kroyena 28.09.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Czy bedzie ktoś w listopadzie korzystał z kuchni węgieskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 28.09.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Ale czy to pytanie "polityczne" czy kulinarne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.09.2006 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Patrzcie jaka sprytna. Przepis na Kaczkepo Węgierski u dołu strony: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=81694[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 28.09.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 A juz myslalam, ze ktos tez lubi papryczki wegierskie Spraw politycznych wole nie komentowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 28.09.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 A ja Ci powiem kroyena że nie mam ochoty na kuchnie węgierską. Ale tylko dlatego ze nie ma alternatywy i po rozpi... kuchni dalej nie będzie co jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.09.2006 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 jabko no co ty nasz kraj "piękny, żyzny, a już niebogaty" i dlatego "jak przyjdą podpalić ... i kolbami nocą w drzi załomocą" ty im otwórz te drzwi bo ich szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 28.09.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 To inaczej. Nie wybrałem tych kucharzy i ich nie lubię. Ale obawiam się ze teraz jeśli Ci kucharze odejdą to durny naród zatrudni znanych Kucharzy wiejskich bo ostatnio są na topie. A tego bym nie zniósł ...wole jużprzełknąć kaczkę...nie po węgiersku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.09.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Czy bedzie ktoś w listopadzie korzystał z kuchni węgieskiej? ja Tylko dlatego ze nie ma w menu wyboru dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 28.09.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Czy bedzie ktoś w listopadzie korzystał z kuchni węgieskiej? ja Tylko dlatego ze nie ma w menu wyboru dobrego Oj tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.09.2006 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Ale kaczki miewają pypcie, że aż fuj.(nie ma zemglonegm smila) Swoją drogą taka kaczusia, jesienna, wypasiona, nafaszerowana jabłeczkami, z pyzami (dla obcoplemieńców nie należących do Plemienia Polan Wielkich, kluskami na parze, fuj jak to brzmi), a na pierwsze tak kaczusi nieco krwi upuścić, i skrzepiki z domowym makaronem (zwane czarną polewką, cholera same skojarzenia, BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ, a gwarantem tego bedzie dożycie tego parlamentu do końca kadencji Balcerowicza, a wtedy: popierwsze primo) warto chyba będzie przewalutować kredyt z Euro na Złote Polskie po drugie primo) Rada RiTV nasza) po trzecie primo) Trybunał Konstytucyjny nasz ... jednym słowem nie tylko Prawo, ale i Sprawiedliwość po naszej stronie musi być) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.09.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Czy bedzie ktoś w listopadzie korzystał z kuchni węgieskiej? ja Tylko dlatego ze nie ma w menu wyboru dobrego Oj tam jest? to zamów coś , a ja sie zastanowie czy dla mnie to samo Noooooo słucham zamowienia kolezanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.09.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Ale kaczki miewają pypcie, że aż fuj.(nie ma zemglonegm smila) Swoją drogą taka kaczusia, jesienna, wypasiona, nafaszerowana jabłeczkami, z pyzami (dla obcoplemieńców nie należących do Plemienia Polan Wielkich, kluskami na parze, fuj jak to brzmi), a na pierwsze tak kaczusi nieco krwi upuścić, i skrzepiki z domowym makaronem (zwane czarną polewką, cholera same skojarzenia, BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ, a gwarantem tego bedzie dożycie tego parlamentu do końca kadencji Balcerowicza, a wtedy: popierwsze primo) warto chyba będzie przewalutować kredyt z Euro na Złote Polskie po drugie primo) Rada RiTV nasza) po trzecie primo) Trybunał Konstytucyjny nasz ... jednym słowem nie tylko Prawo, ale i Sprawiedliwość po naszej stronie musi być) o nie, ja krwistych dan nie jadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.09.2006 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Może by tak lustracjękomuś zrobić, albo lustrzycę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.09.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Może by tak lustracjękomuś zrobić, albo lustrzycę. a fuj z lustracją ( 1-sza litere słowa fuj, mozna sobie zmienic wedle wlasnych upodoban ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 28.09.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Ja moge tylko kulinarnie, na polityce sie nie znam Gulasz z papryczka np, mniam i z kasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 28.09.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Mufka może choć kartofle lubisz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.09.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Ja moge tylko kulinarnie, na polityce sie nie znam Gulasz z papryczka np, mniam i z kasza kasza to rozumiem z kuchni od rolnika Ale reszta a papryczka to kwasna, slodka, ostra czy jaka? gulasz mnie intryguje :roll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.09.2006 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Kumpel po węgiersku kociołek zrobił. Pychota mówię wam jeno żeśmy mu w ognisku nieco przypalili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 28.09.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Kumpel po węgiersku kociołek zrobił. Pychota mówię wam jeno żeśmy mu w ognisku nieco przypalili. Glodna jestem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 28.09.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Ja moge tylko kulinarnie, na polityce sie nie znam Gulasz z papryczka np, mniam i z kasza kasza to rozumiem z kuchni od rolnika Ale reszta a papryczka to kwasna, slodka, ostra czy jaka? gulasz mnie intryguje :roll Tylko ostra do tego miesko cebulka, fasolka szparagowa, marchewka, seler, pietruszka ) .. Ale jestem glodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts