gabriela 23.02.2004 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Czesc, a ja jestem mgr.inz.zootechniki oraz technikiem farmaceuta, obecnie wykonuje ten drugi zawod. Gabriela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martado 03.03.2004 01:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Witam wszystkich -kłania się handlowiec wykonujący zawód kury domowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaijurek 22.03.2004 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Jestem początkującą forumowiczką i strrrrraaaaaaśnie mi się tu podoba. A tak naprawdę to jestem belferką, taką od małych bzików, zaś mój szanowny małżonuś jest wielozawodowcem- ostatnio masarzem( nie mylić z masażystą, choć jest i masażystą). Pozdrawiam- basiabezjurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 04.04.2004 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 A ja od 5 lat projektuje konstrukcje takich stateczkow jak ten obok. Ten byl akurat moim dziewiczym. Nazywa sie Radiance of the Seas (RCCL/Celebrity Cruises). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.04.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2004 Witam-jestem stomatologiem a mój mąż internistą.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sil 14.04.2004 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Heja, ja jestem z wykształcenia politologiem, obecnie pracuję w samorządzie. A mój mężulo to zootechnik pracujący w swojej branży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 12.05.2004 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Ja jestem tłumacz - z wykształcenia, zamiłowania i w wolnych chwilach. Pozdrawiam liczne grono informatyków i bardzo nielicznych tutaj tłumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelko 13.05.2004 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Ja zas jestem informatykiem niepraktykujacym (od czasu studiow). Zawodowo zajmuje sie drukiem (offsetowym) i reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 19.05.2004 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Witam, również jestem informatyk, dokładnie inżynier oprogramowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 21.05.2004 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Ja jestem chemikiem po uniwerku. Nie pracuję w laboratorium, ale moja praca jest związana z chemią oraz ochroną środowiska. Mój mąż jest stomatologiem po AMG, ale o dziwo, poświęcił się dużo bardziej mobilnemu zajęciu , zresztą pokrewnemu z jego wykształceniem. Witam chemika. Ja też jestem chemikiem ale po politechnice. Mąż elektrykiem i w takim zawodzie pracuje. A ja pracuję w samorządzie - czyli urzędas ze mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 24.05.2004 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Witam Melduje się następny informatyk - administruję sieciami LAN/WAN, troszkę dorabiam usługami dla firm (taki mały outsourcing ). Moja żona z zawodu także informatyk, teraz uczy matematyki i informatyki w szkole średniej. Ostatnio siedziała, sprawdzała prace maturalne i naciągała oceny, tak aby te nasze sierotki pozdawały chociaż na 2. Pozdrawiam Adamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 24.05.2004 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Inżynier budowlany - to jaMąż - słuzby mundurowe (całe szczęście nie żołnierz, ani policjant) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 25.05.2004 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 A ja elektryk, inż. elektryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 25.05.2004 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Moj maz (jak spora tutuj liczba osob) jest informatykiem, ja jestem absolwentka prawa, obecnie zatrudniona w branzy manager rodziny i domu (czytaj "full time mum", szofer, kucharz, psycholog dziciecy, negocjator, rozjemca, etc...), oraz manager budowy domu. Studia prawnicze skonczylam w UK, musialabym jeszcze "douczyc sie" polskiego prawa, aby moc tu praktykowac. Ale najpier trzeba wybudowac dom, a ktos musi tego dogladac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 26.05.2004 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 o nas to inzynieria i finanse w parze wiec powinno byc latwiej prowadzic cos takiego jak remont. ale to tylko zludzenie. polska rzeczywistosc nie wymaga dyplomu ale ... a tak przy okazji ... moze przydalaby sie ankieta do tego watku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.05.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Ja magister ekonomii, od niecałych dwóch tygodni specjalista ds. pozyskiwania i zarządzania środkami UE, a pracuję jako pełnomocnik ds. systemów zarządzania i jakości i jednocześnie odpowiadam za promocję, analizy i badania- taki marketing i badania rynkowe. Mąż- prawie rzeczoznawca majątkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bio 31.05.2004 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Kotlarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.06.2004 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Skrzyżowanie kury domowej z kierowcą rajdowym, Matką -Polką i koniem pociągowym ( wersja transportowo-juczna)W wolnych chwilach bywam kobietą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.06.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 jak Ty umiesz trafić w sedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubin23 01.06.2004 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 No cóż. Widzę że większość forumowiczów to elita intelektualna,a ja to taki bidny stolarz. Ale i tak wybuduję piękny domek, a jak mówię to wiem.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts