziwiłem. Jest kilku architektów, ale inżyniera budowlanego żadnego (może boją się powszechnej na Forum krytyki tej profesji ?). Taki zawód od kilkunastu lat wykonuję. Zajmuję się kierowaniem budowami, nadzorowaniem budów, kosztorysowaniem. Projekty też robię, ale tylko w zakresie konstrukcji, cały projekt (łącznie z architekturą), moje uprawnienia pozwalają mi zrobić dla budynków gospodarczych. Moja małżonka na Forum się na razie nie udziela, ale ma pokrewny zawód - inżynier sanitarny (niektórzy mówią - szambonurek). Studia kończyliśmy na Politechnice Gdańskiej. Razem stanowimy silną grupę budowlaną. To tyle autoreklamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.09.2003 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 Henryku, to już widzę kolejkę do Ciebie!!! Bo jeśli w robocie jesteś tak dokładny jak na Forum, to toż to skarb mieć takiego inspektora nadzoru! Pozdriv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula75 08.09.2003 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Specjalista ds. controllingu - ciekawe czy jeszcze ktoś z Forumowiczów zajmuje się tą dziedziną.Mąż informatyk, a tych na forum jak widzę zatrzęsienie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbrakus 09.09.2003 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Witajcie!! Jestem informatykiem moja połowica zjmuje się wtłaczaniem wiedzy do głow młodzieży w szkole śreniej mój syn jest zbyt mały żeby zająć się czymś poważnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts