Lasek 27.03.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 W Gdyni jest Wschodzącego Słońca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 28.03.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Podobają mi się nazwy jedno lub dwuczłonowe w dopełniaczu jak np: ulica Spokoju, Radości, Wierzby, Róży czy też ulica Kwitnącej Wiśni, Złotej Lilii, Zielonego Ogrodu, Wysokiej Sosny Ja mieszkam na ul. Pracy, która łączy się z dwiema ul. Brzozowymi (w dwóch miejscowościach) Gdybym miała wybierać, wolałabym też jakąś drzewną, a ta moja kojarzy mi się jakoś tak komunistycznie, jak "Święto Pracy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lampka 17.04.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 mi bardzo podowa się czeremcha amerykańska może więc Czeremchowa -------------------kim był Erasmus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xawas 25.04.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 może bezowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bradykardia1 03.12.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 a my nazwaliśmy swoją Wiązowa, po czym jedyny kilkudziesięcioletni wiąz został ścięty ;( ale koszmarki pozostały bez zmian ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts