ro. 27.09.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Witam, jakieś 5 lat temu podpisałam umowe kontraktową z kasą mieszkaniową, przez ten okres sysytematcyznie oszczędzałam i korzystałam z 30 proc. ulgi. Teraz zgromadzone środki musze pzeznaczyć na cele mieszkaniowe typu nabycie meiszkania, działki, pokrycie częsci kredyty mieszk. i inne, w tym na REMONT mieszkania. I tak jest w moim przypadku, chcę wyremontowac mieszkanie tzn zrobić łazienkę, wymienić drzwi okna i coś tam jeszcze. Pytanie moje jest nastepujące :co w zasadzie można zaliczyć do remontu mieszkania ? Czy jeśli wymienię drzwi do łązienki to będzie remont ? oczywiscie połozenie płytek, wymiana sanitariów tak ale czy np zakup blatu w który ma być wpuszczona umywalka ? , uchwyty na reczniki też ? Czy ustawa gdzieś definiuje co się rozumie przez remont ? dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ro. 27.09.2006 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Przepraszam najmocniej, doszukałam się odpowiedzi w tym wątku, informacja jest nieco ukryta dlatego nie znalazłam jej za pierwszym razem. Może ktoś jeszcze skorzysta. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=30154&highlight=mieszkaniowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts