Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od redakcji: wybory miss i mistera na forum

Redakcja

Recommended Posts

Naprawdę dziękuję za uznanie wiekowe. Co prawda to dziouchy lubią jak się odmładza, ale ja sobie też tej przyjemności nie żałuję...

Swoją drogą jak "mały" znaczy "młody"? :-D

nie zrozumiesz właśnie dlatego ,że jesteś za "krociutki".A swoją drogą zadzwoń do P.Miodka.Przyznasz ,że male to w przewazajacej ilosci również młode.

Duże choć nie zawsze ale stare.Przykładów jest wiele.Pytasz bez sensu.W odp. jest go dużo wiecej.

Co prawda to dziouchy lubią jak się odmładza, ale ja sobie też tej przyjemności nie żałuję
.No nie przesadzaj!!!!Znam takie które sądzą zupełnie dwrotnie.

• Odpowiedzi 87
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Naprawdę dziękuję za uznanie wiekowe. Co prawda to dziouchy lubią jak się odmładza, ale ja sobie też tej przyjemności nie żałuję...

Swoją drogą jak "mały" znaczy "młody"? :-D

nie zrozumiesz właśnie dlatego ,że jesteś za "krociutki".A swoją drogą zadzwoń do P.Miodka.Przyznasz ,że male to w przewazajacej ilosci również młode.

Duże choć nie zawsze ale stare.Przykładów jest wiele.Pytasz bez sensu.W odp. jest go dużo wiecej.

Co prawda to dziouchy lubią jak się odmładza, ale ja sobie też tej przyjemności nie żałuję
.No nie przesadzaj!!!!Znam takie które sądzą zupełnie dwrotnie.

A niby krasnoludki żyją kilkaset lat... :-D

z jakiej góry? koleżanko!!!niebywalska.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Widze ze kolega kiepsko te gęby przeklejał, ż emnie z kobietą pomylił. :oops:

hihhhhi

To kolega też ma anse..........och przepraszam........już nie bede i prosze mi nie przypominać to takie ...............a zresztą ma to w dupi... każdemu tłumaczyć to samo.Interpretacje tego dialogu zostawiam Tobie drogi kolego...prosze się orientowac szybciej.....bo kolega zacofany....i jeszcze obraza" uciśnionych" :evil: :evil: :evil: