jolka009 27.09.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 No właśnie - mężuś buduje mi dom i bardzo go to kręci. Pomyślałam że może jakiś prezent z tym związany? Panowie proszę wypowiedzcie się co by Was ucieszyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 poziomica laserowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.09.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 ja mojemu kupiłam skórzany pas na narzędzia .....bardzo często go zakładał i wtedy wszystkie potrzebne przybory miał przy sobie ( młotek ,ołówek stolarski ,metr ,kleszcze i wiele ,wiele innych ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 27.09.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 No właśnie - mężuś buduje mi dom i bardzo go to kręci. Pomyślałam że może jakiś prezent z tym związany? Panowie proszę wypowiedzcie się co by Was ucieszyło? mój mąż podpowiada wiertarka (bosz albo makita ) (ale nie sądzę,żeby ścieszył go taki prezent na urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 28.09.2006 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 mój mąż podpowiada wiertarka (bosz albo makita ) (ale nie sądzę,żeby ścieszył go taki prezent na urodziny Podobnie u mnie - mąż marzył o wiertarce/wkrętarce akumulatorowej . Dostał na imieniny - cieszył się jak dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 30.09.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Ja bym wolał ulubiony seks, albo coś do wędkowanie( najlepiej czas) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 01.10.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 A ja wczoraj , na Dzien CHlopkaka, zabralam mojego meza do kina. A co, niech sie moj Chlopak choc na chwile oderwie od tego budowania. Nie mam juz sumienia kupowania mu kolejnyc rzeczy zwiazanych z budowaniem , wystraczy ze od 2 lat caly czas o tym gadamy, myslimy, jezdzimy na budowe itp, itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MałaR. 01.10.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 W innym watku na forum wyczytalam, ze panowie baaaardzo cieszyli sie z super siekiery do drewna firmy Fiskars . Wydatek ok 150-180 zl, w zaleznosci od wielkosci, choc wieksza podobno lepsza). Podobno jest fantastyczna, tylko trzeba uwazac, bo bardzo ostra. Jesli mezu w przyszlosci bedzie musial rabac drewno w wiekszych ilosciach to napewno sie ucieszy z takiego przydasia. Moze to malo romantyczne, ale mimo wszystko chyba pomysl ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.10.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 No właśnie - mężuś buduje mi dom i bardzo go to kręci. Pomyślałam że może jakiś prezent z tym związany? Panowie proszę wypowiedzcie się co by Was ucieszyło? W wątku pytasz?Panowie proszę wypowiedzcie się co by Was ucieszyło? Kup mu ,maszyny do trawy,siekiery ,wiertarki,pasy na brzuszek coby wszystko było pod reka.Tylko nie zapomnij o czymś nie "narzedziowym"Zrób tak jak u "czterdziestolatka", obraz przodka,z tą jednak różnicą ,że zamiast w/w będzie on w jakimś zawalistym momencie na tle lub w trakcie prac związanych z budową.Ładna rama i niech sie chwali znajomym . podro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolka009 02.10.2006 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 o! niezły pomysł z tym zdjęciem A wogóle to ja pytam PANÓW o pomysły, a to w większości tylko PANIE są skłonne do pomocy. A przecież my się tylko możemy domyślać co by was ucieszyło, no pomóżcie trochę panowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.10.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 o! niezły pomysł z tym zdjęciem A wogóle to ja pytam PANÓW o pomysły, a to w większości tylko PANIE są skłonne do pomocy. A przecież my się tylko możemy domyślać co by was ucieszyło, no pomóżcie trochę panowie... Jak sama zauważyłaś, panie doradzą tylko sprzet coby kochanemu nie nudziło na budowie.Ale poczekaj zaraz panowie sie wypowiedza.Jeżeli już to powiem ,że chcialbym dostać od mojej "dżonu"coś takiego jak np."Lodówka garażowa". pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 25.12.2006 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Ja bym wolał ulubiony seks, albo coś do wędkowanie( najlepiej czas) Ja od żonki kochanej tak bym prosił : najpierw SEX a potem wiertarko-wkrętarka 18V lub 14V MAKITA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 25.12.2006 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Szkoda ............. że nie mam żonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel Starzec 30.12.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Kup mu wkrętarke akumulatorową makita 14 V oszaleje ze szczęścia .Niech sie schowa seks przy niej.haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.12.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Dziewczyny, widać, że znacie swoich facetów Wiertarka, kosiarka, pas na narzędzie (nie na mięsień piwny), lodówka do garażu (byle pojemna), poziomica laserowa (koniecznie ze statywem który pasuje do aparatu fotograficznego) znacie swoich chłopaków. Sex oczywiście jako dodatek do ww prezentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 01.01.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Ale skąd wiesz ze mąż oczekuje czegoś związanego z budową domu?Może własnie chce się oderwać od tego i zrelaksować i takiego prezentu oczekuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisza1 02.01.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 no pomóżcie trochę panowie... a jakim budzetem mamy zadysponowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qmpleka 03.10.2016 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 (edytowane) Mężowi nigdy nie kupiłabym piły, poziomicy czy wiertarki. To jakby mi facet kupił garnek i blender :/ Wolimy wspólnie gdzies wyjść, coś fajnego zrobić, zobaczyć, niż takie prezenty sobie wręczać. Czasem do szczęścia wystarczą 2 bilety do kina. Na urodziny dostałam: [sPAM]. Bardziej podobało mi się niż robot kuchenny :D Edytowane 3 Października 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crle 20.04.2017 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) Oj nie wiem czy kupno piły oraz innego podobnego dodatku będzie dobrą opcja na prezent. Moim zdainem facet sam powinien sobie cos takiego kupić. Będzie sam wiedział co będzie dla niego najlepsze..... proponowałabym:dobrą książkęjakiś fajny ciuszekewentualnie zegarek ( jeśli macie większe fundusze możecie pokusić się albo o Atlantica albo o Certinę).SPAM] Edytowane 26 Lipca 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czesie 25.04.2017 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Albo zrób inaczej, zabierz go do męskiego raju. Powiedz jaką kwotą dysponujesz i że ma sam sobie wybrać prezent Będziesz miała pewność że będzie trafiony oraz użyteczny. No i nie będzie mógł narzekać że wybrałaś nie ten model piły wiertarki czy czego tam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts