DaroMan.. 27.09.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Dzis slyszałem ze Viessman wstrzymal produkcje kotlow Vitopend???? Ktoś może wie cos na ten temat?..Jakis feler czy cus?..,Co sie dzieje, a mam zamowiony taki. D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 28.09.2006 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Podobno przestaja produkowac Vitopenda 100 ..a chciałem go zamowic. Czy widzicie cos rozsadnego jako alternatywa dla mojego kociolka ( jednofunkcyjny z zasobnikiem ). D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 29.09.2006 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 zapytaj tutaj:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=39573 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts