_Agatka_ 26.09.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Mam do odbioru mieszkanie na koniec roku. Szukam aktualnie fachowcow z roznych dziedzin, m.in. tez fliziarza/glazurnika Czy mozecie mi moze kogos doradzic, macie jakies fotki, jak zrobiono u was? Ciezko kogos takiego niestety znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Amciek 07.10.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 czesc! powiem Ci za 3 tygodnie jak mi skonczy flizowac u mnie u znajomej flizowal i jest zadowolona choc mowi ze nie slowny ale fachowiec, nie ma dla niego rzeczy niemozliwych660 083 356 - piotr antoszczyk na koniec roku bedziesz miala niskie ceny bo obecnie w KRK to jakis horror no i ekipy beda mialy wolniejsze terminy najlepiej abys wziela wyceny od kilku ekip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 co to fliziarz ? jak rozumiem glazurnik... ale fajna nazwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Amciek 08.10.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 co to glazurnik? ale fajna nazwa amciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Agatka_ 08.10.2006 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Dzieki, w takim razie czekam na info. "Fliziarz", specjalnie tak napisalam, zeby post zrozumieli ludzie z krk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.10.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 bardzo mi sie spodobało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek76 02.10.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Hej Ludzie nie szukajcie mamy dobrego czlowieka jest fachowcem od wykonczen mial swoja firme na zachodzie i przyjechal tutaj u nas zrobil piekna kuchnie flizy gladzie podwieszane sufity nowe wode tez robil ale tylko w miedzi nawet nowe sciany stawia z regiapsow czy jak to sie nazywa. on sam zalatwia materialy przywozi za wszystko rachunki a jak cos zostanie to odkupi ale raczej on tak liczy zeby nic nie zostalo ale flizy kladzie tak jak by je malowal...super i nie drogojego zawsze idzie zlapac pan Tomek tel 783 848 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jfilemonowicz 07.10.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 w razie czego mam kilku fliziarzy oraz panów do innych prac wnętrzarskich do polecenia... polecam również naszą firmę FRS ARCHITEKCI do projektów wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SonTech 15.10.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Profesjonalnie zajmuje sie flizowaniem, moge podeslac zdjecia, prosze o kontakt pod nr 791195889, pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_2808 14.12.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 mam do odbioru mieszkanie na koniec roku. Szukam aktualnie fachowcow z roznych dziedzin, m.in. Tez fliziarza/glazurnika czy mozecie mi moze kogos doradzic, macie jakies fotki, jak zrobiono u was? Ciezko kogos takiego niestety znalezc polecam krzysztof 602531501 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts