Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

JAKI ZAWÓD WYKONUJESZ

Darth_Maul

Recommended Posts

• Odpowiedzi 498
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...

A ja jestem nie wiem czym do końca ;) Z wykształcenia jestem nauczycielem i uczę języka angielskiego. Ale poza tym uprawiana pasja (akwarystyka) pozwoliła mi na podjęcie pracy także i w dość nieoczekiwanym kierunku: tłumaczę książki akwarystyczne i piszę artykuły do prasy akwarystycznej. W domu mam obecnie ponad 1000 l wody (bynajmniej nie w kranie) ;) a w sieci prowadzę wraz z przyjaciólmi stronę http://www.malawi.org.pl

Pozdrawiam wszystkich uczestników forum

• 2 months później...
Skoro mój sąsiad w nieszczęściu (czytaj budowie) Darth_Maul rozpoczął ten temat to i ja się dopiszę. Moją profesję odziedziczyłem po wspomnianej tu wcześniej Marii S.C. czyli jestem chemikiem nukleonikiem + informatykiem z konieczności, natomiast moja lepsza połowa jest „magistrem od kucania” :lol: czyli nauczycielką WF. Córka poszła w ślady matki :( a dodatkowo kuca jako instruktor aerobiku.

inżynier mechanik do usług, czasem murarz lub elektryk, dekarz, tynkarz informatyk, a na codzień to szef działu handlu i marketingu w niedużej firmie (niestety nie mojej). Interesuję się wszystkim, co wokół (jak złapię jakiś temat, to koledzy nabijają się że nie spocznę dopóki nie dowiem się "wszystkiego"). Tak naprawdę to nieraz zdarzało mi się siedzieć z komputerem na budowie - to tak zwany "URLOP".

Jestem więc niezmiernie szczęśliwy gdy mogę dopaść młotek lub wiertarkę zakasać rękawy i ruszyć w bój.....

Moja lepsza połowa - księgowa, prócz tego robi magisterium na AE i opiekuje się 10-miesięcznym synkiem (bo ja nigdy nie mam czasu)

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...