Agnieszka1 28.09.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Ja moge tylko kulinarnie, na polityce sie nie znam Gulasz z papryczka np, mniam i z kasza kasza to rozumiem z kuchni od rolnika Ale reszta a papryczka to kwasna, slodka, ostra czy jaka? gulasz mnie intryguje :roll Tylko ostra do tego miesko cebulka, fasolka szparagowa, marchewka, seler, pietruszka ) .. Ale jestem glodna o matko , bedziesz miala po tym rozwolnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 28.09.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Widze, ze musze kogos na gulasz zaprosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.09.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Widze, ze musze kogos na gulasz zaprosic mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 01.10.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Widze, ze musze kogos na gulasz zaprosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 01.10.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Legfontosabb feladatunknak ma is ugyanazt tekintjük, mint alapítóink 125 évvel ezelőtt: - a gyors, - pontos és megbízható hírszolgáltatást. Ezt a munkát ma korszerű technikai háttér segíti, s kollégáink szakmai felkészültségével naponta bizonyítjuk, hogy a média világában az MTI betűszó hallatán bárki joggal asszociálhat a megbízhatóságra és a hitelességre. Úgy vélem, hogy ezt a presztízst nemzeti s egyben közszolgálati hírügynökségünk tovább erősítette, hisz az MTI a rendszerváltás óta ismét kibontakozott. Hírversenyben megállja a helyét, és a piaci viszonyok között is bizonyítja létjogosultságát. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 02.10.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Legfontosabb feladatunknak ma is ugyanazt tekintjük, mint alapítóink 125 évvel ezelőtt: - a gyors, - pontos és megbízható hírszolgáltatást. Ezt a munkát ma korszerű technikai háttér segíti, s kollégáink szakmai felkészültségével naponta bizonyítjuk, hogy a média világában az MTI betűszó hallatán bárki joggal asszociálhat a megbízhatóságra és a hitelességre. Úgy vélem, hogy ezt a presztízst nemzeti s egyben közszolgálati hírügynökségünk tovább erősítette, hisz az MTI a rendszerváltás óta ismét kibontakozott. Hírversenyben megállja a helyét, és a piaci viszonyok között is bizonyítja létjogosultságát. klaw Ci się przestawiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 02.10.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Legfontosabb feladatunknak ma is ugyanazt tekintjük, mint alapítóink 125 évvel ezelőtt: - a gyors, - pontos és megbízható hírszolgáltatást. Ezt a munkát ma korszerű technikai háttér segíti, s kollégáink szakmai felkészültségével naponta bizonyítjuk, hogy a média világában az MTI betűszó hallatán bárki joggal asszociálhat a megbízhatóságra és a hitelességre. Úgy vélem, hogy ezt a presztízst nemzeti s egyben közszolgálati hírügynökségünk tovább erősítette, hisz az MTI a rendszerváltás óta ismét kibontakozott. Hírversenyben megállja a helyét, és a piaci viszonyok között is bizonyítja létjogosultságát. klaw Ci się przestawiła? Haha zobacz na czas, to z niewyspania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 03.10.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 nio cio..... piszecie o kuchni węgierskiej, dałem więc wam przepis w oryginale na.. no właśnie, zgadnijcie na co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 03.10.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 nio cio..... piszecie o kuchni węgierskiej, dałem więc wam przepis w oryginale na.. no właśnie, zgadnijcie na co? pewnie jakis alkohol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 03.10.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Tez obstawiam, ze to jakas nalewka A wlasnie Siouxiee likieru kawowego jeszcze nie robilam, ale chyba w weekend zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 03.10.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Tez obstawiam, ze to jakas nalewka A wlasnie Siouxiee likieru kawowego jeszcze nie robilam, ale chyba w weekend zrobie a myślałam ze to byl specjalnie dla mnie ten przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 03.10.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Tez obstawiam, ze to jakas nalewka A wlasnie Siouxiee likieru kawowego jeszcze nie robilam, ale chyba w weekend zrobie a myślałam ze to byl specjalnie dla mnie ten przepis Na tym to polega, żeby wszystkie tak myślały, hihihihi. Przecież każda jest dla faceta TA jedyna i zasługująca na wyjątkowe traktowanie. Gorzej dla faceta, gdy się wszystkie o swoim istnieniu dowiedzą, no, ale wtedy to już tylko prawo dżungli... Przetrwa najsilniejszy osobnik słabszej ponoć płci. To może być nawet ciekawa rozgrywka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 03.10.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Tez obstawiam, ze to jakas nalewka A wlasnie Siouxiee likieru kawowego jeszcze nie robilam, ale chyba w weekend zrobie a myślałam ze to byl specjalnie dla mnie ten przepis Na tym to polega, żeby wszystkie tak myślały, hihihihi. Przecież każda jest dla faceta TA jedyna i zasługująca na wyjątkowe traktowanie. Gorzej dla faceta, gdy się wszystkie o swoim istnieniu dowiedzą, no, ale wtedy to już tylko prawo dżungli... Przetrwa najsilniejszy osobnik słabszej ponoć płci. To może być nawet ciekawa rozgrywka!! eeeeeeee a w domu wszyscy zdrowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 03.10.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Tez obstawiam, ze to jakas nalewka A wlasnie Siouxiee likieru kawowego jeszcze nie robilam, ale chyba w weekend zrobie a myślałam ze to byl specjalnie dla mnie ten przepis Na tym to polega, żeby wszystkie tak myślały, hihihihi. Przecież każda jest dla faceta TA jedyna i zasługująca na wyjątkowe traktowanie. Gorzej dla faceta, gdy się wszystkie o swoim istnieniu dowiedzą, no, ale wtedy to już tylko prawo dżungli... Przetrwa najsilniejszy osobnik słabszej ponoć płci. To może być nawet ciekawa rozgrywka!! eeeeeeee a w domu wszyscy zdrowi? A Bóg Wam zapłać, nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 03.10.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Tez obstawiam, ze to jakas nalewka A wlasnie Siouxiee likieru kawowego jeszcze nie robilam, ale chyba w weekend zrobie a myślałam ze to byl specjalnie dla mnie ten przepis Na tym to polega, żeby wszystkie tak myślały, hihihihi. Przecież każda jest dla faceta TA jedyna i zasługująca na wyjątkowe traktowanie. Gorzej dla faceta, gdy się wszystkie o swoim istnieniu dowiedzą, no, ale wtedy to już tylko prawo dżungli... Przetrwa najsilniejszy osobnik słabszej ponoć płci. To może być nawet ciekawa rozgrywka!! eeeeeeee a w domu wszyscy zdrowi? A Bóg Wam zapłać, nie narzekam oby zaplacil w zdrowiu takze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 03.10.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 03.10.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Tez obstawiam, ze to jakas nalewka A wlasnie Siouxiee likieru kawowego jeszcze nie robilam, ale chyba w weekend zrobie a myślałam ze to byl specjalnie dla mnie ten przepis Na tym to polega, żeby wszystkie tak myślały, hihihihi. Przecież każda jest dla faceta TA jedyna i zasługująca na wyjątkowe traktowanie. Gorzej dla faceta, gdy się wszystkie o swoim istnieniu dowiedzą, no, ale wtedy to już tylko prawo dżungli... Przetrwa najsilniejszy osobnik słabszej ponoć płci. To może być nawet ciekawa rozgrywka!! eeeeeeee a w domu wszyscy zdrowi? A Bóg Wam zapłać, nie narzekam oby zaplacil w zdrowiu takze "Niech się dzieje wola nieba, Z nią się zawsze zgadzać trzeba.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 08.10.2006 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 nio cio..... piszecie o kuchni węgierskiej, dałem więc wam przepis w oryginale na.. no właśnie, zgadnijcie na co? Siouxiee nie przesadzaj Są na tym forum ludzie znający madziarski .. Nie skomentuję co za "przepis" tu wklejono Jo eszakat pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 09.10.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 nio cio..... piszecie o kuchni węgierskiej, dałem więc wam przepis w oryginale na.. no właśnie, zgadnijcie na co? Siouxiee nie przesadzaj Są na tym forum ludzie znający madziarski .. Nie skomentuję co za "przepis" tu wklejono Jo eszakat pozdrawiam Gerion Gerion nie badz taki, mow co to nawypisywal Siouxiee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 09.10.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 nio cio..... piszecie o kuchni węgierskiej, dałem więc wam przepis w oryginale na.. no właśnie, zgadnijcie na co? Siouxiee nie przesadzaj Są na tym forum ludzie znający madziarski .. Nie skomentuję co za "przepis" tu wklejono Jo eszakat pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts