docieplenia 15.07.2003 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Do docieplenia. Pana lub Pani intencje jestem w stanie zrozumieć -sugeruje to wyraźnie nazwa firmy.Dlatego też podobnie jak Pan (Pani) nie widzę żadnego sensu dalszego przekonywania się (tak przy okazji gdyby w radomskiej firmie Łucznik wypowiedzieć wśród załogi kwestię,że to co robią jest be ,też nie wiadomo co byłoby dalej.Zapewne długo mówiono by o tym ,że np czołg to cacy urządzenie). Z szacunkiem dla Pana(Pani) osoby. HEJ! Oczywiscie ze moje intencje sa oczywisty - podzielic sie doswiadczeniem a nie agitowac bo tak sie sklada ze dociepleniami zajmuje sie od 1997 i to nie ma znaczenia ze w tym czasie mialem do czyniani z ilus tam tysiacami domow, przypadkow sytuacji na budowie oraz setek wykonawcow. Za to ciesze sie ze wreszcie ustalilismy linie podzialu argumentacji. P.S. Smieszne jest w tym to ze motywem mojego udzielenia sie w tym watku byla chec przytoczenia faktow z mojej praktyki zawodowej w celu podzielenia sie ta wiedza z forumowiczami - a wyszlo na to ze "nieswiadom" jestem tego ze jest czescia wiekszego spisku. Nie tego sie spodziewalem ale jak widac latwo jest wydawac takie opinie. EOT - End of Topic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts