niktspecjalny 01.10.2006 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Naprawdę dziękuję za uznanie wiekowe. Co prawda to dziouchy lubią jak się odmładza, ale ja sobie też tej przyjemności nie żałuję... Swoją drogą jak "mały" znaczy "młody"? nie zrozumiesz właśnie dlatego ,że jesteś za "krociutki".A swoją drogą zadzwoń do P.Miodka.Przyznasz ,że male to w przewazajacej ilosci również młode. Duże choć nie zawsze ale stare.Przykładów jest wiele.Pytasz bez sensu.W odp. jest go dużo wiecej. Co prawda to dziouchy lubią jak się odmładza, ale ja sobie też tej przyjemności nie żałuję.No nie przesadzaj!!!!Znam takie które sądzą zupełnie dwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 01.10.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Naprawdę dziękuję za uznanie wiekowe. Co prawda to dziouchy lubią jak się odmładza, ale ja sobie też tej przyjemności nie żałuję... Swoją drogą jak "mały" znaczy "młody"? nie zrozumiesz właśnie dlatego ,że jesteś za "krociutki".A swoją drogą zadzwoń do P.Miodka.Przyznasz ,że male to w przewazajacej ilosci również młode. Duże choć nie zawsze ale stare.Przykładów jest wiele.Pytasz bez sensu.W odp. jest go dużo wiecej. Co prawda to dziouchy lubią jak się odmładza, ale ja sobie też tej przyjemności nie żałuję.No nie przesadzaj!!!!Znam takie które sądzą zupełnie dwrotnie. A niby krasnoludki żyją kilkaset lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 02.10.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 NIe było mnie miesiąc na forum i się wojny porobiły; co się dzieje, co się dzieje - czy przykład idzie z góry ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.10.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 NIe było mnie miesiąc na forum i się wojny porobiły; co się dzieje, co się dzieje - czy przykład idzie z góry ?? z jakiej góry? koleżanko!!!niebywalska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 02.10.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 z jakiej góry? koleżanko!!!niebywalska. Widze ze kolega kiepsko te gęby przeklejał, ż emnie z kobietą pomylił. hihhhhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.10.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 z jakiej góry? koleżanko!!!niebywalska. Widze ze kolega kiepsko te gęby przeklejał, ż emnie z kobietą pomylił. hihhhhi To kolega też ma anse..........och przepraszam........już nie bede i prosze mi nie przypominać to takie ...............a zresztą ma to w dupi... każdemu tłumaczyć to samo.Interpretacje tego dialogu zostawiam Tobie drogi kolego...prosze się orientowac szybciej.....bo kolega zacofany....i jeszcze obraza" uciśnionych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 02.10.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Gdzieżbym śmiał kogoś urażąć. NIe trzeba sie od razu denerwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.10.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Gdzieżbym śmiał kogoś urażąć. NIe trzeba sie od razu denerwować. PGK!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts