asiulka 29.03.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 pomóżcie uściślić... czy cena +- 35/ m2 to cena za już m2 gotowej scianki działowej czy m2 montaż samej płyty,bo scianka przecież składa się z 2 płyt z wypełnieniem,także de facto należy tą kwotę przeliczyć x2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kafelka 20.04.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Wczoraj wykonawca "zaproponował" cenę 210 zł / m2 robocizna z materiałem, docieplenie poddasza 5 cm waty, stelaż, folia, 2 warstwy płyt ogniochronnych, szpachlowanie i jednokrotne malowanie. Dodam, że poddasze proste (dwuspadowy dach) 5 okien dachowych. I co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 21.04.2008 03:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 kafelka napisał: Wczoraj wykonawca "zaproponował" cenę 210 zł / m2 robocizna z materiałem, docieplenie poddasza 5 cm waty, stelaż, folia, 2 warstwy płyt ogniochronnych, szpachlowanie i jednokrotne malowanie. Dodam, że poddasze proste (dwuspadowy dach) 5 okien dachowych. I co wy na to? a jak sądzisz? Wariat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kafelka 21.04.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Nie wiem, może sądzi, że ja jestem wariat i przyjmę takie warunki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osek 21.04.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 z zeszpachlowanymi połaczenia płyt to 35 (robimy trójmiasto-kościerzyna i wiadomo- okolice ) z materiałem naszym jeśli dobrze pamietam w okolicach 110 z zaszpachlowanymi połączeniami (skosy, wełna 15+5) też musze pomału myśleć nad zmianami tych cen... ale póki co można dzwonić/pisac a kolega Kafelka chec kłaść na poddaszu dwie warstwy ognochronnej płyty? jest to uwzględnione w projekcie? jakby nie patrzał- dość ciężki materiał. no i drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dal1719503391 21.04.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Panowie i panie nie dziwcie się różnicą cenowym ponieważ cena może sie wachać 0d 25 -140 !i to jest normalne !u mnie wygląda to tak 40 -50pln netto 3 lat gwarancji! każdy ma swoją technikę swoje zabezpieczenia ! A znam takich co brali 20 pln z i kradli wkręty do płyt ! Pamiętajcie jedno chytry zawsze traci czy to wykonawca czy inwestor ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 23.04.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 a ten co bierze 140 to daje wieczystą gwarancję i przynosi wkręty z domu na budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dal1719503391 23.04.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Nie wiem ale pomyśl co mógł zaoferować ten za 210 pln! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matt-bud 27.04.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 poddasze:- docieplenie poddasza- montaż stelaża- podklejenie folii- montaż płyty G-K- szpachlowanie łączeń- szlifowanie cena od 45 do 55 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 28.04.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 a lone wolf napisał: Dlaczego zamiast profili metalowych nie użyjecie drewnianych listew. Można na nich połozyć płyty GK równie dobrze jak na profilach metalowych tyle że znacznie taniej. wolf Niestety drewno pracuje i ma tendencje do skręcania się - płyty mogłyby pękać na spoinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 06.05.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 proszę o polecenie kogoś do wykonania: - docieplenie poddasza - montaż stelaża - podklejenie folii - montaż płyty G-K - szpachlowanie łączeń - szlifowanie w rozsądnych cenach okoloce Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reszka1 13.07.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 interesuje mnie cena położenia płyt na ścianach i sufitach......Elbląg i okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ordex 14.07.2009 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 reszka1 napisał: interesuje mnie cena położenia płyt na ścianach i sufitach......Elbląg i okolice. Ale jak polozenia? - wez sprecyzuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 24.07.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Ile teraz sie płaci za wykonanie sufitu podwieszanego na stelażach wraz ze szpachlowaniem spoin ( bez ocieplenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 24.07.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Ja to od wrocka bym potrzebował dobrego taniego MAJSTRA . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 26.07.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 U nas ze szpachlowaniem: sufity,skosy-47zł za metr ścianki kolankowe 35zł mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamui2 12.09.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Minął rok więc odświeżam temat. Chciałbym się dowiedzieć, jak się kształtują ceny postawienia ścianki, sufitu gk na stelażu metalowym z/bez materiału oraz z/bez szpachlowania. Robił ktoś takie dziurkowane sufity? Widziałem to gdzieś właśnie i spodobało mi się więc chciałbym coś takiego w domu zrobić ale pytanie ile to kosztuje? Tak samo w jakiej cenie są sufity kasetonowe? Jestem zainteresowany cenami w okolicach Krakowa. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pazurek 29.09.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Sufit podwieszany na stelażu ze spoinowaniem, szpachlowaniem na gładko: 30 zł/m2. W cenie obróbka podciągów na suficie (zabudowa płytami)Ocieplenie poddasza (wełna, stelaże, folia, płyty, spoinowanie, szpachlowanie) 45 zł/m2. W cenie obróbka okien dachowych. Okolice Mszczonowa, mazowieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroniarz 14.01.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Popieram masz racje jak nie szanują majstra to odwali kiche i koszty mogą czasem kosztować dwa razy więcej sam wykonuje tą pracę Pozdrawiam. wroniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba1r 16.01.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 ceny elewacji czy wykonania poddaszy są różne ale zawsze jest wybór wykonawców i materiałów do wykonania prac, to co tańsze lub droższe nie znaczy wcale dobrego wyboru rezultat może być opłakany, warto czasem trochę na spokojnie poszperać i porozmawiać z firmami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts