aga-bzyl 28.09.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Czy ktoś ma te drzwi u siebie? Bardzo proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwal 29.09.2006 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Czy ktoś ma te drzwi u siebie? Bardzo proszę o opinie. Mam i uważam iż są bardzo dobre. co chcesz jeszcze wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga-bzyl 07.10.2006 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Jakie masz, czy fornirowane, z ościeżnicą regulowaną, czy nie?Interesuje mnie też, "szczelność " i związana z tym akustyka drzwi.Czy można je zamontować w pokojach dziecinnych, czy są bezpieczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwal 08.10.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Jakie masz, czy fornirowane, z ościeżnicą regulowaną, czy nie? Interesuje mnie też, "szczelność " i związana z tym akustyka drzwi. Czy można je zamontować w pokojach dziecinnych, czy są bezpieczne? W domu mam czereśnie z ościeżnicą standardową czyli nieregulowaną. Dlaczego bo to stary dom i ściany mają ponad 50cm. Dodatkowo ościeżnice standardow są drewniane!. Do mieszkania, które właśnie urządzam, kupiłem Avanti z dzikiej gruszy z ościeżnicami regulowanymi - i tu zonk bo one są ze sklejki! Jeszcze nie zamontowane więc sie nie wypowiem. Co do akustyki - to jak najbardziej na plus - ładnie wyciszają. Z pewnością dużo lepeij niż standardowy białe pełne skrzydło z Wołomina czy Pol-Skony. Są to bardzo sztywne drzwi - pewnie ze względu na konstrukcję z szybą. A co do szyby to jest ona bezpieczna -(wiele razy drzwi od przeciągu walnęły z ałej siły i ....nic) klejona - wiec nie ma sie czym przejmować. Mają jeszcze dodatkową zaletę iż piaskowanie jest wewnątrz szyby więc nie zostaja na szybie ślady od palcy - tak jak to ma miejsce w innych modelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga-bzyl 09.10.2006 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Bardzo, bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 10.10.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Wydaje mi się, że ls75 ma takie drzwi.Tu jest link do jego stronyhttp://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=34093&postdays=0&postorder=asc&start=60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts