nita 27.09.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Witam Mam ogromny problem z umyciem okien po skonczonych pracach budowlanych . Pozostały takie kropki chyba z tynku normalnie jakby sie wbily w szklo . Bardzo prosze o sprawdzone sposoby na umycie tego świństwa , czekam z niecierpliwoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niko6 28.09.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Czesc! Miałam chyba podobna sytuacje po remoncie w gabinecie, nie mogłam niczym umyc za diabła. Pewnego dnia pomyslałam zeskoro "CIF' nie rysuje powierzni to warto spróbowac. Spisał się na medal!!!!! Spróbuj Cifem , wiem ze jest pare gatunków ale ten mój ktorego urzyłam to był w zoltej buteleczce. Kup i spróbuj! Spróbuj na małej powierzchni zeby upewnic sie ze nie porysuje Ci szyb POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 28.09.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 cif w spray jest lepszy ........ doczyści wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niko6 28.09.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 nie probowałam Cif-em w spray-u ale pewnie, mozena sprobowac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita 29.09.2006 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 No to pewnie będe próbowac ale juz kurcze wątpie ze cokolwiek pomorze - chyba tylko zyletka drapac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niko6 03.10.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 nie, nie drap zyletą!!!!!! porysujesz szyby! sprobuj Cifem -mowie Ci ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita 04.10.2006 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Jak tylko skończa szpachlowanie to biore sie za mycie , sprobuje CIF;em mam nadzieje ze skutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niko6 04.10.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 nita, zobaczysz ze skuteczny jest jak umyjesz to daj znac czy zeszło z szyb, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita 04.10.2006 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Jasne ze dam znać aby każdy ewentulanie mógł skorzystac z tego sposobu - a powiedz mi to musi byc cif w sprayu? czy moze byc ten w zwyklej butelce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 05.10.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Jasne ze dam znać aby każdy ewentulanie mógł skorzystac z tego sposobu - a powiedz mi to musi byc cif w sprayu? czy moze byc ten w zwyklej butelce? w sprayu jest delikatniejszy i lepiej się później spłukuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sail 05.10.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 nie, nie drap zyletą!!!!!! porysujesz szyby! sprobuj Cifem -mowie Ci ! Ja ostatnio czyściłem szybę w piekarniku taką specjalna skrobaczką do płyt ceramicznych, nic sie nie porysowało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niko6 05.10.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ja swoje szyby domyłam Cifem w zółtej butelce i naprawde ani jednej ryski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita 05.10.2006 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 No hejka jestem po pierwszym dniu walki z oknami , robię to na raty bo jestem w 8 miesiącu ciąży wiec powolutku. A wiec tak kupiłam CIf w Spray'u, muszę powiedziec ze schodzi brud, dobrze sie czyści zarówno framugi jak i szyby. A co do tych kropek - chyba z zaprawy to one chyba są powbijane w szyby i nie obeszlo sie bez drapkania paznokciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niko6 20.10.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 I jak tam, okienka domyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 26.10.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Myłem z żoną , czyscikiem plus szorstkim kronos (Polski produkt) W Castoramie nabyłem i nie porysowłem szyb .po tynkowaniu . Pozdr. Miłego mycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita 03.11.2006 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 U mnie tak jak mówie - nie obyło się bez drapania, ale umiejętnie da sie to zrobić bez porysowania szyb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annica 09.11.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Szyb nie prysujesz, jeśli do skrobania kropek po farbach użyjesz takiego specjalnego skrobaka do kuchenek ceramicznych. Fajny wypróbowany sposób, zero nerwów, zdartych rąk i marnowania czasu:) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts