gloriossa 27.09.2006 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 gloriossa, skąd wytrzasnęłaś takie rewelacyjne plakaty ?! gdzie można coś takiego dostać ?? ===================================== Wzięłam to jako przykład: Autor: Deborah Azzopardi http://www.bonhams.com/cgi-bin/wspd_cgi.sh/pubweb/publicSite.r?sContinent=EUR&screen=lotdetailsNoFlash&iSaleItemNo=1522630&iSaleNo=11344&sServer=http://images1.bonhams.com/&sPath=2004-06/09/6669394-4-1.JPG http://www.bonhams.com/cgi-bin/wspd_cgi.sh/pubweb/publicSite.r?sContinent=EUR&screen=lotdetailsNoFlash&iSaleItemNo=1522624&iSaleNo=11344&sServer=http://images1.bonhams.com/&sPath=2004-06/09/6669394-3-1.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek79 28.09.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 dzięki czy ktoś z was wie, czy można takie plakaty gdzieś w polsce kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NUTKA 28.09.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 I co z tego wyszło – a no to że mam bardzo złe samopoczucie w tym miejscu a spędzam tu dużo czasu. ...a moze kobiety brak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 28.09.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Daj spokój nutka. Robisz sie nachalna. Niesmaczne to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NUTKA 29.09.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Daj spokój nutka. Robisz sie nachalna. Niesmaczne to. Gorzkie żale to w tym miejscu akcentuj. Poza tym Panie JoShi taka typowa postawa: nie ma nic kolega w temacie do powiedzenia, wiec szuka ofiary. Ale coz taki meski swiat. Do przemyslenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.09.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Poraz kolejny zwracam Ci uwagę, że jestem płci żenskiej... Stad też moja uwaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 29.09.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Daj spokój nutka. Robisz sie nachalna. Niesmaczne to. Też tak. (Też jestem kobietą. I to mój punkt widzenia - również) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Twiggy76 29.09.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 A może Nutce po prostu chodzi o "kobiecą rękę", której tam rzeczywiście brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 29.09.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 to ma byc biuro przypominam pokaz czy zmieniles firanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gloriossa 29.09.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 A może Nutce po prostu chodzi o "kobiecą rękę", której tam rzeczywiście brak. ======================================== ....Ja uważam, że kobiecej reki tam nadto.....i zastanawia mnie kto powybierał chłopakowi dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.09.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 A może Nutce po prostu chodzi o "kobiecą rękę", której tam rzeczywiście brak. Nieeee... Ona sie przeciez ciagle ogłasza, że szuka chłopa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renjul 29.09.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Ja bym odslonila okno - moze rolety, moze krotsza i bardziej przezroczysta firana? Na pewno dolozylabym wiecje zieleni - czyli kwiaty. Przyznam, ze czerwien ktora wybrales jest bardzo agresywna. Mnie by draznily te wielkie czerwone twarze - wielkie plachty obok siebie. A moze zolte dodatki zamist czerwonych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NUTKA 29.09.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 A może Nutce po prostu chodzi o "kobiecą rękę", której tam rzeczywiście brak. Otoz to! Dzieki Twiggy76. Poza tym mnie osobicie komiksowa metamorfoza nie podoba mi sie. Za duzo sie dzieje. Wprowadzenie czerwieni wydawaloby sie, ze ozywi ten pokoj, ale wciaz surowo (choc mnie sie podoba). Ja bym postawila na intensywny zolty kolor. W poloczeniou z ciemnym brazem stworzy sie mila ciepla atmosfera. A tego wlasnie szuka pawelberent. Miejmy nadzieje, ze energia do niego powroci. Pozdrawiam milo wszystkich forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelberent 29.09.2006 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Dziękuję ponownie za kolejne podpowiedzi... Przedstawię Wam - co z moim pokojem. Postanowiłem narazie zebrać informacje, których jest dosyć dużo a dzięki pomocy wojtka - wiem jeszcze więcej na co powinienem zwrócić uwagę, podczas zmian na lepsze. Realizację zmian zacznę wykonywać w listopadzie, bo chciałbym to zrobić jednocześnie a będą to wydatki, których w padźierniku nie przewidziałem. Obiecuję, że zastosuję się do Waszych poleceń i postaram zmienić pokój według wskazówek. Jeśli jednak znajdziecie jeszcze jakieś pomysły - chętnie z nich skorzystam. PS. Żadna kobieta nie podpowiadała w dobieraniu dodatków - choć chętnie poznam taką, która dodatki wybierze w koncu odpowiednie... A te czerwienie - tak na nie patrzę.... chybna jednak nie pasują do faceta-będę musiał i ich się pozbyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.09.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Dla mnie osobiscie dwie rzeczy "zgrzytaja" - mdlawe sciany - mdlawe zaslony - ewentualnie faktycznie czerwieni ciut za duzo (i byc moze podswiadomie drazni) Metamorfoza zrobiona fajnie - ale ...raczej dla 16 latka (choc moze autor watku czuje sie az tak mlodo - to cofam ) jesli to gabinet - hmmm... ten misz-masz moze rozpraszac Pozatym polaczenie popartowskich komiksow rodem ze stanow lat 50 - pasowalo by mi utrzymanie calosci w takim zwariowanym lekko stylu a w polaczeniu z ikea czy skorzanym prezesowskim fotelem - zdecydownie nie (choc i tak bj podoba mi sie niz to co bylo na poczatku) na pewno podoba mi sie zmiana koloru scian - zdecydowany odcien - i ciemniejszy choc czy ja wiem czy akurat brudnawoniebieski? osobiscie nie znosze poolaczenia niebieskiego (zwlaszcza przybrudzonego) z czerwonym.... wiec tu moze nie jestem obiektywna ps. kwiatek jakis wstaw najelepiej o ostrych lisciach (dracena jukka ) podobno wysylaja pozytywne wibracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grrenuj 29.09.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 czesc, ja tam bym moze ustawienie mebli zmienila, dorzucila troche jasnego zielonego, duzo roslinek....czerwony sie zlagodzi, jesli to jest pomieszczenie w ktorym przebywasz i jest tam komputer to roslinki bardzo pomagaja....krotki zaslony ( popieram innych) i moze ciut bardziej sciany przyozdobic...jakies zdjecia wlasne ?? nie tylko pop art sztuka...pozdrawiam. czekamy na zmiany... proste przemeblowanie tez czasem pomaga.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 02.10.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 O rany, nie mam tyle cierpliwości co 2112wojtek, więc tylko dwie rzeczy:1) oświetlenie - brak punktowych i/lub uzupełniających źródeł światła, 2) nie ma kratek wentylacyjnych - czy aby brak wymiany powietrza nie daje Ci się we znaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkaa 03.10.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 pokój baaardzo mi sie podoba Jedyna rzecza która bym zmienila to te firany. Zamienilabym je na rolete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
o92 03.10.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Mis Uszatek: kratki wentylacyjne w pokoju? W kuchni, łazience - owszem widziałem, ale w pokoju chyba u nikogo ze znajomych nie zauważyłem No ale ja tam jestem lajkonik w sprawach architektury/wnętrz .... Paweł - z gadżetów: ja bym wstawił wielkie akwarium na tą mniejszą szafkę i jakoś bajerancko je podświetlił Poz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 07.11.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 akwarium to dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts