Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dlaczego wspó?czynnik 0.3 albo 0.5 [W/m2K] ?

Recommended Posts

Do docieplenia.

Pana lub Pani intencje jestem w stanie zrozumieć -sugeruje to wyraźnie nazwa firmy.Dlatego też podobnie jak Pan (Pani) nie widzę żadnego sensu dalszego przekonywania się (tak przy okazji gdyby w radomskiej firmie Łucznik wypowiedzieć wśród załogi kwestię,że to co robią jest be ,też nie wiadomo co byłoby dalej.Zapewne długo mówiono by o tym ,że np czołg to cacy urządzenie).

Z szacunkiem dla Pana(Pani) osoby.

HEJ!

Oczywiscie ze moje intencje sa oczywisty - podzielic sie doswiadczeniem a nie agitowac :) bo tak sie sklada ze dociepleniami zajmuje sie od 1997 i to nie ma znaczenia ze w tym czasie mialem do czyniani z ilus tam tysiacami domow, przypadkow sytuacji na budowie oraz setek wykonawcow.

Za to ciesze sie ze wreszcie ustalilismy linie podzialu argumentacji.

P.S. Smieszne jest w tym to ze motywem mojego udzielenia sie w tym watku byla chec przytoczenia faktow z mojej praktyki zawodowej w celu podzielenia sie ta wiedza z forumowiczami - a wyszlo na to ze "nieswiadom" jestem tego ze jest czescia wiekszego spisku. Nie tego sie spodziewalem ale jak widac latwo jest wydawac takie opinie.

EOT - End of Topic

• Odpowiedzi 40
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku