Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

JAKI ZAWÓD WYKONUJESZ

Darth_Maul

Recommended Posts

• Odpowiedzi 498
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...

ja wielozawodowiec:

* od 7.00 do 15.00 ekonomista (analityk)

* a od 15-stej lista dłuuuuuuuuga:

przede wszystkim prezes całej familii (i to, taki co roboty się nie boi), planista, księgowa, zaopatrzeniowiec, negocjator, kierowca (nieraz i mechanik jak walnie oponka lub bezpiecznik), elektryk (specjalizacja gniazdka i żarówki). teraz doszła branża budowlana (specjalizacja teoretyczna w kilku podgrupach), głównie: zakupy, użeranie się i nadzór.

całe szczęście wykonywanie robót przypisanych mojemu gatunkowi (pranie, gotowanie, sprzątanie, migreny, lęk przed gadami) scedowałam na małżonka, wczesnego emeryta.

ojej żeczywiście tu większość forumowiczów to elita.

no to ja się wyłamię.jestem pracownikiem służby zdrowia - bynajmniej nie lekarz i nie pielęgniarka, a mąż to reprezentant Poczty. Ale cóż zamarzyło się nam wybududować dom i dopniemy swego.(oczywiście kosztem wyżeczeń) pozdrawiam

zawód wyuczony zapomniany- technik energetyk

zawód wyuczony, prawie zapomniany - mgr inż. cybernetyk

zawód wykonywany-informatyk, ale od kilku lat to tak jak w filmie pt."Poszukiwany, poszukiwana" - "mój mąż z zawodu jest ........".

A tak na poważnie- znam się trochę na systemach bezpieczeństwa budowanych do ochrony sieci komputerowych oraz systemach służących do bezpiecznego przekazu dokumentów elektronicznych. Reasumując robię w bezpieczeństwie.