Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

JAKI ZAWÓD WYKONUJESZ

Darth_Maul

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 498
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
Ja jestem chemikiem po uniwerku. Nie pracuję w laboratorium, ale moja praca jest związana z chemią oraz ochroną środowiska.

Mój mąż jest stomatologiem po AMG, ale o dziwo, poświęcił się dużo bardziej mobilnemu zajęciu :wink:, zresztą pokrewnemu z jego wykształceniem.

Witam chemika. Ja też jestem chemikiem ale po politechnice. Mąż elektrykiem i w takim zawodzie pracuje. A ja pracuję w samorządzie - czyli urzędas ze mnie.

Witam

Melduje się następny informatyk - administruję sieciami LAN/WAN, troszkę dorabiam usługami dla firm (taki mały outsourcing :-) ). Moja żona z zawodu także informatyk, teraz uczy matematyki i informatyki w szkole średniej. Ostatnio siedziała, sprawdzała prace maturalne i naciągała oceny, tak aby te nasze sierotki pozdawały chociaż na 2.

Pozdrawiam

Adamski

Moj maz (jak spora tutuj liczba osob) jest informatykiem, ja jestem absolwentka prawa, obecnie zatrudniona w branzy manager rodziny i domu (czytaj "full time mum", szofer, kucharz, psycholog dziciecy, negocjator, rozjemca, etc...), oraz manager budowy domu. Studia prawnicze skonczylam w UK, musialabym jeszcze "douczyc sie" polskiego prawa, aby moc tu praktykowac. Ale najpier trzeba wybudowac dom, a ktos musi tego dogladac. :-? Pozdrawiam

Ja magister ekonomii, od niecałych dwóch tygodni specjalista ds. pozyskiwania i zarządzania środkami UE, a pracuję jako pełnomocnik ds. systemów zarządzania i jakości i jednocześnie odpowiadam za promocję, analizy i badania- taki marketing i badania rynkowe.

Mąż- prawie rzeczoznawca majątkowy.