jabko 27.09.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Spox ns A sam wybór miski nie był głupim pomysłem (z facetami to troszke gorszy pomysł) Ale fotki niechaj zostaną tylko przeklejane a nie kopiowane. W razie skasowania przez właściciela znikną wszędzie. I tak jest OK - zawsze właściciel będzie decydował o obecności swojej gęby na forum a nie ktoś inny. Jutro przywrócę swą nędzną gębę na odpowiednie miejsce (to odpowiedź na tysiące listów od forumowiczek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.09.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Jutro przywrócę swą nędzną gębę na odpowiednie miejsce (to odpowiedź na tysiące listów od forumowiczek ) tiaaa grunt to skromnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.09.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Fajne masz te... no .... obiekty w tym aparacie pod nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 27.09.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Spox ns A sam wybór miski nie był głupim pomysłem (z facetami to troszke gorszy pomysł) Ale fotki niechaj zostaną tylko przeklejane a nie kopiowane. W razie skasowania przez właściciela znikną wszędzie. I tak jest OK - zawsze właściciel będzie decydował o obecności swojej gęby na forum a nie ktoś inny. Jutro przywrócę swą nędzną gębę na odpowiednie miejsce (to odpowiedź na tysiące listów od forumowiczek ) Oj jabko, jabko, ty to prawdziwy Narcyz jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.09.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Fajne masz te... no .... obiekty w tym aparacie pod nickiem no co? jest czym łapki zająć.... a tak wogole... jakie ja piekne zdjecie ostatnio zrobilam .... zaraz by jabko mial konkurencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.09.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 ... Oj jabko, jabko, ty to prawdziwy Narcyz jesteś Myślisz ?? Jak przestaniesz wyciągać pochopne wnioski z byle tekstów pisanych na prawo i lewo to może dojdziesz do innych wniosków. Tylko sie nie skuś na analizę psychologiczną bo to nie działa P.S - Mam pewne zdlności ale na pierwszy rzut oka nikogo nie zachwycam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.09.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Zdjecia usuniete.I to by było na tyle. Brawo ! I szacunek oszczędź sobie tego na koniec i prosze nic już nie mów do mnie.Czy to możesz uszanować? Szacunek-----to:cześć,poważanie,poszanowanie,uznanie. Ja ci go oddaje kolego. Ja też - teraz. Zrobiłeś to, o co Cię prosiło kilka osób - i bardzo dobrze. "Uznanie" to najlepsze słowo. I wedle życzenia Wiesz co kolego ...jest tu tylko jedna mała róznica,że ja zrobilem to bo chcialem a Ty bo musiałeś. I to jest juz koniec tej rozmowy. I wedle życzenia tak wedle mojego życzenia. Ciekawe... ..bo jakoś sobie nie przypominam, bym to ja wyciągał cudze foty poza Forum ..więc i musu chyba nie miałbym szczególnego powiedziałem pas.......ale widac ty kolego nie rozumiesz co to koniec.Nic sobie nie przypominaj ....pamiętaj to co masz słusznie zapomnieć.Musu nie potrzeba ....trzeba czasu ,żebyś zrozumiał ,że jesteś ..............em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.09.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 ponury63 coś dla ciebie::::Na pomysł walki z anonimowością i brakiem więzi międzyludzkich w blokowiskach wpadła krakowska artystka Teresa Czepiec-Chwedeczko. Od kilku dni na osiedlu Krowodrza Górka realizowany jest jej projekt "Forum". Polega on na rzutowaniu obrazów i tekstów napisanych przez mieszkańców na olbrzymią ścianę bloku przy ul. Rusznikarskiej 12. Ja się temu uważnie przygladam.Kiedy ty na taką skale cos napiszesz? Zacznij ode mnie to fajny klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 27.09.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Dziwnym jest , ze dopoki Redakcja nie wkroczyla w ten niefortunny pomysl z mysterami , to jakos niektorym , ktorzy teraz protestuja to nie przeszkadzalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.09.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Chyba troszke mijasz się z prawdą albo po prostu nie wiesz.Wcześniej ns wkleił fotę zielonej której nie było na forum za co został objechany i szybko to wycofał. Potem normalnie przeklejał fotki osób z wątku o gębach wiec nikt nic do tego nie miał.Dopiero dziś pare osób się dowiedziało że ich fotki zostały skopiowane na czyjąś stronkę i tam są udostępniane. Normalnie jak ja zamieszczam fotkę i ktoś ją w postach kopiuje to jest to normalne, forumowe. W momencie kiedy ją kasuję znika ona w każdym poscie na forum i koniec, foty nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 27.09.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Moja fota moze być tylko i wyłącznie na mojej stronie fotosika i w moim poście na gębach. Potem normalnie przeklejał fotki osób z wątku o gębach wiec nikt nic do tego nie miał Ja rozumiem , ale ty jabko chyba nie pamietasz co piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.09.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Dalej się nie rozumiemy. Fotka jest zamieszczona na fotosiku a następnie wklejona przeze mnie tu na forum do "gęb. A jak cytujesz mój post z gęb to fotka pojawia się w kolejnych postach. Jednak cały czas ma ten sam adres z fotosika z mojego albumu. Jeśli tam ją skasuje to znika z całego forum choćby była "cytowana" sto razy. Chodzi tylko o to żeby jej nie udostępniać z innych zdresów skopiowanej Trudne to takie czy ja źle coś wyjaśniam ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.09.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Dalej się nie rozumiemy. Fotka jest zamieszczona na fotosiku a następnie wklejona przeze mnie tu na forum do "gęb. A jak cytujesz mój post z gęb to fotka pojawia się w kolejnych postach. Jednak cały czas ma ten sam adres z fotosika z mojego albumu. Jeśli tam ją skasuje to znika z całego forum choćby była "cytowana" sto razy. Chodzi tylko o to żeby jej nie udostępniać z innych zdresów skopiowanej Trudne to takie czy ja źle coś wyjaśniam ?? dodam nawet ,że głupoty gadasz.Lepiej wychodzi ci klimat damsko meski. Moge ci to wytłumaczyc ale widac nie ma komu. Powiedz tu i teraz!!!!!!Po co wklejasz fotki na fotosiku?Wklej je lepiej na twardzielu...tam sa bezpieczne i ich nikt nie widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.09.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Moja fota moze być tylko i wyłącznie na mojej stronie fotosika i w moim poście na gębach. Potem normalnie przeklejał fotki osób z wątku o gębach wiec nikt nic do tego nie miał Ja rozumiem , ale ty jabko chyba nie pamietasz co piszesz. Wiem ,że masz mnie tak samo jak inni w d....ale słuszna uwaga dla tego Pana z góry.Nawet moge mo to mu udowodnic.W jakim jest błędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.09.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Chciałeś jabko to coś przypomne i o tobie....tak jak ty o Mnie cudownie piszesz to ja nie będac ci dłuznym zrobie podobnie. cdn........musze sie nastroic tak jak ty. mistrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 27.09.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Rozumiem doskonale bez twojego tlumaczenia. Ale ty chyba nie rozumiesz co znaczy "wylacznie ...w moim poscie na gebach" A wytluscilem specjalnie dla ciebie cytujac Zreszta chodzi mi tez i o to , ze wczesniej bylo "och i ach" a teraz nikt nawet nie stanie w obronie niktspecjalny'ego. Dla jasnosci ja tego czynic nie zamierzam bo caly ten pomysl uwazalem od poczatku za bardzo niefortunny. Nie wypowiadalem sie jednak wczesniej bo akurat moja gebe ns przeoczyl .....( albo i nie). Zagladalem jednak do tych mysterow aby w razie czego zareagowac. Wole zeby moja geba pozostala tam gdzie ja wkleilem a konkursy mnie nie kreca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.09.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Nie...to moze ja wyjasnie gwoli scislosci nie ns a tezeusz (kimkolwiek jest ) wkleil moja fotke ktora nigdy nie zaistniala na forum... [ mozna ja bylo latwo znalesc bo mialam link do albumu fotosika z stamtad latwo mozna bylo zobaczyc "inne zdjecia tego samego autora":) min wlasnie fotke ] tezeusz po o ochrzanieniu fote wykasowal - sprawa zamknieta Wtedy napisalam ze zamiescilam swoja fotke (inna ) na watku "pokazcie geby" i prosze bardzo - mozna ja sobie wykozystywac w ramach "konkursu" na forum oceniac itepede - luzik w niczym mi to nie przeszkadza. Mysle ze wiekszosc uznala tak samo - zamiescicli fotki w watku "geby" wiec niejako sie "upublicznili" No ale Annja nagle zwrocila uwage ze nasze fotki nie sa kopiowane z jednego watku na forum Muratora do drugiego tylko... skopiowane do czyjegos prywatnego albumu i stamtad wklejane na FORUM Czyli wlasciciel fotki (i geby ) nie mial zadnej kontroli nad tym gdzie jego zdjecie sie pojawi poniewaz nie bylo tylko i wylacznie na jego albumie ale i na cudzym [a stamtad juz usunac go nie da rady prawda?] Co do zabawy - wyrazilam zgode , co do wrzucania moich fot gdzies sobie na wlasne albumy - juz nie (i tyle jak inni - nie wiem ale sadze ze podobnie natomiast - tak jak pisalam - sadze ze... no akurat tak wyszlo:) i nie posadzam ns o jakas zla wole czy cos... Foty - zgodnie z obietnica - ze swojego albumu skasowal - dla mnie sprawa zamknieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.09.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Rozumiem doskonale bez twojego tlumaczenia. Ale ty chyba nie rozumiesz co znaczy "wylacznie ...w moim poscie na gebach" A wytluscilem specjalnie dla ciebie cytujac Zreszta chodzi mi tez i o to , ze wczesniej bylo "och i ach" a teraz nikt nawet nie stanie w obronie niktspecjalny'ego. Dla jasnosci ja tego czynic nie zamierzam bo caly ten pomysl uwazalem od poczatku za bardzo niefortunny. Nie wypowiadalem sie jednak wczesniej bo akurat moja gebe ns przeoczyl .....( albo i nie). Zagladalem jednak do tych mysterow aby w razie czego zareagowac. Wole zeby moja geba pozostala tam gdzie ja wkleilem a konkursy mnie nie kreca. jestem twoim dłużnikem........nic nie chcąc wzamianZreszta chodzi mi tez i o to , ze wczesniej bylo "och i ach" a teraz nikt nawet nie stanie w obronie niktspecjalny'ego. .sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.09.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Jedno jest pewne :wykasował ,ale co tak naprawde z tym zrobił to juz tylko On wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 27.09.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 jestem twoim dłużnikem........nic nie chcąc wzamian Tylko sobie nie pomysl ze bardzo cie lubie Przyznam jednak ze twoje proby obrazenia mnie , bardzo mnie smiesza Zabawny jestes jak sie zloscisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts