sebaqa 26.09.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Zlecę wykończenie domku jednorodzinnego pod Wrocławiem (Brzezina) ze stanu surowego zamkniętego do stanu "pod klucz" . Do wykonania nastęujący zakres prac : - instalacje : elekt., hydr. ,kanalizacja, ogrzewanie . - tynki , wylewki , sufit podwieszany , ścianki działowe na poddaszu , izolacja i wykończenie płytaami g-k poddasza, - ocieplenie fundamentów , wykonanie cokołu z płytek + ciężka izolacja wodna, - ocieplenie wełną mineralną ścian zewnętrznych + tynk zewnętrzny , - tarasy - ogrodzenie (przód klinkier , boki i tył siatka) - drenaż opaskowy + odwodnienia . Czyli w zasadzie wszystko bez glazury i malowania W szczególności zainteresowany jestem usługą wraz z materiałami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ronin67 30.09.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 WITAM JEŻELI OFERTA NA WYKOŃCZENIE DOMU JEST AKTUALNA TO PROSZĘ O KONTAKT.WYKONUJĘ WYKOŃCZENIA WNĘTRZ OD PONAD 10 LAT,Z POCZĄTKIEM WRZEŚNIA WRÓCIŁEM Z NIEMIEC GDZIE PRZEZ ROK WYKONYWAŁEM USŁUGI REMONTOWE. POZDRAWIAM WOJCIECH KONIKOWSKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts