Bolek 20.09.2003 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2003 Manager Hotelu - obecnie 'na wygnaniu' w Wielkiej Brytanii, lepsza polowa sklania sie ku nauce angielskiego - prywatnie, szkoly jezykowe + tlumaczenia. Generalnie idea jest taka, aby nie skonczyc na morzu jak ojciec, dziadek... tylko w miare mozliwosci byc w Domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 23.09.2003 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 HenoK, a kiedy Twoja żona kończyła PG? Bo ja po tym samym wydziale jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 23.09.2003 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 HenoK, a kiedy Twoja żona kończyła PG? Bo ja po tym samym wydziale jestem W 1983 r. (rety to juz 20 lat temu ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 25.09.2003 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 HenoK, oj to ja trochę później, w 1999... A jeśli chodzi o mój zawód to jestem w połowie biurwą, a w połowie naukowcem. Jako biurwa zajmuję się gospodarką wodną, a jako naukowiec mechaniką płynów. Czyli wszystko związane z wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Młody 26.09.2003 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Klania sie kolejny marynarz. Wlasnie powrocilem do kraju. I od razu hop na forum. Oj ale tu sie pozmienialo. Ucze sie na nowo nawigacji po forum.A moja polowica to pani ksiegowa zajmujaca sie obecnie finansami domowymi i wychowaniem rocznej coreczkiHej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska-j 27.09.2003 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2003 Ja jestem chemikiem po uniwerku. Nie pracuję w laboratorium, ale moja praca jest związana z chemią oraz ochroną środowiska. Mój mąż jest stomatologiem po AMG, ale o dziwo, poświęcił się dużo bardziej mobilnemu zajęciu , zresztą pokrewnemu z jego wykształceniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.09.2003 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2003 drodzy lekarze!co w takim przypadku?http://www.gilotyna.pl/galeria/koz/kozrys/koz06.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcioizi 25.10.2003 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2003 hm to i ja powiem co robiejestem przedstawicielm handlowym - ciezka robioota i stres dziennie ale bede sie budowal wiec mysle ze bede mial wiecej stresow pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzenna Kielan 29.10.2003 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 A ja jestem nie wiem czym do końca Z wykształcenia jestem nauczycielem i uczę języka angielskiego. Ale poza tym uprawiana pasja (akwarystyka) pozwoliła mi na podjęcie pracy także i w dość nieoczekiwanym kierunku: tłumaczę książki akwarystyczne i piszę artykuły do prasy akwarystycznej. W domu mam obecnie ponad 1000 l wody (bynajmniej nie w kranie) a w sieci prowadzę wraz z przyjaciólmi stronę http://www.malawi.org.pl Pozdrawiam wszystkich uczestników forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 11.01.2004 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2004 Skoro mój sąsiad w nieszczęściu (czytaj budowie) Darth_Maul rozpoczął ten temat to i ja się dopiszę. Moją profesję odziedziczyłem po wspomnianej tu wcześniej Marii S.C. czyli jestem chemikiem nukleonikiem + informatykiem z konieczności, natomiast moja lepsza połowa jest „magistrem od kucania” czyli nauczycielką WF. Córka poszła w ślady matki a dodatkowo kuca jako instruktor aerobiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franio 12.01.2004 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 inżynier mechanik do usług, czasem murarz lub elektryk, dekarz, tynkarz informatyk, a na codzień to szef działu handlu i marketingu w niedużej firmie (niestety nie mojej). Interesuję się wszystkim, co wokół (jak złapię jakiś temat, to koledzy nabijają się że nie spocznę dopóki nie dowiem się "wszystkiego"). Tak naprawdę to nieraz zdarzało mi się siedzieć z komputerem na budowie - to tak zwany "URLOP". Jestem więc niezmiernie szczęśliwy gdy mogę dopaść młotek lub wiertarkę zakasać rękawy i ruszyć w bój.....Moja lepsza połowa - księgowa, prócz tego robi magisterium na AE i opiekuje się 10-miesięcznym synkiem (bo ja nigdy nie mam czasu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawcik7 30.01.2004 02:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2004 A ja pracuję w Sekcji Nadzoru Ogólnopolskiego Centrum Zarządzania Siecią jednego z naszych kochanych operatorów komórkowych. Tak tam sobie siedzę i zarządzam I wcale nie narzekam !! Sie ma ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 31.01.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2004 Jestem pielęgniarką,a mąż mundurowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 01.02.2004 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 (edytowane) agent ubezpieczeniowy Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez AxLe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jatoja 17.02.2004 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Witajcie Jestem tu od niedawna...a jestem architektem krajobrazu - zajmuje sie projektowanie i urządzaniem min ogrodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 17.02.2004 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Witajcie ja jestem z zawodu stolarz a pracuje w składzie budowlanym i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarinka 18.02.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Hej hej !!No a ja jestem architektem!! I na razie projektuję, a nie buduję (tylko w marzeniach). A mój facecik jest informatykiem, ale jak widzę nie jest zbyt oryginalny na tym forum. pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.02.2004 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Ja jestem ekonomistką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 23.02.2004 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Zgłasza sie z wykształcenia inż. elektronik. Obecnie ubezpieczeniowiec. A juz byłem również kolejarzem (no tak nie całkiem, bo pracowałem w ośrodku szkoleniowym PKP). Połowica zaś księgowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 23.02.2004 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 A ja z pasji i z zawodu jestem architektem wnętrz...Zawód przez wielu uważany za kompletnie niepotrzebny..każdy przecież może sam sobie mieszkanko urządzic.. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts