Gość jfilemonowicz 26.09.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 słyszał ktoś o czymś takim ???http://www.walkermodular.com/m2-series.html interesje mnie czy jakaś polska firma się tym zajmuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
warkot 27.09.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 nie słyszałam, ale żywo mi to przypomnina "kabiny" w starej ukochanej wielkiej płycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 04.10.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 są to najprawdopodobniej gotowe moduły stosowane w budownictwie na zachodzie od lat zwlaszcza przy budowie hoteli, u nas się nie przyjęły z uwagi na cenę, poza tym do ich montazu potrzebna jest precyzja wykonawców, ktorej u nas brak niestety.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość jfilemonowicz 04.10.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 z tą precyzją to nieprzesadzajmy !! w anglii jest 10000 razy gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 05.10.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 zgadzam się ale tu gra rolę dogranie dostawy z wukonywaniem poszczególnych kondygnacjii tzn kabiny montuje (dżwig podjeżdża i wkłada od góry) się przed zalaniem kolejnego stropu, na pewno w Polsce można to dograć. Niemniej jednak JW Construction próbowało podobnych rozwiązań (kabiny były gotowe z betonu) na wczesnych etapach Tarchomina (koło Selgrosu) efekt był taki że łazienki "wychodziły" 15 cm wyzej niż reszta pomieszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts