Pineska32 27.09.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Witam!Pilnie poszukuję ekipy budowlanej do dokończenia budowy domu jednorodzinnego. Plan minimum - wylanie stropu nad partertem. Plan maksimum - postawienie stanu surowego + dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 27.09.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Witaj,Zapraszamy do Grupy Budujace- Piaseczno i ololice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 02.10.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Witam! Pilnie poszukuję ekipy budowlanej do dokończenia budowy domu jednorodzinnego. Plan minimum - wylanie stropu nad partertem. Plan maksimum - postawienie stanu surowego + dach. Ja zamierzałem za 2 tygodnie ruszyć pełną parą ale jeden z sąsiadów staje mi okoniem i chyba z moich planów nici . Mam zaklepaną polecaną z forum - jezeli za 3-4 dni nie przekonam sąsiadów to mogę podać namiary na moją ekipę - są tani i podobno budują tak jak im się każe . W rozmowach są ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coli 03.10.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Ja szukam ekipy na przyszly rok, ta sama okolica. Moze ktos pomoze, kogos poleci? Bede wdzieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pineska32 05.10.2006 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 nadal poszukuje ekipy budowlanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 05.10.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 nadal poszukuje ekipy budowlanej Ja chyba - wbrew zamierzeniom -już w tym roku nie zacznę . Zwolniłem ekipę : zadzwoń bo oni chyba są wolni . Namiary na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 06.10.2006 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Ja tez szukam ekipy.Czy można prosić o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 06.10.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Ja tez szukam ekipy.Czy można prosić o namiary Niestety - Pineska32 dzwoniła i już są zajęci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djmarekl 06.11.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 nż elektryk = INSTALACJE ELEKTRYCZNE - MONTAż I WYKONAWSTWO - SOLIDNIE - DOKUMENTACJA POWYKONAWCZA WRAZ ZE ZDJęCIAMI PROWADZONEJ INSTALACJI - MOżNA ZAREZERWOWAć TERMIN (TO NIC NIE KOSZTUJE) - KONTAKT 513-576-219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts