kaaj 31.10.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 doli, pamiętasz o mnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doli 07.11.2006 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Byłam na urlopie bo: PREZPROWADZALIŚMY SIĘ !!!!!! Obiecuję, obiecuję, obiecuję - będą zdjęcia - dajcie mi jeszcze kilka dni, mam problemy natury technicznej (aparat odmówił posłuszeństwa i musze pożyczyć od sąsiadów - na własny z przyczyn oczywistych narazie bark środków Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 07.11.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 ogromne gratulki doli, jak tak to oczywiście wybaczamy i z niecierpliwością czekamy na zdięcia, a tak a propo to jak było, bardzo ciężko, ale na szczęście odezwałaś się, więc wnioskuję że się da przeżyć, mnie to czeka w grudniu (mam nadzieję), tylko nie wiem czy 4 dni mojego cennego urlopu mi wystarczy, bo raptem tyle mi pozostało z całego 10 dniowego urlopu przyznanego mi przez pryncypała po 6 latach charówki 6 dni w tygodniu, nieżle co, no ale mam pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts