Gość 01.06.2004 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Nie martw się Rubin.... ja jestem strażak a żona uczycielnica od ruskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubin23 02.06.2004 03:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Nie martw się Rubin.... ja jestem strażak a żona uczycielnica od ruskiego Dzięki Mario za pocieszenie, ale Ty to pewnie jakiś kapitan-strażak albo i więcej. a tak na marginesie;to jeszcze uczą u nas ruskiego?ale jestem do tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2004 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Witam Serdecznie Od kilku lat wykonuję zawód Informatyka, a zajmuję się międzyinnymi budową zaawansowanych serwisów w w w dla przedsiębiorstw i instytucji. Z Poważaniem Józef Kozubekhttp://www.teczka.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 22.06.2004 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Witam serdecznie - umysł ścisły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hadzar 26.06.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2004 Witam " zabudowanych"......moderator energi przestrzeni zyciowej.......na tuz przed budową.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.06.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Witam Architekt i architek krajoberazu (pozdrawiam, zwlaszcza chirurgow - zawsze marzylam o byciu kardio albo neurochirurgiem, niestety mdleje na widok krwi i strzykawki a wiedza chemiczno - fizyczna omijala mnie szerokim lukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.06.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Jak widac omija mnie tez umiejetnosc poprawnego pisania - przepraszam za literówki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 30.06.2004 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Hej, pozdrawiam tlumaczy! Kura domowa/tlumacz freelance (kombinacja nie do pozazdroszczenia). Szczegolnie jak przychowek nie da mi sie dostac do komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 02.07.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 05.07.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 mgr inż. elektryk...... zanikowy zawód wykonywany szef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 05.07.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Mój zawód: architektZawód męża: dyrektor , a tak poważnie inżynier elektronik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.07.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 ja wielozawodowiec:* od 7.00 do 15.00 ekonomista (analityk)* a od 15-stej lista dłuuuuuuuuga:przede wszystkim prezes całej familii (i to, taki co roboty się nie boi), planista, księgowa, zaopatrzeniowiec, negocjator, kierowca (nieraz i mechanik jak walnie oponka lub bezpiecznik), elektryk (specjalizacja gniazdka i żarówki). teraz doszła branża budowlana (specjalizacja teoretyczna w kilku podgrupach), głównie: zakupy, użeranie się i nadzór. całe szczęście wykonywanie robót przypisanych mojemu gatunkowi (pranie, gotowanie, sprzątanie, migreny, lęk przed gadami) scedowałam na małżonka, wczesnego emeryta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ 13.07.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 ojej żeczywiście tu większość forumowiczów to elita.no to ja się wyłamię.jestem pracownikiem służby zdrowia - bynajmniej nie lekarz i nie pielęgniarka, a mąż to reprezentant Poczty. Ale cóż zamarzyło się nam wybududować dom i dopniemy swego.(oczywiście kosztem wyżeczeń) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 14.07.2004 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Mój mąż jest drukarzem (offsetowym) i prowadzi drukarnię, a ja zarządzam jego finansami i przygotowuję mu niektóre prace, głównie jestem łamaczem tekstów (tego jeszcze nie było ), no a poza tym, zajmuję się domem i dziećmi. Ostatnio też budujemy swój wymarzony domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 22.07.2004 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Hello, dwoję się i troję od paru lat jako doradca techniczny w szkle budowlanym. Pozdrawiam wszytkich budujących - aż do zwycięstwa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 23.07.2004 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 zawód wyuczony zapomniany- technik energetykzawód wyuczony, prawie zapomniany - mgr inż. cybernetykzawód wykonywany-informatyk, ale od kilku lat to tak jak w filmie pt."Poszukiwany, poszukiwana" - "mój mąż z zawodu jest ........".A tak na poważnie- znam się trochę na systemach bezpieczeństwa budowanych do ochrony sieci komputerowych oraz systemach służących do bezpiecznego przekazu dokumentów elektronicznych. Reasumując robię w bezpieczeństwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 23.07.2004 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Mgr inż. leśnictwa. Zawód wyuczony i wykonywany leśnik. Obecnie na stanowisku podleśniczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.07.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 25.07.2004 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 Zdun z doswiadczeniem i doswiadczeniami... Uprawnienia wykonawcze potwierdzone egzaminem państwowym - mistrz ZDUN .Własna działalność od 1994 roku pod własnym nazwiskiem i adresem . Własna budowa w Żabiej Woli . Czas na forum ...czasami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 25.07.2004 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 Nawet mi się to podoba. Takie rozebranie w swoim zawodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts