Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 376
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...

Szczerze polecam projekt indywidualny.Szukalismy domu pietrowego i nic nam sie nie podobało. Ograniczal nas wąska działka.Projekt zrobiła nam Pani architekt z Wrocławia.Jestesmy bardzo zadowoleni. cena bardzo przystepna bo w sumie wyszlo tyle ile dalibysmy za projekt gotowy i adaptacje.

Zebrałam kilkanasie ofert z biur Warszawa i okolice i ceny mnie załamały. Zdecydowalismy sie finalnie na projektantke z Wrocławia i prace zdalną. Dorota Walczak http://www.dow-dom.pl. mam juz gotowy projekt przed sobą.Chciałam dom pietrowy i taki własnie jest. Zawsze myslałam ze musze z projektantem sie zobaczyc ale jak bylismy z mezem u jednego w Warszawie po pierwszym spotkaniu od razu zrezygnowalismy z niego.

warto wysłac wytyczne tej projektantce i poczekac na projekt próbny bezpłatny zeby zobaczyc czy wpasowała sie w gust. My jestesmy bardzo zadowoleni. Chetnie pokaze kilka wizualizacji na priv.

Z moich dostawdczen wynika ze mozna do 15 tys zrobic pełen projekt w warszawie i okolicach ale najwazniejszy jest projektant i jego wyczucie. Życze powodzenia

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 5 weeks później...
  • 3 weeks później...

Ja współpracuję od paru miesięcy z krakowskim biurem PIRAMIDA:

http://www.piramida-dom.pl/#/work

i dość mi się podobają ich projekty, bo nieźle łączą nowoczesność z tradycją. Jak nie jestem fanem tzw. domów-stodół (akurat nie mój gust) tak doceniam umiejętność stworzenia projektu w tym stylu który trzyma się kupy ijest funckjonalny :)