asiulka 29.03.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 pomóżcie uściślić... czy cena +- 35/ m2 to cena za już m2 gotowej scianki działowej czy m2 montaż samej płyty,bo scianka przecież składa się z 2 płyt z wypełnieniem,także de facto należy tą kwotę przeliczyć x2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kafelka 20.04.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Wczoraj wykonawca "zaproponował" cenę 210 zł / m2 robocizna z materiałem, docieplenie poddasza 5 cm waty, stelaż, folia, 2 warstwy płyt ogniochronnych, szpachlowanie i jednokrotne malowanie. Dodam, że poddasze proste (dwuspadowy dach) 5 okien dachowych. I co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 21.04.2008 03:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Wczoraj wykonawca "zaproponował" cenę 210 zł / m2 robocizna z materiałem, docieplenie poddasza 5 cm waty, stelaż, folia, 2 warstwy płyt ogniochronnych, szpachlowanie i jednokrotne malowanie. Dodam, że poddasze proste (dwuspadowy dach) 5 okien dachowych. I co wy na to? a jak sądzisz? Wariat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kafelka 21.04.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Nie wiem, może sądzi, że ja jestem wariat i przyjmę takie warunki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osek 21.04.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 z zeszpachlowanymi połaczenia płyt to 35 (robimy trójmiasto-kościerzyna i wiadomo- okolice ) z materiałem naszym jeśli dobrze pamietam w okolicach 110 z zaszpachlowanymi połączeniami (skosy, wełna 15+5) też musze pomału myśleć nad zmianami tych cen... ale póki co można dzwonić/pisac a kolega Kafelka chec kłaść na poddaszu dwie warstwy ognochronnej płyty? jest to uwzględnione w projekcie? jakby nie patrzał- dość ciężki materiał. no i drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dal1719503391 21.04.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Panowie i panie nie dziwcie się różnicą cenowym ponieważ cena może sie wachać 0d 25 -140 !i to jest normalne !u mnie wygląda to tak 40 -50pln netto 3 lat gwarancji! każdy ma swoją technikę swoje zabezpieczenia ! A znam takich co brali 20 pln z i kradli wkręty do płyt ! Pamiętajcie jedno chytry zawsze traci czy to wykonawca czy inwestor ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 23.04.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 a ten co bierze 140 to daje wieczystą gwarancję i przynosi wkręty z domu na budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dal1719503391 23.04.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Nie wiem ale pomyśl co mógł zaoferować ten za 210 pln! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matt-bud 27.04.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 poddasze:- docieplenie poddasza- montaż stelaża- podklejenie folii- montaż płyty G-K- szpachlowanie łączeń- szlifowanie cena od 45 do 55 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 28.04.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Dlaczego zamiast profili metalowych nie użyjecie drewnianych listew. Można na nich połozyć płyty GK równie dobrze jak na profilach metalowych tyle że znacznie taniej. wolf Niestety drewno pracuje i ma tendencje do skręcania się - płyty mogłyby pękać na spoinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 06.05.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 proszę o polecenie kogoś do wykonania: - docieplenie poddasza - montaż stelaża - podklejenie folii - montaż płyty G-K - szpachlowanie łączeń - szlifowanie w rozsądnych cenach okoloce Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reszka1 13.07.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 interesuje mnie cena położenia płyt na ścianach i sufitach......Elbląg i okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ordex 14.07.2009 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 interesuje mnie cena położenia płyt na ścianach i sufitach......Elbląg i okolice. Ale jak polozenia? - wez sprecyzuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 24.07.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Ile teraz sie płaci za wykonanie sufitu podwieszanego na stelażach wraz ze szpachlowaniem spoin ( bez ocieplenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 24.07.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Ja to od wrocka bym potrzebował dobrego taniego MAJSTRA . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 26.07.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 U nas ze szpachlowaniem: sufity,skosy-47zł za metr ścianki kolankowe 35zł mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamui2 12.09.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Minął rok więc odświeżam temat. Chciałbym się dowiedzieć, jak się kształtują ceny postawienia ścianki, sufitu gk na stelażu metalowym z/bez materiału oraz z/bez szpachlowania. Robił ktoś takie dziurkowane sufity? Widziałem to gdzieś właśnie i spodobało mi się więc chciałbym coś takiego w domu zrobić ale pytanie ile to kosztuje? Tak samo w jakiej cenie są sufity kasetonowe? Jestem zainteresowany cenami w okolicach Krakowa. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pazurek 29.09.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Sufit podwieszany na stelażu ze spoinowaniem, szpachlowaniem na gładko: 30 zł/m2. W cenie obróbka podciągów na suficie (zabudowa płytami)Ocieplenie poddasza (wełna, stelaże, folia, płyty, spoinowanie, szpachlowanie) 45 zł/m2. W cenie obróbka okien dachowych. Okolice Mszczonowa, mazowieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroniarz 14.01.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Popieram masz racje jak nie szanują majstra to odwali kiche i koszty mogą czasem kosztować dwa razy więcej sam wykonuje tą pracę Pozdrawiam. wroniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba1r 16.01.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 ceny elewacji czy wykonania poddaszy są różne ale zawsze jest wybór wykonawców i materiałów do wykonania prac, to co tańsze lub droższe nie znaczy wcale dobrego wyboru rezultat może być opłakany, warto czasem trochę na spokojnie poszperać i porozmawiać z firmami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts