Magdalena K. 26.09.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Witam,korzystam z nicka żony... muszę zainstalować ogrzewanie CO zanim urodzi sie potomstwo (teściowa patrzy mi na ręce). a) Mam 80 m do ogrzania w starej kamienicy b) piec musi chodzić cicho (to bardzo ważne) bo będzie wisiał w kuchni która łączy sie z pokojem c) powinien ogrzewać wodę w łazięce na tyle szybko żeby można było się normalnie wykąpaćd) zupełnie się nie znam na technice - dobrze żebym był z serii tych nieawaryjnych:roll: e) będę dogrzewał piecami aby nie zbankrutować pomóżcie i doradzcie jaki piec i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cibmac 27.09.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Przeprowadziliśmy sie do domu jednorodzinnego o powierzchni 240m zakupiliśmy piec jednofunkcyjny firmy BUDERUS. Piec pracuje trzeci sezon bezawaryjnie. Polecam ,ponieważ jest cichy a jednocześnie w miarę tani. z powazaniem Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena K. 27.09.2006 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Dziękuje za odp na pewno wezmę info pod info uwagę - mam jeszcze jedno pytanie czy jest szansa aby zamknąć się w cenie 3000-3500 tys za piec? psJutro będę rozmawiał z przedstawicielem termetu będzie mnie przekonywał do swojej opcji - czy ktoś doświadczony może podpowiedzieć czy jest coś o czym powinienem wiedzieć gdy już poznam wszystkie zalety ww oferty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.09.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Ja bym radzila zebys dal to pytanie w wymianie doswiadczen, tam jest paru specjalistow od ogrzewania ktorzy nie koniecznie moga tutaj zagladac. Nie bede Ci radzila mojego pieca bo jest bez sensu radzic cos co ma ogrzac 160 m2 i ma zasobnik na 160 l i jest wielkosci kolumbryny o wygladzie lodowki Ty raczej potrzebujesz cos mniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts