roman2 26.09.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Tekst przepisałem, bo umieściłem go nie tam gdzie trzeba :?Mam do pomalowania wnętrze piwnicy z korytarzem w bloku emulsją oraz murowanej przybudówki altanki na działce.Z uwagi na stały regał w piwnicy i przybudówce nie użyję pędzla tylko opryskiwacza 10 litrowego z możliwością malowania. (natrysk dotrze wszędzie).ciśnienie robocze max - 0,35 MPa, dysze z regulacją MR 1,0 i MR 1,5 oraz dysze płaskostrumieniowe MF 4,45 i MF 5,30 do bielenia i malowania.Pytanie jest takie: czy ma ktoś doświadczenie w użyciu tego rodzaju sprzętu no i czy taki opryskiwacz podoła temu zadaniu.___ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 27.09.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Próbowałeś już - malwać - bo mam podobną rzecz do zrobienia w piwnicy.jaką wybrałes farbe ??? rozrzedzałeś ją cosik ??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roman2 27.09.2006 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 chcę się właśnie dowiedzieć, bo w pażdzierniku czeka mnie malowanie a na razie nie mam możliwości. Opryskiwacz ma być pożyczony ale mzapewniają mie znajomi, że jest bardzo dobry. Dlatego pytam, czy ma ktoś już doświadczenie w tym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 13.10.2007 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Moja druga połowa też chce sama malować czymś takim pod ciśnieniem...Czy to trudne ? Jaki efekt ? A może lepiej tradycyjnie pędzlem/wałkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts