Master14 01.08.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Inz weterynari:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaAn 03.08.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Filolog...(co to za zawód?) z wyuczeniaasystent ds. logistyki - z koniecznościtłumacz-pomagier - w wolnym czasie i z przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 03.08.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 ja pracuję w administracji samorzadowej, znaczy się urzędnik, ale taki od czarnej roboty, nic miłego , a kochana zona kasjer lotniczy w biurze podróży. czy może są jeszcze inni budujący urzędnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 06.08.2004 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 a ja studiuję matematykę z informatyką, a jak nie studiuję to wykonuję zawód: dekarza, malarza, elektryka, tynkarza, ślusarza, etc., etc. czasami nawet mnie pochwalą za robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.08.2004 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Tu prawnik (ale na aplikacji i na etacie - czytaj biedny) wiec nie ten z dowcipu. Naprawdę berdzo milutki No i mąż ekonomista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Croolick 12.09.2004 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 To ja z mą samicą jeśmy straszni dentysci. To znaczy ja jestem całkiem milutki, tylko wyuczyłem się na stomatologa a pracuję w firmie farmaceutycznej. Pozdrawiam! Croolick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anmamag 22.09.2004 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 maz - informatyk ja: psycholog, tlumacz (freelancer) i tez - jak juz ktos na tym forum - nie moge sie czasem dorwac do kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek33 23.09.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Ja - po ekonomii na SGH pracuje jako specjalista ds zakupów, zona - kosmetyczka prowadzi wlasna firme i przepuszcza wszystkie nasze pieniazki na urzadzenie domku Pozdrawiam wszystkich, Jacek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 23.09.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Jestem prawie doradcą podatkowym, brakuje mi trochę przepisowej praktyki, ale już niedługo. Na razie jestem zatrudniona jako "spec. d/s finansowych". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 23.09.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOSIEK 08.11.2004 01:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 26 letni inzynier budownictwa , malarz , szpachlarz , stolarz etc , domek juz posiada stan surowy zamkniety , wszystko za wlasna zarobiona kase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOSIEK 08.11.2004 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 26 letni inzynier budownictwa , malarz , szpachlarz , stolarz etc , domek juz posiada stan surowy zamkniety , wszystko za wlasna zarobiona kase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 08.11.2004 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 jaki wysyp informatykow, nigdy bym nie pomyslal, ze ich tutaj tyle, jak by nie bylo dolanczam jako kolejny infrmatyk/elektronik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuczo 14.11.2004 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2004 podobnie jak wyzej informatyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mega 18.11.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Ja pracuję jako specjalista d/s projektów w centrali zachodniego molochadetalicznego. Zajmuję się głównie doprowadzaniem sklepów do nowych standardów , otwarciami i czasem zamknięciami. Mężowidło prowadzi małą firmę budowlaną ( ocieplenia itp.) PozdrowionkaMega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.11.2004 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Jestem inżynierem sanitarnym i wykonuję zawód projektanta. Ale ostatnio nie cierpię swojej pracy.Dość mam tych rurek, wentylatorów, pomp, grzejników, studzienek kanalizacyjnych. Taka gówniana robota. Wolałabym bardziej babski zawód. Np siedzieć w sekretariacie i malować paznokcie. A może to tylko chwilowy kryzys wynikający z przepracowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariete 14.01.2005 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Veruniu. Przejdź do wykonastwa. Zobaczysz jak szybko wrócisz z nieskrywaną radością do pracy projektanta. Wiem coś o tym . Moi koledzy też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 15.01.2005 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 15.01.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 A ja mam nadzieje,ze w tym roku zostane magistrem prawa natomiast moj mezus jest masarzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HM 15.01.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Witam! Jestem tu NOWA tzn. od roku tylko czytałam, ale wczoraj się zalogowałam i jestem... Mieszkam w "grodzie Kopernika". Domku nie mam tylko mieszkanie 3 - pokojowe. Mam za to piękne marzenia o małym domku... może kiedyś się spełnią. Na razie kredyty mnie przerażają. Pracuję w oświacie (trzy zawody i co roku szukam pracy - bo redukcja etatów, zbyt mało dzieci itp. itd.) (pozdrawiam przy okazji wszystkich z branży). Obecnie pracuję w przedszkolu jako logopeda na 3/4 etatu. Pieniądze żadne a pracy bardzo dużo. Mężulek - główny mechanik w prywatnej firmie. Zasuwa 11-12 godzin dziennie plus soboty, za śmieszne pieniędze ale w Toruniu pracy nie ma i cieszy się, że "jaką ma ale ma". Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts