ann 09.04.2003 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Czy macie jakąś tanią , a dobrą ekipę na ocieplenie dachu /wełna , stelaż, plyta gipsowa / w okolicach Warszawy?Jak słyszę , że pod Krakowem 18 zł/m2 , a mój wykonawca chce 40 zł - to może znajdę tańszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 09.04.2003 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Ja mam ekipę za około 18 zł/m . Będę wykonywał te prace około 15 maja. No 40 zł/m to jednak drogo.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 09.04.2003 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Co wchodzi w skład tej ceny?Tylko robocizna?I od jakiego etapu? Jest więźba, folia, dachówka i robią wszystko inne z płytą g-k? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzys1 09.04.2003 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Ocieplenie będę robił sam. To prosta i szubka sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann 09.04.2003 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 tczarek cdaj mi namiary na tą ekipę na maila lub priv. Widziałes efekty ich pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hipcio 10.04.2003 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Jeżeli w tej cenie (18zł/m2) jest komplet robót tj. położenie wełny, folii, rusztu, płyty oraz szpachlowanie i szlifowanie powierzchni to radzę Ci sprawdź ich wcześniejsze prace. Ekipa, której jakość robót jest przynajmniej przyzwoita nie będzie wstydziła się swych poprzednich robót. Policz także ile zyskujesz na wyborze pomiędzy sprawdzonym, a tańszym.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 10.04.2003 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 do takich spraw radze brac ekipe z polecenia albo faktycznie jesli ma sie troche czasu sprawdzic kilka ich wczesniejszych prac i porgadac ze zleceniodawcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.04.2003 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 Ja płaciłem 21 zł za m/2 wraz z płytami GK na gotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts